Botosani – U Craiova 1948 ponturi pariuri 26.09.2021

botosani fc u craiova 1948 ponturi pariuri

Duminica, runda a 10-a din Liga 1, ni le aduce fata in fata pe ocupanta locului secund, FC Botosani, in calitate de gazda si oaspetii de la U Craiova 1948, clasati pe locul 13 in clasament.

Partida se va disputa pe Stadionul Municipal din Botosani, incepand cu ora 18:00, fiind transmis de canalele Telekom Sport, Look Sport si Digi Sport!

botosani fc u craiova 1948 ponturi pariuri

Urmariti analiza partide si pontul propus la casa de pariuri Publicwin!

FC Botosani

FC Botosani a ajuns in ultimii ani o confirmare a faptului ca acolo se face o munca buna din punct de vedere managerial, iar roadele se vad in fiecare sezon, prin calificarile in play-off, in acest sezon nu s-au lasat mai prejos, ocupand dupa cele 10 etape locul 2 cu 20 de puncte avand marcate 10 goluri si incasate 6.

Au o serie de 3 meciuri fara infrangere, inregistrand un egal in etapa a 7-a contra celor de la Sepsi, scor 1-1, pentru ca urmatoarele doua etape sa castige 1-0 acasa cu CFR Cluj, care era neinvinsa pana la acel meci, iar in etapa precedenta au invins in deplasare pe Dinamo cu scorul de 1-2.

In total, in campionat au 6 victorii, 2 egaluri si o infrangere, in etapa a 6-a, acasa contra lui Rapid Bucuresti. Au un joc ofensiv, bazat pe posesie, fiind o echipa omogena, care a inregistrat rezultate foarte bune, surprinzatoare, invingand pe Universitatea Craiova in deplasare si remizand acasa cu FCSB.

In saptamana trecuta au fost eliminati din Cupa Romaniei de FC Arges, dupa loviturile de departajare.

U Craiova 1948

U Craiova 1948 nu are un sezon foarte reusit, clasandu-se dupa cele 9 etape disputate, pe locul 13, cu 8 puncte, avand 7 goluri marcate si 10 incasate.

Adrian Mutu a incercat sa formeze o echipa care practica un joc spectaculos, reusind acest lucru mai ales in inceputul de campionat, in primele 5 etape avand 2 victorii, o remiza si doua infrangeri.

Din runda a 6-a, cand au pierdut pe terenul lui CS Mioveni cu scorul de 1-0, au mai remizat acasa 1-1 contra celor de la Farul, apoi au fost invinsi de doua ori, de FC Arges, 1-0 si de FCSB cu 0-1.

In saptamana precedenta au jucat in Cupa Romaniei, castigand pe terenul Petrolului Ploiesti cu scorul de 1-0.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

FC Botosani (4-2-3-1): Pap – Braun, Racovitan, Seroni, Tiganasu – Papa, Edjouma – Kage, Ongenda, Petkovski – Sila

U Craiova 1948 (4-3-3): Mogosanu – Negru, Diallo, Kovacic, Busu – Baeten, Albu, Van Dumen – Sidibe, Balan, Marquet

Absenti

FC Botosani:

U Craiova 1948: –

Istoric confruntari directe

Este prima partida dintre cele doua echipe.

FC Botosani – U Craiova 1948 ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul dat pentru acest meci, cat si alte pronosticuri propuse, dar si bilete cu cota 2 propuse de tipserii nostri!

FC Botosani putem spune ca este surpriza campionatului, dupa ce Rapid a inceput sa mearga mai slab in aceste etape. Botosani si-a securizat locul doi incetul cu incetul, practicand un joc spectaculos, bazat pe forta atacului si pe o defensiva sigura.

Conducerea Craiovei nu va mai avea multa rabdare cu Adrian Mutu, neavand timp sa astepte ca echipa sa creasca pas cu pas si dorindu-si rezultate imediate. Au motive sa ceara mai mult de la antrenor cat si de la jucatori, avand in vedere ca Adrian Mutu a facut pregatirea in vara si a fost parte la campania de achizitii.

O sa merg in acest meci pe o victorie a gazdelor, data fiind diferenta de valoare si mai ales de omogenitate a loturilor.

Pronostic FC Botosani – U Craiova 1948: 1 solist – Cota 1.92!