Bonus 100 LEI Fara Depunere!

EXCLUSIV pe perioada 13.09 – 17.09.2021, la casa de pariuri online Betano te bucuri de o ofertă pe care nu ai voie să o ratezi!

bonus 100 lei fara depunere

Bonus Fără Depunere 100 RON Freebet

Dacă nu ai cont deschis la această casă de pariuri, ACUM e momentul să îți deschizi unul! Vei primi 100 de lei doar pentru verificarea contului, fără să depui nimic din buzunarul tău.

Cum iei bonusul:

  • Click AICI pe acest link special pentru a te înregistra.
  • Încasezi banii chiar a doua zi după înregistrare, însă îi vei putea juca la pariuri doar dacă îți verifici contul în termen de 7 zile.

De exemplu, dacă deschizi cont pe 13.09 vei încasa 100 RON pe 14.09, iar până pe 20.09 va trebui să transmiți documentele necesare pentru verificarea contului.

Procedura de verificare a contului e una simplă, trebuie doar să trimiți o poză cu câteva documente (card de identitate, factură de utilități), care să confirme că nu ți-ai deschis contul folosind date eronate.

Încă un avantaj major al acestui bonus: nu necesită rulaj! Adică banii câștigați din pariurile cu cei 100 RON vor putea fi retrași direct!

IMPORTANT! Pe lângă această promoție de mai sus, la casa de pariuri online Betano beneficiezi și de un bonus generos la deschiderea contului: dublarea primei depuneri până la 500 RON + un Pariu Gratuit de încă 500 RON!

Nu mai sta pe gânduri – profită acum și ia bonusul!

Leave a Comment: