Cum retrag banii de la Betano în 2021

Vrei să efectuezi o retragere de fonduri de la Betano și nu știi cum? Te afli în locul potrivit, deoarece în continuare îți voi prezenta toate detaliile legate de retragerile de bani de la acest operator.

Îți voi spune mai întâi condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea solicita o retragere, care sunt modalitățile de plată acceptate pentru această tranzacție, dar și care este suma minimă care poate fi retrasă pentru fiecare metodă.

retrageri de fonduri de la betano

Retragere Betano direct din apk

 

Când poți solicita o retragere de la Betano?

În primul rând trebuie să știi de la bun început când poți solicita o retragere de bani. Prima condiție pe care trebuie s-o îndeplinești este să ai contul verificat. Asta presupune verificarea identității și a metodei de plată folosite. Verificarea contului este obligatorie și trebuie finalizată-n cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

De asemenea, trebuie să mai știi că, în cazul în care ai un bonus Betano în desfășurare trebuie să finalizezi rulajul acestuia înainte de a putea retrage banii bonus. Poți, totuși, efectua o retragere a banilor proprii, însă vei pierde fondurile bonus.

Cum soliciți o retragere de bani de la Betano?

 1. Te loghezi în contul de jucător de la ​Betano.
 2. Dai click pe contul tău, “Cont“, apoi pe “Tranzacții” și selectezi “Retragere“.
 3. În pagina nou deschisă vei vedea modalitățile de retragere disponibile. O selectezi pe cea potrivită, introduci suma pe care vrei s-o retragi și asta este tot.

Care sunt metodele de retragere disponibile?

De la Betano poți retrage bani în 5 moduri, doar că fiecare jucător va putea efectua retragerea DOAR prin ultima metoda de plată folosită.

Cele 5 metode de retragere disponibile dacă ai reușit să faci bani din ponturi pariuri sunt următoarele:

 • Retragere cu cardul – cea mai întâlnită metoda de retragere; trebuie doar să introduci parola contului, suma pe care dorești s-o retragi și să confirmi tranzacția.
 • Retragere prin transfer bancar – trebuie să completezi toate detaliile contului tău bancar: nume, prenume, bancă, cod IBAN etc.
 • Neteller & Skrill & Paysafecard – cele 3 portofele electronice folosite de pariori prin care poți scoate banii câștigați la Betano simplu și rapid.

Vezi și: Agentiile la care pariezi fara card

Care este suma minimă care poate fi retrasă?

Suma minimă care poate fi retrasă de la Betano diferă, în funcție de metoda de plată, astfel:

 • retragere pe card – minim 80 RON.
 • retragere in Skrill si Neteller – minim 40 RON.
 • retragere in Paysafecard – minim 40 RON.

Ce taxe sunt percepute de Betano la retragere?

După cum probabil știi, din luna martie a anului 2018 impozitul pe veniturile din jocurile de noroc se oprește la sursă și nu mai este nevoie să plătești și să declari nimic la ANAF. Astfel, când efectuezi o retragere de bani de la Betano se vor opri următoarele taxe:

 • 1% impozit pentru câștigurile din jocuri de noroc.
 • începând cu a treia retragere lunară se mai percepe o taxă (9 RON pe card, 10 RON la transfer bancar și 1% din sumă la Skrill și Neteller).

Cât durează o retragere la Betano?

În cazul în care soliciți o retragere prin Skrill, Neteller sau Paysafeacard atunci este foarte probabil ca aceasta să fie procesată în aceeași zi, dacă este vorba de o zi lucrătoare. Dacă alegi să retragi pe card sau prin transfer bancar, atunci banii vor fi-n contul tău, in general, în 2-3 zile lucrătoare.

Betano a implementat recent o nouă politică în privința retragerilor de bani: în maxim 3 ore de la solicitare îți primești banii direct în contul tău, fie că vorbim de pariuri sau cazino.

Deschide cont AICI la Betano – ai bonus 500 RON!

Leave a Comment: