Cu aplicația Betano poți paria inclusiv prin comandă vocală!

  • 22 august 2019
  • / By Bmg

Probabil știi și tu că Betano este casa de pariuri online cu cea mai mare ascensiune pe piața pariurilor din România. Încă de la apariția pe piață Betano s-a remarcat prin oferta atractivă și cotele bune, pe care nu prea le găsești în altă parte. Acest operator se remarcă și printr-un amplu proces de fidelizare a clienților.

betano app comandă vocală

Betano are o aplicație dedicată pentru platformele de iOS și Android. Profită și tu la maximum de experiența pariurilor online de pe telefonul mobil sau tabletă.

Trebuie să știi că aplicația Betano pentru Android este disponibilă doar pe site-ul operatorului, acolo unde ajungi prin intermediul ACESTUI LINK.

La aplicatia Betano vei observa o viteză de acces îmbunătățită, iar acest lucru nu poate decât să te bucure și să-ți îmbunătățească activitatea de pariere.

Ai la dispoziție și câteva surprize prin intermediul aplicației:

  • Ai ocazia să-ți personalizezi Pagina de pariuri șive (My Live).
  • Cu funcția “Speedbet” poți plasa un pariu în 2 secunde. Nu trebuie decât să ții apăsat pe cota dorită pentru a activa funcția.
  • Primești notificări live privind desfășurarea meciurilor, inclusiv statistici.
  • Cu funcția ”Share Pariu” ai ocazia să distribui prietenilor pariul tău, iar aceștia-l pot paria printr-un singur click.
  • Dacă descarci betano app pe iOS, dupa betano login vei putea juca ponturi pariuri live inclusiv prin comandă vocală. Activezi microfonul, spui numele echipei pe care vrei să pariezi și miza și aceste date vor fi adăugate automat pe biletul de joc, în final îți mai rămâne doar să plasezi pariul.

Deschide cont AICI și primești bonus 500 RON la prima depunere!