Betano – verificarea contului pas cu pas

În cazul în care vrei să pariezi la o casă de pariuri online va trebui să faci verificarea contului. Indiferent de casa de pariuri online la care alegi să pariezi vei fi nevoit să faci acest pas în cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

betano verificarea contului

Sfatul meu este să începi procedura de verificare imediat după deschiderea contului. Astfel nu vei mai pierde timpul ulterior cu verificarea, atunci când ajungi la momentul primei retrageri și nici nu vei risca să te trezești cu contul blocat deoarece nu l-ai verificat la timp.

În continuare mă voi referi strict la verificarea contului la Betano. Aceasta se face foarte simplu, urmând pașii de mai jos:

PASUL 1: Intră-n contul avut la Betano (înregistrează-te aici dacă n-ai cont).
PASUL 2: În partea dreapta sus a website-ului dă click pe username-ul tău.
PASUL 3:
În pagina nou-deschisă da click pe Profil > Încărcare documente.
PASUL 4:
Încarcă rând pe rând documentele solicitate:

  • copia cărții de identitate.
  • copia facturii de utilități pe numele tău.
  • la alegere: copie a extrasului de cont bancar, a cardului bancar sau screenshot cu vedere de ansamblu a contului Skrill, Paysafecard sau Neteller.

Există și situația-n care nu primești vreo factură pe numele tău. În acest caz va trebui să mergi la banca la care ai cont și să soliciți un extras de cont bancar.

Al treilea document este la alegere dintre cele enumerate. De precizat că la copia cardului trebuie să trimiți o copie scanată a cardului, față și verso, cu specificația că pe verso trebuie să acoperi neapărat codul de siguranță din 3 cifre, iar pe față va trebui să lași vizibile primele 6 și ultimele 4 cifre din totalul de 16 cifre.

Timpul de verificare al contului la Betano poate varia de la persoană la persoană. În general el este de maxim 2-3 zile lucrătoare.

Pariază la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment: