Pontul zilei propus de Lavinia – 01 August 2021

Luna Iulie clar nu a fost a mea si ma bucur enorm ca s-a dus. Incep sa apara meciuri din ce in ce mai interesante in oferta, iar cea de-a doua jumatate a acestei luni ne va aduce aproape toate meciurile tari. Speram ca vom face treaba mult mai buna si cu siguranta vom termina pe profit !

pontul zilei propus de lavinia

Lille – PSG

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Lille si PSG, meci ce conteaza pentru Finala Super Cupei din Franta !

Cele doua echipe s-au luptat pana in ultima etapa a sezonului trecut pentru trofeu, iar finalul a fost unul de-a dreptul nebunesc. Lille a reusit sa le fure titlul parizienilor si au pus stop unei dominatii de ani de zile a acestora. Nimeni nu se astepta la inceput de campionat ca Lille va avea acest parcurs, dar Yilmaz a avut un sezon aproape perfect si a ajutat extrem de mult echipa. Acesta a fost si la EURO, dar acolo a avut o prestatie stearsa spre inexistenta.

De cealalta parte, PSG a pierdut sezonul trecut aproape tot, mai putin Cupa, trofeu ce le permite sa evolueze in acest meci. Visul arabilor de a castiga Champions League a fost naruit de City, iar lovitura fatala a fost data de Lille prin castigarea campionatului. Cu siguranta Super Cupa este un moment bun pentru o mini revansa si ma astept ca starurile lui PSG vor evolua la capacitate maxima pentru a castiga acest trofeu. Mergem cu incredere pe pariul PSG ridica Cupa, iar cota este una mai mult decat decenta !

Pariul Zilei Azi – 01.08.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!