Levante – Barcelona ponturi pariuri 11.05.2021

Marti cu incepere de la ora 23:00, in etapa cu numarul 36, Estadi Ciutat de Valencia gazduieste duelul dintre gazda Levante si Barcelona.

Este un meci foarte important pentru Barcelona, „catalanii” nu pot sa isi permita sa mai faca pasi gresiti, pentru a mai avea sanse la titlul de campioana, sperand intr-un pas gresit al rivalei Atletico.
Meciul poate fi urmarit pe canalele Digi Sport!

Vezi analiza si cota pe care o poti paria la case de pariuri online!

Levante

Levante se afla pe pozitia a 14-a in clasament, cu 39 de puncte adunate dupa 35 de etape disputate.

Trupa lui P. Lopez este aproape scapata de grijile retrogradarii, avand 9 puncte avans fata de Huesca si Elche, abordand partida cu Barcelona mai relaxati.

Levante vine dupa un egal 2-2 in deplasare la Alaves, meci in care Jose Morales a inscris o dubla. Anterior acestui egal, Levante au suferit 4 infrangeri la rand, meciuri in care a marcat un singur gol.

Barcelona

Vin dupa egalul acasa cu Atletico Madrid, egal care a transformat-o pe Atletico principala favorita la castigarea La Liga. Nu isi permit sa mai faca pasi gresiti pana la finalul campionatului iar Levante pare sa fie prima victima dintr-o serie de 3 meciuri ramase pana la finalul campionatului.

Din efectivul Barcelonei va lipsi Busquets fata de meciul cu Atletico, Ronald Koeman, in alcatuirea atacului, mai simtimd lipsa tanarului Fati.

„Catalanii” au de departe cel mai bun atac al campionatului , cu 80 de goluri marcate, totusi in unele meciuri importante simtindu-se lipsa unui numar 9 veritabil, Braithwaite neputand sa de ridice la nivelul echipei din care face parte.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile:

Levante: Cardenas – Miramon, Vezo, Rober Pier, Clerc – Morales, Melero, Malsa, de Frutos – Alcon, Cantero

Barcelona: Ter Stegen – Mingueza, Pique, Lenglet – Moriba, Dest, de Jong, Pedri, Alba – Messi, Greizmann

Absenti:

Levante: Campana, Radoja, Vukcevic, Postigo.

Barcelona: Busquets, Coutinho, A. Fati.

Istoric confruntari directe:

Meciurile directe disputate de cele doua combatante, evidentiaza o clara superioritate in dreptul Barcelonei, cu mentiunea ca ultimele doua partide disputate pe terenul celor de la Levante au fost adjudecate de gazde.

Ultimul meci egal incheiat intre Levante si Barcelona dateaza din 2014, de atunci mai disputandu-se 15 partide.

Ponturi pariuri Levante – Barcelona – Paul0722

Barcelona este echipa cu cele mai multe goluri marcate in actualul campionat fapt care duce la premisa ca vom avea parte de un meci in care se vor marca multe goluri, iar intr-un meci asa important pentru ei si fara niciun obiectiv clar pentru adversari, alt rezultat decat victoria ar fi un dezastru.

Ultimele partide jucate de Levante acasa, impotriva Barcelonei, ne arata totusi ca formatia lui Koeman va trebui sa fie concentrati 100% si nu isi pot trata adversarii cu superficialitate.

„Catalanii” nu isi permit pasi gresiti sau sa aiba emotii in partida cu Levante, motiv pentru care voi paria pe faptul ca Barcelona va marca si va conduce inca din prima repriza, incheind meciul victorioasa.

Pronostic Levante – Barcelona: 2 pauza 2 final – Cota 1.75!