Cod promoțional Betano – Bonus 500 RON

cod bonus betano 1
5/5

L1170664W000663

Bonus 100% până la

500 RON la Sport

  • Depunere minimă: 25 RON.
  • Rulaj: 5x pe cote de minim 1.65.

COD BONUS: NU E NECESAR

Ai nevoie de cod promo Betano ca să primești bonus 100% până la 500 LEI la înregistrare? La această întrebare îți răspundem în rândurile de mai jos.

Când ai nevoie de cod promo la Betano?

Ca regulă, nu e necesar nici un cod bonus Betano pentru a beneficia de bonusul la prima depunere. Totuși, uneori Betano poate pune un cod promoțional la dispoziție, ca urmare a unei oferte speciale (de exemplu: o promoție specială dacă te înregistrezi pe perioada U.S. Open sau oferta actuală de bonus fără depunere Betano).

În restul cazurilor vei putea încasa bonusul la prima depunere fără a avea nevoie de un cod promo la Betano.

Cum folosești la Betano cod promo?

Pe formularul de înscriere la această casă de pariuri vei vedea în partea dreapta-jos textul ”Cod promo (dacă există)”, la fel ca în imaginea de mai jos:

Cod Promo Betano Bonus

Dă click pe cuvintele Cod promo și îți va apărea un câmp în care poți să introduci un cod bonus betano (vezi imaginea următoare).

După ce ai inserat codul tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai click pe butonul verde ”Încheie înregistrarea”. Din acest moment contul tău Betano a fost creat, iar bonusul ți-a fost creditat în cont.

Betano cod promo

Încasezi bonusul fără cod promoțional Betano

După completarea formularului de înregistrare mai trebuie să selectezi doar tipul de bonus pentru care optezi. În acest moment sunt disponibile următoarele variante de bonus:

  • bonus la pariuri sportive: 100% până la 500 RON
  • bonus la pariuri sportive și cazinou: 100% până la 500 RON
  • bonus la cazino: 100% până la 1.000 RON.

Indiferent la care dintre variantele de bonus de mai sus apelezi, nu o să fie necesar la Betano cod promoțional.

Nu uita că pentru a elibera primul bonus Betano va trebui să rulezi suma depusă și bonusul acordat de 5 ori pe cote de cel puțin 1.65 în 90 de zile de la efectuarea depunerii.

In concluzie: poti beneficia de toate promotiile despre care am scris mai sus fara sa fi obligat sa adaugi un cod bonus Betano.

Bonus Betano – 500 LEI la prima depunere

Pentru că bonusul ales cel mai des de către clienții casei Betano este cel de la pariuri, în valoare de până la 500 RON, o să-ți prezint mai detaliat tot ce presupune acesta pentru a putea să beneficiezi de el așa cum se cuvine.

Avem la Betano bonus procentual, ceea ce înseamnă că o anumită parte din suma depusă va fi înmulțită. Partea cea mai bună este că Betano acordă un bonus de 100% din prima depunere, astfel că primul depozit va fi dublat integral, fără să ai nevoie de un cod promoțional Betano!

Desigur, nu e obligatoriu să depui 500 de lei pentru a beneficia de promoție. Poți încasa bonus Betano și numai de 25 de lei, însă ar fi păcat să nu îți dublezi o sumă inițială cât mai consistentă.

De exemplu:

  • dacă depui 100 RON înseamnă că vei încasa bonus Betano încă 100 RON
  • dacă depui 300 RON înseamnă că vei încasa la Betano bonus încă 300 RON
  • dacă depui minim 500  RON înseamnă că vei încasa un bonus Betano de 500 RON!

Prin urmare, dacă vrei să joci cu o sumă cât mai generoasă la început, atunci merită să faci un efort financiar pentru a încasa un bonus cât mai mare.

Nu îți fă griji în privința cerințelor de rulaj, deoarece ai la dispoziție 90 de zile pentru a rula suma primită și a o converti în bani reali.

Ce sunt Betano promo code sau bonus code

Dacă la vreun moment dat ți-a fost cerut să introduci un betano promo code sau un bonus code atunci te sfătuiesc să verifici dacă nu cumva ești pe o variantă greșită a site-ului acestui operator.

Deoarece Betano deține licențe de operare valabile și pe teritoriul altor state, precum Portugalia, Grecia, Cipru, Bulgaria etc., e posibil să fi accesat din eroare platforma destinată altei piețe de pariere decât cea din România.

Ofertele puse la dispoziția jucătorilor sunt diferite în funcție de țara din care este accesat site-ul. Prin urmare, ceea ce trebuie să reții este că în acest moment nu ai nevoie aici de nici un fel de promo code Betano pentru a beneficia de oferta la înregistrare, chiar dacă în alte țări acest lucru ar putea să nu fie valabil.

Nu este exclus să găsești întâmplător pe internet un Betano bonus code sau un Betano promo code, însă acestea nu îți vor fi de folos ca să deblochezi vreun bonus. Așa cum îți spuneam, asigură-te că nu ești pe site-ul Betano destinat altui teritoriu.

Întrebări frecvente cod bonus Betano

Ce este un cod promo Betano?

Încasarea unui bonus poate fi condiționată de folosirea unui cod promoțional în momentul înregistrării. Codurile promo de la Betano pot fi combinații de cifre și/sau litere pe care să le introduci atunci când completezi formularul de înregistrare online.

Poți încasa bonusul dacă nu deții un cod bonus la Betano?

Depinde de oferta de care vrei să profiți. Nu toate promoțiile au asociate un cod bonus, astfel că de unele vei putea beneficia chiar dacă nu ai un Betano cod promo.

De unde obțin codul bonus?

Astfel de coduri pot fi găsite în termenii și condițiile ofertei promoționale. Dacă nu este specificat nici un cod promoțional Betano acolo atunci este foarte probabil ca oferta de bonus să nu necesite un cod promo.

Unde trebuie să introduc codul promo Betano?

La finalul formularului de înregistrare vei găsi secțiunea ”Cod promo (dacă există)”. Dând click pe cuvintele ”cod promo” îți va apărea un nou câmp pe care îl poți completa cu orice cod Betano pe care îl ai.