Betano – pariuri de pe mobil în 2021

Am testat Betano de pe mobil in ultima vreme si m-am gandit sa-ti povestesc si tie ce caracteristici are acest site daca ai de gand sa pariezi la el din mers.

Deoarece am un dispozitiv cu Android a fost nevoie sa intru pe varianta de mobil a site-ului pentru a descarca aplicatia Betano, ea nefiind acceptata in Google Play.

Imediat dupa ce am instalat aplicatia am simtit diferenta!

Betano pariuri de pe mobil

Vreau sa spun ca am pariat in trecut si din aplicatiile altor case de pariuri dar la niciuna n-am fost atat de impresionat de facilitatile oferite.

In primul rand am observat ca sunt conectat constant in cont. Vis, nu gluma. Jucam la o alta casa si daca nu foloseam aplicatia 10 minute gata, trebuia sa ma reloghez. Urmaream un meci la TV si cand voiam sa pariez live pe el daca nu eram logat in cont adio pariu. Asa, la Betano, atata timp cat aplicatia este activa nu voi fi niciodata deconectat din cont.

Dupa aceea am mai observat ca pot sa-mi activez notificari pentru cazurile in care se intampla anumite aspecte in meciul pe care am pariat. Folosesc si pagina de rezultate live, dar aici este totusi altceva deoarece pot seta chiar si sa fiu instiintat cand un pariu plasat de mine a fost decis.

De felul meu pierd mult timp pe Facebook. Imi place sa comentez la biletele postate de alti pariori si sa le arat ce joc eu. Aplicatia Betano ofera chiar posibilitatea de a distribui direct biletul jucat, fara print screen-uri si alte complicatii. Simplu, direct Share la bilet si vin parerile amicilor virtuali. O optiune excelenta pentru o persoana care pariaza si careia-i place sa arate si altora ce joaca.

Ai pariat vreodata la o agentie de pariuri care n-are optiunea sa adaugi meciurile si competitiile preferate in prim plan?

Daca da atunci stii ce greu este sa gasesti meciul dorit pe ecranul unui telefon. La Betano insa aceasta nu este o problema deoarece poti sa adaugi anumite meciuri si tipuri de pariuri la favorite. Ai obiceiul sa joci pe “ambele echipe inscriu”, atunci bagi la favorite aceasta optiune de pariere si la fiecare meci care-l vei deschide din aplicatia dispozitivului mobil vei avea in prim plan acest tip de pariu.

Uitam de cea mai interesanta chestie, comanda vocala pentru pariuri, facilitate disponibila insa doar in aplicatia pentru dispozitivele pe iOS.

Vrei sa pariezi live pe un anumit meci de pe iPhone / iPad?

Activeaza comanda vocala, spune numele echipelor si vei avea meciul pe ecranul telefonului. Vrei sa pariezi o anumita miza pe un pronostic, cum ar fi pontul zilei? Spune miza si echipa pe care vrei sa pariezi (de exemplu “cincizeci lei Barcelona”) si pronosticul va aparea pe talonul de pariuri. Nu se va plasa pariul direct, ci va trebui sa-l plasezi tu, astfel incat nu exista riscul sa plasezi vreun pariu din greseala.

Una peste alta pot spune ca experienta mea de pe mobil la Betano a fost una foarte interesanta si-ti recomand sa incerci si tu. Garantez ca nu vei regreta!

Pariaza la Betano! Click AICI pentru un bonus de pana la 500 RON

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment: