Liverpool – Crystal Palace ponturi pariuri 18.09.2021

liverpool crystal palace ponturi pariuri

Sambata avem o zi plina in Premier League, runda a 5-a punandu-le fata in fata pe ocupanta locului 3, Liverpool in calitate de gazda si Crystal Palace, clasata pe locul 11, dupa cele 4 etape disputate.

Partida se va juca pe stadionul Anfield, incepand cu ora 17:00, fiind arbitrata de A. Madley si trasmisa pe canalul Eurosport.

liverpool crystal palace ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Superbet si accesati sectiunea Superbet pariuri pentru a paria acest pont cat si alte pariuri!

Liverpool

Liverpool ocupa locul 3 in clasament, dupa 4 etape disputate, fiind la egalitate cu Man. Utd, Chelsea si Everton, in fruntea clasamentului. Au marcat 9 goluri si au incasat abia 1.

Au inceput sezonul cu doua victorii fara gol primit, 0-3 in deplasare la Norwich, goluri marcate de Jota, Firmino, Salah si 2-0 acasa cu Burnley, prin golurile marcate de Jota si Mane.

A urmat meciul cu campioana Europei, Chelsea, incheiat la egalitate, 1-1, marcand pentru Liverpool Salah din lovitura de la 11 metri. In etapa trecuta, Liverpool a castigat fara drept de apel, 0-3 in deplasarea de la Leeds, goluri marcate de Salah, Fabinho si Mane.

In aceasta saptamana, Liverpool a disputat o partida in grupele Ligii Campionilor, castigata acasa cu AC Milan, scor 3-2, dupa ce au condus cu 1-0 prin autogolul lui Tomori, fiind intorsi pana la pauza, iar in repriza a 2-a, Salah si Henderson au reusit sa aduca victoria cormoranilor.

Crystal Palace

Crystal Palace ocupa locul 11 in clasament, cu 5 puncte adunate in cele 4 etape disputate, avand 5 goluri marcate si 5 incasate. Obiectivul principal al celor de la Crystal Palace este de a evita retrogradarea in acest sezon.

Au inceput sezonul cu o infrangere clara, 3-0 pe terenul lui Chelsea, meci in care nu au avut nicio sansa si nici vreo realizare notabila. A urmat un meci acasa contra lui Brentford, incheiat la egalitate, scor 0-0, fiind si de aceasta data dominati din punct de vedere statistic.

Inaintea etapei a 3-a, au disputat un meci in EFL Cup, fiind invinsi de Watford cu scorul de 1-0 si eliminati.

Etapa a 3-a a adus o noua remiza, 2-2 in deplasarea de la West Ham, golurile fiind marcate de Gallagher. In etapa precedenta au reusit surpriza etapei, invingand-o pe Tottenham cu scorul de 3-0. Au fost ajutati de eliminarea lui Tanganga in minutul 58, in minutul 76 marcand Zaha, iar in minutele 86 si 90+3 a marcat Edouard.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Liverpool (4-3-3): Alisson – Robertson, van Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Alcantara, Fabinho, Henderson – Salah, Jota, Mane

Crystal Palace (4-3-3): Guaita – Ward, Andersen, Guehi, Mitchel – Gallagher, Kouyate, McArthur – Ayew, Benteke, Zaha

Absenti

Liverpool: Elliott, Firmino, Williams

Crystal Palace: Eze, Ferguson, Schlupp

Istoric confruntari directe

Liverpool a castigat ultimele 9 partide directe, iar in sezonul trecut Liverpool a invins in tur cu un neverosimil 7-0, iar in retur scorul a fost 2-0.

Liverpool – Crystal Palace ponturi pariuri – Paul0722

Pentru a paria pontul propus si alte ponturi din Anglia, accesati rubrica pronosticuri Premier League!

Liverpool trece printr-o perioada buna, dovedind ca va fi o candidata atat la castigarea Premier League cat si in Liga Campionilor. Marcheaza multe goluri, meci de meci, dar mai trebuie ca Jurgen Klopp sa puna la punct echipa din punct de vedere defensiv pentru a putea emite pretentii in acest sezon.

Obiectivul celor de la Crystal Palace este acela de a evita retrogradarea in acest sezon, fiind foarte activi din punct de vedere ofensiv, unde au o calitate mare prin jucatori ca Zaha, Benteke sau Ayew, dar in aparare au carente, neevidentiate in meciul cu Tottenham, dar Liverpool are o ofensiva mai buna care va profita de orice imperfectiune.

Va fi un meci in care se vor marca goluri, iar Liverpoorl in mod normal se va impune fara prea mari probleme.

Pronostic Liverpool – Crystal Palace: Peste 2.5 goluri in meci si peste 1.5 cartonase – Cota 2.15!