Pareri si discutii despre Betano in 2021

Atunci cand aleg sa pariez la o casa de pariuri online la care n-am mai jucat pana acum primul lucru pe care-l fac este sa citesc parerile mai multor persoane despre agentia in cauza.

Betano păreri și discuții

Din acest motiv m-am gandit sa-ti grupez in acest articol mai multe pareri Betano preluate de la mai multi pariori care au incercat serviciile operatorului.

1. Pareri despre Betano

1.1 Pareri Betano – ce spun pariorii

 1. “Am jucat la ea, site-ul se misca foarte bine, pariurile live sunt validate in cateva secunde si cu cotele cele mai mari la gol marcat pe interval de 10 minute.”
 2. “Li se misca foarte bine site-ul. Aplicatia betano arata si ea foarte bine, plus ca poti paria prin comanda vocala, ar trebui sa incercati! Se misca cel mai bine dintre cele testate de mine. Felicitari IT-ului.”
 3. “Mie mi se par bunicei pana acum. Pe retrageri chiar foarte ok. Am facut o retragere de 500 lei pentru incercare, sa vad daca mai merita si a doua depunere. Retragerea am facut-o duminica la ora 21:30 si la ora 12:30 am avut banii pe card. Site-ul e impecabil.”
 4. “Totul e perfect, doar ca de la a treia retragere pe luna percep comision.”
 5. “Super tare grafica. Si cote foarte bune.”
 6. “E tare ca au bagat si linii asiatice. Sper sa adauge mai multe in perioada urmatoare, deocamdata sunt destul de putine.”
 7. “Am aflat astazi prima data de casa aceasta de pariuri si la prima vedere mi se pare excelenta fata de celelalte.”

1.2 Parerea mea despre Betano

Am cont deschis la majoritatea agentiilor importante din tara (Unibet, Betfair, Netbet, Winmasters etc.) si joc de ani buni la pariuri. Pot sa spun fara retineri ca Betano este printre cele mai bune case de pariuri la care merita sa iti deschizi cont.

Inca de la deschiderea contului si pana la prima retragere totul a decurs foarte bine. Am avut parte de un suport clienti de calitate, am plasat bilete pariuri foarte simplu atat de pe telefon (prin intermediul aplicatiei), cat si de pe laptop.

Prima retragere mi-a ajuns in contul bancar in 3 zile de la efectuarea ei, cu precizarea ca aveam deja contul verificat inca din primele zile de dupa inregistrare. Prin urmare, parerea mea despre Betano este una mai mult decat buna.

Ai asadar 7 pareri despre Betano, plus cea care imi apartine. Cred ca acum ti-ai putut face o idee despre agentie. Da, vei vedea si mesaje in care anumite persoane se plang de conturi blocate dar aici s-ar putea sa fie vorba de acei vanatori de bonusuri care deschid conturi pe numele tuturor membrilor familiei. O casa de pariuri n-are niciun interes sa-ti blocheze contul chiar daca esti cel mai bun la ponturi pariuri din lume. In cel mai rau caz te va limita!

2. De ce sa pariezi la Betano?

Betano este in opinia mea cea mai buna casa de pariuri licentiata in Romania. Iata cateva motive ca sa alegi aceasta casa de pariuri:

 • Bonus Betano – 100% pana la 500 Ron . Exemplu: depui 500 Ron, primesti inca 500 Ron bonus si astfel vei avea 1000 Ron in contul tau, bani disponibili.
 • Marja 0 – cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
 • 150 de pariuri disponibile pe meci
 • Castiguri mai mari la pariurile multiple
 • Aplicatie pentru mobil
 • Pariuri si streaming live
 • Poti propune pariuri daca nu le gasesti in oferta Betano
 • La scorurile 0-0 primesti miza inapoi
 • Miza returnata pentru biletele pierdute pe un singur meci

Deschide cont – Ia bonusul de 500 RON – Pariaza in voie!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment:

7 comments
Add Your Reply