Betano – marja 0%

Pariurile cu marja 0% reprezinta ceva inedit in tara noastra. Pana sa intre Betano pe piata de nu auzisem de acest concept.

marja-0-betano

Pariurile cu Marja 0% de la Betano sunt acele pariuri la care payout-ul casei de pariuri se apropie de 100%. In general acest payout este de maxim 95-96% (cazurile cele mai fericite). La Betano insa, la unele meciuri, payout-ul este de 99.6% (in general).

Vei vedea pariurile cu marja 0% in oferta Betano (vezi aici oferta de pariere) evidentiate prin cercul acesta rosu care-l poti vedea si in imaginea de mai jos.

Pariuri cu marja 0% avem doar pentru rezultatul final 1×2 (sau 12 la meciuri de baschet / tenis) la anumite evenimente sportive alese de agentie. In general sunt selectate cele mai interesante 2-3 meciuri ale zilei respective pentru pariorii din Romania.

betano marja 0

Poti plasa un pariu pe un meci cu marja 0% doar pe bilet single (bilet care sa contin doar acel eveniment). Sporturile la care este valabila promotia Betano sunt fotbal, baschet, tenis si volei.

Pariaza la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Ce alte bonusuri mai gasesti la Betano:

  • bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON.
  • castig suplimentar de pana la 50% la biletele multiple pe fotbal si baschet.
  • rambursari de miza (maxim 100 RON) pentru bilete multiple pierdute la limita.
  • rambursari de miza pentru anumite tipuri de pariuri daca meciul se incheie 0:0.
  • castig asigurat pentru un pariu pe anumite ligi, daca echipa pe care s-a pariat conduce cu 2:0, chiar daca la final este egalata sau pierde.

Salvează

Leave a Comment: