Brighton – Fulham Ponturi Pariuri 27.01.2021

Brighton Fulham Ponturi Pariuri 27012021

Duel încins pentru rămânerea în Premier League și în sezonul viitor. Pescărușii primesc vizita căbănarilor într-un duel ce se anunță extrem de spectaculos din prisma pozițiilor din clasament. Meciul va începe la 21:30.

Public Win pune la dispoziția pariorilor cote foarte avantajoase pentru acest duel. Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă ești de acord cu pontul propus de mine.

Brighton Fulham Ponturi Pariuri 27012021

Brighton

Echipa lui Graham Potter se află pe locul 17 după 19 etape cu 17 puncte adunate. Pescărușii sunt echipa cele mai multe egaluri în acest sezon de Premier League, 8 la număr.

În ultimele 5 partide, Brighton a obținut: 2 victorii în FA Cup dintre care una la penalty în fața lui Newport formație de liga 4 engleză, iar în campionat, elevii lui Graham Potter au obținut: o victorie, un egal și o înfrângere.

Brighton s-a descurcat foarte slab în acest de Premier League pe teren propriu. Din cele 17 puncte în acest sezon adunate de pescăruși doar 5 au fost obținute pe teren propriu.

Fulham

Trupa lui Scott Parker este pe locul 18 în Premier League cu 12 puncte după 18 meciuri jucate.

În ultimele 5 meciuri jucate Fulham a obținut: o victorie în extra timp cu QPR și o înfrângere la scor de neprezentare pe teren propriu împotriva lui Burnley. În campionat băieții lui Parker au obținut un egal cu Spurs și 2 înfrângeri cu Chelsea și Manchester United.

Fulham are al patrulea cel mai slab atac din Premier League, elevii lui Parker au reușit să marcheze doar 15 goluri până în acest moment.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Brighton (3-4-2-1): Sanchez – Webster, Dunk, Burn – Veltman, White, Gross, March – Trossard, Mac Allister – Maupay.

Fulham (3-5-2): Areola – Aina, Andersen, Adarabioyo – Tete, Zambo Anguissa, Reed, Loftus-Cheek, Bryan – Lookman, Mitrovic.

Absenți

Brighton: Andone, Izquierdo, Jahanbakhsh, Lamptey, Welbeck, Connolly

Fulham: Cairney, Kongolo, Robinson.

Istoric Confruntări Directe

În meciul tur, cele 2 echipe au remizat alb.

Ponturi Pariuri Brighton-Fulham. David96

Cred că cei de la Fulham vor profita de absențele din tabăra gazdelor și cu puțină șansă vor câștiga acest meci. Un alt factor important al acestei partide este poziția ocupată de cele 2 echipe în clasament și difererența de puncte dintre cele 2 formații.

Dacă Brighton își pot permite „luxul” de a pierde acest joc, nu același lucru putem spune despre Fulham. Căbănarii dacă vor pierde acest meci sunt o condamnată aproape sigură la retrogradare, 10 puncte fiind deja multe. Dar cu o victorie în acest meci și cu un nou succes în meciul restanță, Fulham o va trimite pe Brighton pe poziția retrogradabilă pe care se află echipa lui Scott Parker în acest moment.

Aleg varianta celor de la Public Win, victoria lui Fulham iar în cazul în care acest meci se va termina la egalitate, suma jucată îmi va fi returnată. Dacă îți place să pariezi în cadrul campionatului englez, te invit să citești articolul Ponturi Premier League, unde cu siguranță vei mai găsi ponturi care să te ajute în alcătuirea biletului tău.

Pronostic Brighton – Fulham: victorie Fulham – Cota 2.70