Betano mobil – Cum pariezi de pe telefon în 2021

Poți juca la Betano pariuri de pe mobil în cele mai bune condiții. De la aplicația dedicată disponibilă pe Android și iOS, până la un site optimizat la perfecție, aici te bucuri de o experiență excelentă. Află din rândurile următoare cum pariezi de pe telefon la ca casa de pariuri online Betano!

betano mobil - cum pariezi de pe telefon

1. De ce sa pariezi de pe telefon la Betano

Lumea alege sa parieze de pe mobil la Betano pentru ca varianta de browser este foarte bine optimizata dar si pentru ca aceasta casa de pariuri ofera aplicatii pentru mobil.

Un alt motiv pentru care pariorii isi deschid cont la Betano este si bonusul oferit la prima depunere pana la 500 Ron valabil atat pentru pariurile de pe mobil, cat si pentru cele de pe desktop. Vezi aici cod promotional Betano pentru a beneficia de bonusurile acestei case de pariuri

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 Ron

2. Betano mobil – pariuri

Atunci cand accesezi varianta mobila a site-ului Betano vei vedea in prim plan pariurile live disponibile, o idee excelenta deoarece daca ai tintit un pariu live il vei putea plasa din doar cateva miscari.

betano pariuri de pe telefon

In cazul in care vrei sa joci un pariu pre-meci la Betano de pe mobil trebuie sa dai click pe iconita care reprezinta un tricou, aflata in subsolul ecranului, ca si in imaginea de mai sus.

betano mobil - sporturi

Gasesti aici cele mai populare evenimente aflate in oferta casei de pariuri Betano, dar poti alege sa vezi si evenimente impartite pe diferite sporturi. De exemplu, in imaginea de mai jos eu am cautat evenimente din fotbal:

betano fotbal pariuri de pe telefon

2.1 Cum joci pariuri single la Betano de pe telefon

Daca vrei sa pariezi pe o partida de fotbal va trebui sa alegi categoria FOTBAL. In cazul in care meciul pe care vrei sa pariezi in urmatoarele 3, 12 sau 24 de ore poti sa dai click pe casuta corespunzatoare pentru a vedea toate evenimentele din acel interval. Recomand totusi sa nu dai click pe decat pe urmatoarele 3 ore pentru ca in urmatoarele 24 de ore vor fi multe evenimente si vei da mai greu de cel de care esti interesat.

Poti alege insa competitiile din care vrei sa-ti fie afisate meciurile. Dupa ce ai bifat macar o competitie nu mai trebuie decat sa dai click pe ARATĂ pentru ca aceastea sa-ti fie afisate.

Ai acum afisate evenimentele pe care se poate paria din competitiile alese de tine anterior. Pariurile pe rezultatul final sunt afisate pe aceasta pagina, dar cu un click pe “Mai multe piete” vor fi afisate si pariurile de tipul total goluri peste / sub 2.5 si Ambele echipe inscriu (Da/Nu).

pariuri direct de pe telefon

Daca vrei sa vezi oferta de pariere pentru un anumit eveniment trebuie sa dai efectiv click pe el. Iti vor fi afisate in prima faza pariurile principale pentru evenimentul respectiv. Poti vedea o alta categorie accesand optiunea “Pariuri principale” si schimband cu categoria de care esti interesat, existand posibilitatea de a selecta sa-ti fie afisata intreaga oferta de pariere disponibila pentru acel eveniment.

In momentul in care dai click pe cota unui pronostic in partea dreapta, in josul ecranului se va deschide Biletul de pariuri.

pariu single de pe telefon
Mai trebuie doar sa scrii miza pariului si sa dai click pe butonul PARIAZĂ ACUM. Astfel ai jucat un pariu simplu de pe Betano mobil.

2.2 Cum joci pariuri multiple de pe telefon

Este simplu sa joci un bilet multiplu, cum ar fi biletul zilei. Alegi si urmatoarele pronosticuri asa cum ti-am explicat la pariul simplu. Cand ai selectat toate ponturile dorite mai introduci doar miza si dai click pe butonul Pariaza acum (pare banala aceasta precizare, dar poate citesc articolul si cei care au jucat doar offline si ei nu vor sti ca mai este nevoie sa accesezi si acel buton pentru a juca un bilet).

cum plasez un pariu multiplu de pe telefon

2.3 Pariu sistem de pe mobil la Betano

Diferența fata de pariul combinat este ca in cazul pariurilor tip sistem, care presupun minim trei pronosticuri la pariuri alese pe bilet, trebuie sa dai click pe butonul MAI MULT. Acesta iti va fi afisat pe bilet atunci cand ai selectat mai mult de doua pronosticuri.

De exemplu, la trei pariuri alese, daca introduci o miza de 10 la casuta Dublu = 3 , vei avea o miza de 10 RON pentru fiecare din cele 3 variante ale sistemului 2 din 3. Tine cont ca la un pariu tip sistem la Betano miza scrisa in dreptul sistemului pe care ai de gand sa-l joci se inmulteste cu numarul de pariuri (cel scris dupa egalul din partea stanga). Pariul se plaseaza, bineinteles, dupa ce se da click pe butonul PARIAZA ACUM!

In cazul in care vrei sa pariezi de pe mobil la Betano (numarul 2 in topul caselor de pariuri din Romania) vreau sa-ti spun ca agentia ofera si un bonus de pana la 500 RON la prima depunere. Astfel poti testa pariurile de pe telefon si tableta la Betano fara sa risti vreun ban din buzunarul tau.

Deschide cont ACUM cont la Betano – Bonus 500 RON!