Cod promo Betano în 2022

BONUS 100% până la 500 RON 

 • Depunere minimă: 25 RON.
 • Rulaj: 5x pe cote de minim 1.65.

BONUS 60 Rotiri Fără Depunere

 • Depunere minimă: nu e necesară;
 • Perioada promo: 15-29 Mai;
 • Slot eligibil: Betano Bonanza.

BONUS 100% până la 500 RON
+ 20 LEI Freebet & 40 Rotiri 

 • Depunere minimă: 20 RON.
 • Rulaj: nu e necesar.
 • Slot eligibil rotiri: Shining Crown.

Ai nevoie de cod promo Betano ca să primești bonus 100% până la 500 LEI la înregistrare? La această întrebare îți răspundem în rândurile de mai jos.

Când ai nevoie de cod promo la Betano?

Ca regulă, nu e necesar nici un cod bonus Betano pentru a beneficia de bonusul la prima depunere. Totuși, uneori Betano poate pune un cod promoțional la dispoziție, ca urmare a unei oferte speciale (de exemplu: o promoție specială dacă te înregistrezi pe perioada U.S. Open).

În restul cazurilor vei putea încasa bonusul la prima depunere fără a avea nevoie de un cod promo la Betano.

Cum folosești la Betano cod promo?

Pe formularul de înscriere la această casă de pariuri vei vedea în partea dreapta-jos textul ”Cod promo (dacă există)”, la fel ca în imaginea de mai jos:

Dă click pe cuvintele Cod promo și îți va apărea un câmp în care poți să introduci un cod bonus betano (vezi imaginea următoare). După ce ai inserat codul tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai click pe butonul verde ”Încheie înregistrarea”. Din acest moment contul tău Betano a fost creat, iar bonusul ți-a fost creditat în cont.

Betano cod promo

Încasezi bonusul fără cod promoțional Betano

După completarea formularului de înregistrare mai trebuie să selectezi doar tipul de bonus pentru care optezi. În acest moment sunt disponibile următoarele variante de bonus:

 • bonus la pariuri sportive: 100% până la 500 RON 
 • bonus la pariuri sportive și cazinou: 100% până la 500 RON
 • bonus la cazino: 100% până la 1.000 RON.

Nu uita că pentru a elibera bonusul Betano va trebui să rulezi suma depusă și bonusul acordat de 5 ori pe cote de cel puțin 1.65 în 90 de zile de la efectuarea depunerii.

In concluzie: poti beneficia de toate promotiile despre care am scris mai sus fara sa fi obligat sa adaugi un cod bonus Betano.

Întrebări frecvente cod bonus Betano

Ce este un cod promo Betano?

Încasarea unui bonus poate fi condiționată de folosirea unui cod promoțional în momentul înregistrării. Codurile promo de la Betano pot fi combinații de cifre și/sau litere pe care să le introduci atunci când completezi formularul de înregistrare online.

Poți încasa bonusul dacă nu deții un cod bonus la Betano?

Depinde de oferta de care vrei să profiți. Nu toate promoțiile au asociate un cod bonus, astfel că de unele vei putea beneficia chiar dacă nu ai un astfel de cod.

De unde obțin codul bonus?

Astfel de coduri pot fi găsite în termenii și condițiile ofertei promoționale. Dacă nu este specificat nici un cod acolo atunci este foarte probabil ca oferta de bonus să nu necesite un cod promo.

Unde trebuie să introduc codul promo Betano?

La finalul formularului de înregistrare vei găsi secțiunea ”Cod promo (dacă există)”. Dând click pe cuvintele ”cod promo” îți va apărea un nou câmp pe care îl poți completa cu codul pe care îl ai.

Leave a Comment: