Cum închid contul Betano?

Dacă vrei să afli cum îți poți închide temporar contul tău de jucător Betano, sau cum te poți autoexclude, urmărește acest articol.

Cum Inchid Contul Betano

Pentru început, va trebui să te autentifici în contul tău de jucător Betano. După aceea, dă click pe balanța aflată în partea dreaptă sus, iar în continuare va trebui să selectezi opțiunea „CONT”.

Acum se va deschide o nouă pagină. În pagina nou deschisă, selectează rubrica „Profil” din partea stângă și apoi secțiunea „Protecția jucătorului”. După ce ai urmat toți pașii enumerați anterior, vei avea în față același meniu ca cel din imaginea de mai jos.

Mai departe îți voi prezenta cele 9 opțiuni disponibile pe această pagină:

  1. Limită de pierdere la pariuri sportive – limitele sunt setate pe o perioadă de timp predefinită: zilnic, săptămânal, lunar, anual. Aceste limite sunt resetate automat și apoi aplicate din nou pe perioada de timp selectată. Pariurile deschise sunt luate în calcul pentru limitele de pierdere. Limitele pot fi micșorate oricând, dar dacă vrei să le crești, va trebui să aștepți o săptămână de la depunerea cererii.
  2. Limită de rulaj la pariuri sportive – în mare parte se aplică ceea ce s-a prezentat la punctul 1, diferența constând în faptul că aici se ia în considerare rulajul.
  3. Limită de pierdere la Cazinou – calcularea limitei depinde de Profit și Pierderi și este stabilită pe aceeași durată de timp definită ca în cazul pariurilor sportive (zilnic, săptămânal, lunar, anual).
  4. Limită de rulaj la Cazinou – se aplică aceleași reguli precizate la punctul 2 (limită de rulaj la pariuri sportive).
  5. Limite de depunere – alegând această opțiune, poți seta limitele pe care să le folosești atunci când depui bani. După ce ai făcut acest lucru, NU vei mai putea depune alte sume de bani până nu expiră limita/limitele stabilite.
  6. Cerere de anulare a retragerii – în orice moment poți să dezactivezi cererea de anulare a retragerii, bifând opțiunea „Nu permite anularea cererii de retragere” (aceasta are efect imediat). În cazul în care dorești din nou o anulare a cererii de retragere, bifează opțiunea „Permite anularea cererii de retragere” (aceasta intră în vigoare 7 zile mai târziu).
  7. Verificare sesiune – această verificare oferă un raport realizat la intervale de o oră cu cele mai noi date despre durata sesiunilor de joc, dar și informații despre sumele câștigate sau pierdute. Pentru a opri „Verificarea sesiunii, va trebui să aștepți 7 zile de la momentul trimiterii cererii.
  8. Închidere temporară a contului – închiderea temporară a contului devine activă din momentul în care aceasta este setată și își va produce efectele pe durata selectată: 24 ore, 48 ore, o săptămână sau o lună. Poți aplica închiderea temporară pentru pariuri sportive și/sau cazinou. Prelungirea perioadei de închidere temporară poate fi făcută în orice moment și are efect imediat, însă dacă vrei să reduci perioada vei fi nevoit să aștepți 7 zile.
  9. Autoexcluderea – sunt 2 diferențe sesizabile față de „închiderea temporară a contului”. Prima diferență constă în faptul că excluderea este disponibilă pentru intervale mai mari: 6 luni, 12 luni, 24 luni sau pentru o perioadă nedeterminată. Cea de-a doua diferență este reprezentată de faptul că NU este posibil să reduci perioada autoexcluderii și/sau să scazi numărul de produse excluse.

După cum se poate observa în conținutul scris anterior, una dintre cele mai importante agenții de pariuri sportive online din România, Betano, pune la dispoziția clienților mai multe opțiuni prin care pot fi reduse sau eliminate eventualele probleme generate de jocurile de noroc. De asemenea, Betano ocupă locul 1, printre românii amatori de pariuri sportive Germania.

În funcție de problemele cu care te confrunți, îndemnul meu este să ai în vedere ceea ce am prezentat în acest articol.

Leave a Comment: