Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Septembrie 2021

Universitatea Cluj a reusit sa isi castige meciul de pe teren propriu cu Viitorul Tg. Jiu, iar pontul nostru a fost castigator ! Speram sa avem un final de luna foarte bun, deoarece ne apropiem de final si trebuie sa terminam pe plus !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

G.A Eagles – PSV

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partid dintre G.A Eagles si PSV, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din Olanda: Eredivisie !

Eagles are un start de sezon destul de bunicel pentru nivelul echipei, asa ca dupa primele 5 etape au reusit sa acumuleze 6 puncte si se claseaza pe locul 9 in clasament. Astazi au in fata un adversar foarte puternic, iar sansele sa obtina ceva sunt foarte mici. Totusi, Eagles nu este o echipa ce sa se inchida tot meciul si ma astept ca acest lucru sa il faca si astazi si sa incerce sa joace deschis.

De cealalta parte, PSV este clar una dintre favoritele la titlu, iar in aceasta seara si favorita principala la victorie. PSV este pe locul 3 in acest moment, la un punct in spatele celor de la Willem si la 4 de Ajax. Trei puncte in aceasta seara i-ar urca pe locul 2 si ar ramane in coasta marei rivale, asa ca obiectivul este unul clar. In weekend au pierdut foarte urat cu Feyenoord, 4:0 chiar pe propriul teren, asa ca au de spalat o imagine. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, deoarece ma astept ca PSV sa joace cu nerv in aceasta seara, iar Eagles sa incerce sa loveasca pe contre !

Pariul Zilei Azi – 22.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!