Cod promo Betano în 2021

BONUS 100% până la 500 RON + 500 RON PARIU GRATUIT

  • Depunere minimă: 25 RON.
  • Rulaj: 5x pe cote de minim 1.65.
  • Freebet-ul trebuie pariat pe bilet cu cota minimă 1.65.

Ai nevoie de cod promo Betano ca să primești bonus 100% pana la 500 LEI + un freebet in valoare de pana la 500 LEI la înregistrare? La această întrebare îți răspundem în rândurile de mai jos.

Încasează Bonus

500 LEI la depunere

+500 LEI Freebet


Când ai nevoie de cod promo la Betano?

Ca regulă, nu e necesar nici un cod bonus Betano pentru a beneficia de bonusul la prima depunere. Totuși, uneori Betano poate pune un cod promoțional la dispoziție, ca urmare a unei oferte speciale (de exemplu: o promoție specială dacă te înregistrezi pe perioada U.S. Open).

În restul cazurilor vei putea încasa bonusul la prima depunere fără a avea nevoie de un cod promo la Betano.

Cum folosești la Betano cod promo?

Pe formularul de înscriere la această casă de pariuri vei vedea în partea dreapta-jos textul ”Cod promo (dacă există)”, la fel ca în imaginea de mai jos:

Dă click pe cuvintele Cod promo și îți va apărea un câmp în care poți să introduci un cod bonus betano (vezi imaginea următoare). După ce ai inserat codul tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai click pe butonul verde ”Încheie înregistrarea”. Din acest moment contul tău Betano a fost creat, iar bonusul ți-a fost creditat în cont.

Încasezi bonusul fără cod promoțional Betano

După completarea formularului de înregistrare mai trebuie să selectezi doar tipul de bonus pentru care optezi. În acest moment sunt disponibile următoarele variante de bonus:

  • bonus la pariuri sportive: 100% până la 500 RON 
  • bonus la pariuri sportive și cazinou: 100% până la 500 RON
  • bonus la cazino: 100% până la 1.000 RON.

Mai mult, dacă alegi unul dintre bonusurile pentru pariuri sportive și primul depozit e de minim 100 RON, atunci mai primești în plus și un pariu gratuit (freebet) de până la 500 RON!

Bonusul adițional e cu atât mai mare cu cât depui mai mult, astfel:

  • depui minim 100 RON primești freebet 100 RON
  • depui minim 200 RON primești freebet 200 RON
  • depui minim 500 RON primești freebet 500 RON.

Nu uita că pentru a elibera bonusul Betano va trebui să rulezi suma depusă și bonusul acordat de 5 ori pe cote de cel puțin 1.65 în 90 de zile de la efectuarea depunerii.

In concluzie: poti beneficia de toate promotiile despre care am scris mai sus fara sa fi obligat sa adaugi un cod bonus Betano.

Întrebări frecvente cod bonus Betano

Ce este un cod promo Betano?

Încasarea unui bonus poate fi condiționată de folosirea unui cod promoțional în momentul înregistrării. Codurile promo de la Betano pot fi combinații de cifre și/sau litere pe care să le introduci atunci când completezi formularul de înregistrare online.

Poți încasa bonusul dacă nu deții un cod bonus la Betano?

Depinde de oferta de care vrei să profiți. Nu toate promoțiile au asociate un cod bonus, astfel că de unele vei putea beneficia chiar dacă nu ai un astfel de cod.

De unde obțin codul bonus?

Astfel de coduri pot fi găsite în termenii și condițiile ofertei promoționale. Dacă nu este specificat nici un cod acolo atunci este foarte probabil ca oferta de bonus să nu necesite un cod promo.

Unde trebuie să introduc codul promo Betano?

La finalul formularului de înregistrare vei găsi secțiunea ”Cod promo (dacă există)”. Dând click pe cuvintele ”cod promo” îți va apărea un nou câmp pe care îl poți completa cu codul pe care îl ai.

Leave a Comment: