Cod bonus la Betano în 2020

cod bonus la betano
Persoanele care n-au cont la Betano beneficiază de dublarea primei depuneri, până la cel mult 500 RON. Acest lucru înseamnă că dacă alegi să depui prima dată 500 RON vei paria cu 1.000 RON.

NU este necesară introducerea unui cod pentru a primi bonusul Betano! Pur și simplu TE ÎNREGISTREZI AICI, efectuezi prima depunere și instant vei primi în cont un bonus egal ca valoare cu depunerea ta!

Pentru a elibera bonusul Betano va trebui să-l rulezi de 10 ori pe bilete cu cote de cel puțin 1.65 în 90 de zile de la efectuarea depunerii! În cazul în care vrei să obții bonusul maxim de 500 RON, atunci va trebui să rulezi 5.000 RON pe bilete cu cote de minimum 1.65 în următoarele 90 de zile.

5 motive pentru care pariorii români aleg Betano

  1. Cea mai bună ofertă de pariuri – la majoritatea meciurilor vei găsi o ofertă foarte diversificată, de la pariuri clasice, până la pariuri pe rezultatul într-un anumit pe minut sau pe numărul de cartonașe ori de cornere.
  2. Cote de top – în general Betano se află în top 5 case de pariuri atunci când vine vorba de cota unui anumit pronostic; ba chiar la cele mai tari meciuri ale zilei oferă cele mai bune cote de pe piață datorită promoției denumită Marjă 0%
  3. Cea mai performantă platformă de pariuri live – clienții Betano sunt foarte mulțumiți de modul în care funcționează platforma de pariuri în timp real, atât atunci când vine vorba de pariuri de pe pc, cât și când se pariază de pe mobil sau tabletă.
  4. Cel mai bun serviciu de live streaming – foarte multe evenimente sportive pot fi vizionate live video gratuit la Betano, singura condiție fiind ca în cont să ai minim un ban (0.01 RON).
  5. Posibilitatea de a închide un pariu cu opțiunea Cashout – cu această opțiune poți închide un pariu atunci când nu ești sigur de desfășurarea lui ulterioară, maximizând profitul sau micșorând pierderile.

Deschide cont AICI la Betano și ia bonusul de 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează