• Home »
  • Betano »

Ce o face pe Betano specială în preferințele pariorilor români în 2021?

În acest articol o să-ți dau câteva informații despre Betano. Aceasta este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online de către pariorii români.

ce are special betano

Betano te întâmpină cu o interfață foarte prietenoasă și ușor de folosit pentru toți pariorii. Un prim plus este bonusul de bun-venit foarte bun fiind unul dintre cele mai bune de pe piața pariurilor online. Primești 100% din prima depunere, până la 500 RON. Rulajul acestui bonus nu este foarte greu de făcut.

Dă click AICI pentru a lua bonusul oferit de Betano!

Betano este apreciată de români și datorită promoțiilor cu care-i ține aproape pe clienți. Acestea sunt următoarele:

  • Propune diferite Misiuni la care trebuie să plasezi pariuri în anumite condiții și după aceea primești înapoi un anumit procent din miza jucată sub formă de full bet.
  • Poți beneficia de cote excepționale la cele mai importante evenimente ale zilei, la care marja casei de pariuri este 0% pentru rezultat final.
  • În cazul în care pariezi pe pauză/final sau scor corect la fotbal iar pariul este pierdut ai șansa să-ți recuperezi banii, dacă rezultatul evenimentului respectiv va fi 0-0.
  • Dacă plasezi un pariu pe victoria gazdelor sau a oaspeților înainte de meci iar aceștia ajung să conducă la o diferență de 2 goluri, pariul tău este deja câștigător indiferent de rezultatul final al partidei.

Pe lângă aceste oferte și promoții Betano face parte din preferințele pariorilor români și datorită ofertei foarte bogată de evenimente cu cote foarte bune. Ai parte și de un număr foarte mare de pariuri la evenimente unde găsești o diversitate destul de mare. Un plus sunt și pariurile speciale, unde poți paria pe cornere, cartonașe și multe altele.

Dacă ești jucător de pariuri live te poți bucura de o acoperire foarte mare de evenimente transmise video. În cazul în care pariezi destul de mult și de pe telefonul mobil te poți bucura și de o aplicație bine pusă la punct doar pentru pariuri sportive. Aceasta este destul de complexă, având opțiunea și de a rămâne mereu logat și să primești notificări cu rezultatele pariurilor tale.

Betano este o casă de pariuri online de top și prin prisma relației casă de pariuri – client. Ai parte de un suport prompt atât prin telefon sau chat online, cât și prin e-mail.

Intră în joc ACUM la casa de pariuri online preferată de români!

Leave a Comment: