Betano Live – Pariuri in Timp Real si Streaming Live în 2021

La casa de pariuri online Betano live streaming-ul (adică transmisiunile live) și pariurile live sunt la cea mai bună calitate! Află de aici de ce este esențial să urmărești meciurile pe care pariezi și cum te ajută asta ca să câștigi la pariuri.

Betano live pariuri și streaming live

Nu plasa pariuri live fara sa urmaresti macar o parte din eveniment

O regula a pariorului profesionist spune sa nu pariezi live pe evenimente pe care nu le poti urmari. Acest lucru este recomandat deoarece poti fi “mintit” de cote.

Casa de pariuri iti va oferi anumite cote “false”, bazandu-se pe faptul ca majoritatea pariorilor nu pot vedea ce se intampla in meci si evenimentul respectiv ar putea decurge contrar asteptarilor.

Un exemplu banal ar fi sa vezi o cota mare pentru faptul ca nu se mai marcheaza intr-un meci din liga a treia norvegiana, sa zicem, in minutul 78 la scorul de 2:2.

Vei spune ca daca s-au marcat pana acum 4 goluri se mai poate inscrie inca unul in circa 15 minute si plasezi astfel un pariu live. Dar spre deosebire de tine agentia de pariuri stie ca in acel meci in ultimele 20 de minute a fost o singura ocazie de poarta si aceea s-a transformat in gol si ca in rest s-a jucat anost. Tu vei fi pacalit de cota si o vei “musca”. O data iese, a doua oara poate iese, dar s-ar putea ca a treia oara sa pierzi si ce ai castigat la primele 2 pariuri.

De aceea este bine sa pariezi pe meciuri pe care le si urmaresti live video. Si cel mai bine ar fi s-o faci din aceeasi fereastra din care pariezi deoarece vei avea astfel acces mai usor la cote si vei fi mai rapid in plasarea pariurilor live. In caz contrar va trebui sa tot comuti intre tab-urile browserului.

Betano live – oferta de pariuri

Agentia de pariuri la care eu recomand pariurile live si care are implicit si meciuri transmise live video este Betano. La momentul scrierii articolului acesta, intr-o seara de duminica, la Betano puteam vedea programul evenimentelor cu live streaming din urmatoarele 8 ore. Numarul evenimentelor care urmau sa fie difuzate live video era de 65!

Meciuri de fotbal din Liga 1, SUA MLS, Italia Serie A, Spania La Liga etc, partide din NBA, NHL si MLB, meciuri de tenis din turnee ITF sunt doar cateva dintre competitiile pentru care exista streaming live Betano. Prin urmare, poti juca la Betano pariuri live pe o multime de jocuri, in timp ce si urmaresti desfasurarea lor.

La acest operator poti urmari un meci live video gratuit. Nu este necesar decat sa ai in cont minim un leu.

Pagina de pariuri live in ansamblul ei functioneaza foarte bine. Se incarca rapid, nu sunt delay-uri prea mari intre minutul afisat in consola live la un meci si minutul real al meciului, iar pariurile sunt validate imediat dupa ce pronosticurile au fost decise.

Pariaza la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Salvează

Salvează

Leave a Comment: