Nice – Marseille ponturi pariuri 22.08.2021

nice marseille ponturi pariuri

Ziua de duminica din Ligue 1 se incheie cu un super meci. Este vorba despre confruntarea Nice – Marseille, confruntare ce va avea loc pe Allianz Riviera, incepand cu ora 21:45. Dupa ce a rapus liderul chiar la el acasa, va reusi Nice sa o dovedeasca si pe Marseille? Urmareste acest articol pentru a vedea care este propunerea mea! COTA 1.71!

nice marseille ponturi pariuri

Nice.

Are un moral excelent dupa ce a reusit sa invinga campioana pe propriul ei teren cu 0-4. Kasper Dolberg a fost MVP-ul meciului, atacantul danez reusind sa marcheze 2 goluri. Si Amine Gouiri s-a remarcat, tanarul francez reusind 1 gol si 1 assist.

Pablo Rosario pare sa se fi integrat foarte bine; mijlocasul olandez adus in aceasta pauza de vara de la PSV Eindhoven a fost integralist in ambele meciuri disputate pana acum in Ligue 1; mai mult ca sigur acesta va fi in unsprezecele de start si de aceasta data.

Chiar daca nu a reusit sa marcheze pana acum, Justin Kluivert, un alt transfer important realizat in aceasta perioada de mercato, are sanse foarte mari sa fie din nou in primul 11.

Cea mai scumpa achizitie a verii, Calvin Stengs, a absentat in jocurile cu Reims si Lille si ramane sub semnul intrebarii si pentru acest joc.

Marseille.

Vine dupa 2 jocuri extrem de spectaculoase, in fiecare din cele 2 partide marcandu-se cel putin 4 goluri. In etapa trecuta a remizat acasa cu Bordeaux (2-2), cu toate ca la pauza conducea pe tabela cu 2-0.

Cengiz Under, mijlocasul turc adus sub forma de imprumut in aceasta pauza de vara de la Leicester, a impresionat atat in jocul cu Montpellier, cat si in cel cu Bordeaux; acesta a reusit sa marcheze in ambele meciuri. La predictii pariuri pe marcatori, 4.90 este cota pentru ca Under sa inscrie si in acest joc.

Un alt remarcat al acestor 2 jocuri este Dimitri Payet; decarul echipei are 3 goluri inscrise in cele 2 meciuri.

Leonardo Balerdi este suspendat pentru aceasta confruntare, deoarece a fost avertizat cu cartonas rosu pe finalul disputei cu Bordeaux. Cel mai probabil, in locul acestuia il vom vedea pe Alvaro Gonzalez sau Caleta-Car.

Dario Benedetto a parasit echipa; atacantul argentinian a plecat sub forma de imprumut in Spania, la Elche.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Nice (4-4-2): Benitez – Atal, Todibo, Dante, Kamara – Boudaoui, Rosario, Lemina, Kluivert – Dolberg, Gouiri.

Marseille (3-2-4-1): Mandanda – Saliba, Gonzalez, Peres – Kamara, Gueye – Under, Guendouzi, Gerson, de la Fuente – Payet.

Absenti.

  • Nice: Claude-Maurice, Schneiderlin, Stengs.
  • Marseille: Balerdi, Pau Lopez, Milik.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimele 9 intalniri directe NU s-au incheiat la egalitate; Nice s-a impus de 2 ori, iar celelalte 7 partide au fost castigate de Marseille.
  • In precedentele 3 jocuri directe s-au dat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Nice – Marseille – ionel_iulian94.

Acest duel aduce fata in fata 2 echipe care au aratat un mare apetit ofensiv, motiv pentru care recomandarea mea este GG.

Pentru ca Nice si Marseille sa bage mingea in poarta de cel putin o data, se da cota 1.71 la 888Sport. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

Ambele formatii dispun de jucatori de mare calitate la finalizare; in tabara gazdelor se evidentiaza Kasper Dolberg si Amine Gouiri (cei doi au marcat impreuna 3 goluri in etapa trecuta), iar in tabara echipei oaspete ii avem pe Dimitri Payet si Cengiz Under (cei doi se lauda cu 5 goluri marcate impreuna in precedentele 2 partide).

5 din ultimele 7 intalniri directe de pe Allianz Riviera s-au incheiat cu goluri inscrise din ambele tabere.

Pronostic Nice – Marseille & Cota: GG – 1.71