188 de Tipuri de Pariuri la Betano Explicate în 2021

Vezi în acest articol care sunt tipurile de pariuri oferite jucătorilor de către agenția Betano. De asemenea îți voi oferi explicații cu privire la fiecare tip de pronostic disponibil la această casă de pariuri online.

Ce vei găsi in acest articol

Dă click pe titlurile corespunzătoare din lista de mai jos pentru a ajunge la secțiunea care te interesează.

Tipuri de pariuri Betano la fotbal

 1. Pariuri principale
 2. Pariuri de tipul Peste/Sub
 3. Pariuri pe goluri
 4. Pariuri prima repriză
 5. Pariuri pe jucători
 6. Pariuri speciale
 7. Pariuri speciale jucători
 8. Pariuri pe cornere
 9. Pariuri pe cartonașe
 10. Pariuri pe minute
 11. Pariuri pe statistici

Tipuri de pariuri Betano la tenis

 1. Pariuri principale
 2. Pariuri pe seturi
 3. Pariuri pe game-uri
 4. Pariuri pe ași
 5. Pariuri pe duble greșeli
 6. Pariuri speciale

Tipuri de pariuri Betano la fotbal

Pariuri principale

1. Rezultat final – este cel mai popular tip de pariu. Trebuie să indici corect rezultatul după cele 90 de minute de joc; 1 = victoria echipei gazdă, X = rezultat de egalitate, 2 = victoria echipei oaspete. Betano oferă constant la cele mai tari meciuri de fotbal cote cu marjă 0% pentru rezultatul final. Astfel vei beneficia de cele mai bune cote de pe piață!

Betano - rezultat final

2. Total goluri Peste/Sub – aici sunt disponibile mai multe linii, cea mai populară fiind 2.5. Trebuie să indici dacă numărul total de goluri înscrise în timpul regulamentar va depăși sau nu linia afișată de casa de pariuri.

Betano - total goluri peste sub

3. Ambele echipe înscriu (Da/Nu) – pariezi pe faptul că ambele echipe vor înscrie in meci în timpul regulamentar de joc (Da) sau că niciuna sau doar una dintre formații va reuși să puncteze (Nu).

Betano - ambele echipe înscriu

4. Șansă dublă – ai la dispoziție 3 tipuri de pariuri: 1X, 2X și 12. Practic trebuie să intuiești corect rezultatul având 3 variante duble; 1X = echipa gazdă câștigă sau meci egal; 2X = echipa oaspete câștigă sau meci egal; 12 = echipa gazdă sau echipa oaspete câștigă.

Betano - șansă dublă

5. Niciun pariu pe egal – pariezi pe echipa care se va impune la finalul timpului regulamentar; în cazul în care meciul se termină la egalitate vei primi banii mizați înapoi (pariul va primi cota 1).

Betano - niciun pariu pe egal

6. Pauza/Final – trebuie sa anticipezi corect atat rezultatul dupa prima repriza de joc, cat si cel de la finalul meciului.

Betano pauză / final

7. Total goluri (Exact) – la acest tip de pariu trebuie să fii foarte inspirat și să alegi corect numărul exact de goluri care vor fi înscrise-n meci.

Betano - total goluri (exact)

8. Total goluri – sunt disponibile mai multe intervale de goluri, nu doar cele afișate în imaginea de mai jos (de exemplu 1-3, 2-5, 2-4 goluri etc.). Este un tip de pariu foarte popular, deoarece acoperă destul de multe rezultate posibile ale unui meci de fotbal.

Betano total goluri

9. Scor corect – trebuie să anticipezi scorul exact al meciului la finalul celor 90 de minute. Ai la dispoziție aproape toate scorurile care se pot înregistra într-un meci de fotbal, iar dacă vrei să mizezi pe un scor surprinzător vei beneficia chiar și de cote de 451.

Betano - scor corect

10. Handicap Meci – sunt oferite mai multe linii de handicap european. Un handicap negativ înseamnă că echipa respectivă pornește meciul cu un anumit deficit, în timp ce handicapul pozitiv acordă un avantaj de X goluri echipei selectate. De exemplu, dacă pariezi pe „Juventus Torino -1” echipa italiană trebuie să câștige la cel puțin 2 goluri diferența pentru ca pariul să fie câștigat.

Betano - handicap meci

11. Rezultat meci & Peste/Sub – un pariu combinat, la care trebuie să anticipezi corect atât rezultatul final al meciului, cât și numărul de goluri ce vor fi înscrise. Există mai multe linii de goluri care se pot combina cu rezultatul final: Peste/Sub 1.5, 2.5, 3.5, 4.5 sau 5.5.

Betano - rezultat meci & peste/sub

12. Rezultat meci/Ambele echipe să înscrie – rezultatul final este combinat cu faptul că ambele echipe vor înscrie sau nu în meciul respectiv.

Betano - rezultat meci / ambele echipe să înscrie

13. Ambele echipe să înscrie Peste/Sub – tot un pariu combinat, la care de această dată sunt luate-n considerare golurile înscrise de echipe. Pronosticul „Ambele echipe înscriu” este combinat aici cu pariul „Peste/Sub”; la acesta din urmă există mai multe linii disponibile: 2.5, 3.5, 4.5 și 5.5.

Betano ambele echipe să înscrie peste / sub

14. Marja victoriei – trebuie să intuiești corect la ce diferență se va impune una dintre echipele implicate-n meciul respectiv.

Betano - marja victoriei

15. Jucători – pariezi pe golurile marcate de anumiți jucători. Poți paria pe primul gol marcat, ultimul gol marcat, gol marcat oricând în meci, dublă înscrisă de jucător sau hat-trick marcat de acesta. Dacă un jucător nu va evolua deloc pariul va fi anulat. Dacă un jucător intră în teren după ce a fost înscris primul gol pariul pe Primul gol marcat va fi anulat.

Betano - jucători

16. Rezultat Prima repriză – mizezi pe rezultatul care va fi înregistrat la pauza meciului.

Betano - rezultat prima repriză

17. Goluri prima repriză Peste/Sub – pariezi pe numărul de goluri ce vor fi înscrise în prima repriză. Liniile uzuale listate de Betano sunt 0.5, 1.5 și 2.5. Trebuie să anticipezi dacă aceste linii vor fi depășite sau nu la pauza meciului.

Betano - goluri prima repriză peste/sub

18. Echipa gazdă Total goluri Peste/Sub – mizezi pe golurile înscrise de echipa gazdă (în cazul de față Manchester United) la finalul timpului regulamentar.

Betano - echipă gazdă total goluri peste/sub

19. Echipa oaspete Total goluri Peste/Sub – pariezi pe golurile înscrise de oaspeți (aici Juventus Torino) în timpul regulamentar de joc.

Betano - echipă oaspete total goluri peste/sub

20. Minutul primului gol Sub/Peste 28 de minute – aici trebuie să indici corect momentul în care se va înscrie primul gol al meciului. În cazul de față linia este la minutul 28:00, dar ea diferă de la meci la meci. Poți paria pe faptul că se va înscrie înainte de minutul 28, după minutul 28 sau că nu se va marca niciun gol în meci.

Betano - minutul primului gol sub/peste 28 de minute

Peste/Sub

21. Goluri prima repriză Peste/Sub echipa gazdă  – pariezi pe numărul de goluri care vor fi înscrise de către echipa gazdă (aici Manchester United) în prima repriză.

Betano - echipă gazdă goluri prima repriză peste/sub

22. Goluri prima repriză Peste/Sub echipa oaspete  – la fel ca mai sus, în cazul acestui tip de pariu mizezi pe numărul de goluri înscrise de oaspeți la finalul primelor 45 de minute.

Betano - echipă oaspete goluri prima repriză peste/sub

23. Goluri a doua repriză Peste/Sub – pariezi pe câte goluri vor fi înscrise în a doua repriză de a meciului.

Betano - goluri a doua repriză peste/sub

Goluri

24. Metoda marcării golului (Gol 1) – trebuie să anticipezi corect metoda prin care se va deschide scorul în meci; ai la dispoziție următoarele tipuri de pronosticuri: șut, lovitură de cap, lovitură liberă, penalty, autogol sau fără gol în meci.

betano - metoda marcării golului

25. Prima echipa care marchează X goluri – sunt disponibile mai multe opțiuni de pariere (de obicei 2 sau 3 goluri); trebuie să pariezi pe echipa care va marca prima numărul respectiv de goluri. De asemenea, exista și opțiunea de a miza pe faptul că niciuna dintre formații nu va înscrie acel număr de goluri.

Betano - prima echipă care marchează x goluri

26. Echipa să marcheze în ambele reprize – poți miza pe faptul că una dintre echipe va reuși să înscrie cel puțin un gol în fiecare dintre reprize.

Betano - echipa să marcheze în ambele reprize

27. Câștigă la zero – pariezi pe victoria uneia dintre echipe fără ca aceasta să primească vreun gol.

Betano - câștigă la zero

28. Fără gol primit – mizezi pe faptul că una dintre echipe nu va încasa niciun gol. ATENȚIE! Există o diferență față de pariul anterior, deoarece în acest caz un rezultat de 0-0 face ambele selecții să fie câștigătoare.

Betano - fără gol primit

29. Repriza cu cele mai multe goluri – trebuie să indici corect repriza în care se vor înscrie cele mai multe goluri. Ai la dispoziție și varianta „Egalitate”, care va fi câștigătoare în cazul în care în ambele reprize se va înscrie exact același număr de goluri sau meciul se va încheia 0:0.

Betano - repriza cu cele mai multe goluri

30. Echipa gazdă Total goluri – pariezi pe numărul exact de goluri care vor fi înscrise de echipa gazdă.

Betano - echipa gazdă total goluri

31. Echipa oaspete Total goluri – mizezi pe numărul exact de goluri pe care echipa oaspete le va înscrie în timpul regulamentar.

Betano - echipa oaspete total goluri

32. Total goluri Prima repriză – trebuie să indici corect numărul exact de goluri ce vor fi înscrise în prima repriză.

Betano total goluri prima repriză

33. Total goluri repriza a doua – pariezi pe golurile ce vor fi înscrise în a doua repriză. Ai la dispoziție intervalul de goluri 0-1, fix 2 goluri sau peste 2 goluri marcate în a doua parte a meciului.

Betano total goluri repriza a doua

34. Total goluri Impar/Par – trebuie să indici corect dacă numărul total de goluri înscrise în meci în timoul regulamentar va fi par sau impar. La par ai cotă mai mică deoarece în caz că nu se înscrie va fi câștigător.

Betano total goluri impar/par

Pauză

35. Scor corect în prima repriză – pariezi pe scorul corect care va fi înregistrat după prima repriză de joc. Există și alte variante, cu cote mai mari, pe lângă cele afișate în imaginea de mai jos.

Betano scor corect în prima repriză

36. Câștigă ambele reprize – mizezi pe faptul că una dintre echipe va câștiga ambele reprize ale partidei. Formația selectată trebuie să conducă la pauza meciului, iar apoi repriza a doua va porni practic de la scorul de 0-0, iar echipa pe care ai mizat trebuie să câștige și partea secundă.

Betano câștigă ambele reprize

37. Câștigă oricare repriză – aici este suficient ca echipa pe care ai mizat să câștige oricare dintre reprize pentru ca pronosticul să fie corect. Mai exact, dacă echipa pe care ai mizat conduce la pauză ai câștigat pariul, iar dacă nu, mai există o șansă, ca formația să câștige a doua repriză (indiferent de scorul înregistrat la pauză).

Betano câștigă oricare repriză

38. Handicap Prima repriză – echipa selectată va porni cu un handicap (în cazul în care alegi o linie negativă) sau un avantaj (dacă alegi o linie pozitivă), pe care va trebui să-l recupereze sau să-l păstreze până la finalul primei reprize. ATENȚIE! Vorbim de handicap european, deci există și varianta rezultatului de egalitate.

Betano handicap prima repriză

39. Următorul gol în prima repriză (Gol 1) – pariezi pe echipa care va deschide scorul în prima repriză, ai și varianta unei prime reprize fără nicio reușită.

Betano următorul gol în prima repriză

40. Niciun pariu pe egal la pauză – selectezi echipa care consideri că se va afla în avantaj după primele 45 de minute de joc. În cazul în care la pauză scorul va fi egal vei primi banii mizați înapoi (pariul tau primi cota 1.00).

Betano nici un pariu pe egal la pauză

41. Șansă dublă la pauză – pariezi pe 2 dintre cele 3 rezultate posibile după primele 45 de minute; 1X = echipa oaspete NU conduce la pauză; 12 = la pauză NU va fi egal; 2X = echipa gazdă NU conduce la pauză.

Betano șansă dublă la pauză

42. Rezultat Repriza a doua – trebuie să indici corect rezultatul care va fi înregistrat în a doua repriză a meciului. Golurile înscrise în prima repriză nu contează la stabilirea pariului.

Betano rezultat repriza a doua

43. Scor corect în a doua repriză – pariezi pe scorul exact care va fi înregistrat la finalul reprizei a doua. Nu te interesează ce s-a întâmplat în primele 45 de minute. Există și alte scoruri pe care poți paria, în afara celor afișate în imaginea de mai jos.

Betano scor corect în a doua repriză

44. Șansă dublă în Repriza a doua – mizezi pe scorul înregistrat strict in repriza a doua a meciului. Ai la dispoziție cele 3 opțiuni clasice: 1X (echipa gazda câștigă repriza sau egal), 12 (echipa gazdă sau echipa oaspete câștigă repriza) și 2X (echipa oaspete câștigă repriza sau egal).

Betano șansă dublă în repriza a doua

45. Gol marcat în ambele reprize – ai 2 opțiuni (Da/Nu), prin intermediul cărora poți miza pe faptul că se va înscrie sau nu în ambele reprize. Nu contează echipa care va marca deoarece sunt luate în considerare reușitele ambelor formații.

Betano gol marcat în ambele reprize

46. Repriza cu cele mai multe goluri marcate – echipa gazdă – pariezi pe repriza în care consideri că echipa gazdă va înscrie cele mai multe goluri. Există si posibilitatea de egal, în cazul în care în ambele reprize formația selectată înscrie același număr de goluri sau nu marchează deloc.

Betano repriza cu cele mai multe goluri marcate echipa gazdă

47. Repriza cu cele mai multe goluri marcate – echipa oaspete – la fel ca mai sus, mizezi în care repriză echipa oaspete va marca mai multe goluri sau dacă va înscrie la fel de mult în fiecare repriză.

Betano repriza cu cele mai multe goluri marcate echipa oaspete

48. Ambele echipe înscriu în prima repriză/a doua repriză – la aceste tipuri de pariuri trebuie să pariezi pe faptul că ambele echipe vor înscrie într-una dintre reprize sau pe faptul că repriza respectivă nu va avea parte de goluri în ambele porți.

Betano ambele echipe înscriu în prima repriză / a doua repriză

49. Ambele echipe să înscrie în prima/a doua repriză – tip de pariu care combină cele 2 selecții de mai sus. Trebuie să pariezi pe faptul că ambele echipe vor înscrie sau nu atât în prima, cât și în a doua repriză.

Betano ambele echipe să înscrie în prima / a doua repriză

50. Ambele echipe înscriu în ambele reprize – în cazul variantei „Da” acest pariul este similar cu „Da/Da” de la tipul de pariu anterior. Fiecare echipă trebuie să marcheze în fiecare repriză pentru ca pariul să fie câștigător. Varianta contrară, „Nu” este și cea mai probabilă și este suficient ca una dintre echipe să NU marcheze în oricare repriză pentru a fi câștigătoare.

Betano ambele echipe înscriu în ambele reprize

51. Rezultat Prima repriză & Ambele echipe înscriu în prima repriză – pariu combinat la care trebuie să anticipezi corect rezultatul primei reprize (1, X sau 2), precum și faptul dacă ambele echipe vor înscrie (sau nu) în prima parte a jocului.

Betano rezultat prima repriză & ambele echipe înscriu în prima repriză

Jucători

52. Jucătorul sa înscrie & echipa să câștige – trebuie să anticipezi corect faptul că un jucător selectat va înscrie oricând în meci, iar echipa din care face parte să câștige partida; există mai multe opțiuni decât cele afișate în imaginea următoare.

Betano jucătorul să înscrie & echipa să câștige

53. Înscrie din afara careului – pariezi pe faptul că jucătorul selectat va înscrie din afara careului în orice moment al partidei.

Betano înscrie din afara careului

54. Marchează cu capul – mizezi pe faptul că jucătorul marchează oricând în meci printr-o lovitură de cap.

Betano marchează cu capul

55. Marchează oricând – Prima/A doua repriză – pentru ca pariul să fie câștigător jucătorul selectat trebuie să marcheze oricând pe parcursul primei sau celei de-a doua reprize a jocului.

Betano marchează oricând prima repriză / a doua repriză

56. Jucătorul să nu înscrie – mizezi pe faptul că jucătorul selectat nu va reuși să înscrie în timpul regulamentar.

Betano jucătorul să nu înscrie

57. Primește un cartonaș – pariezi pe faptul că unul dintre jucători va primi un cartonaș (galben sau roșu) pe parcursul meciului. Sunt listați toți jucătorii implicați în meci, dar în imaginea de mai jos am selectat doar câțiva.

Betano primește un cartonaș

58. Primește un cartonaș roșu – jucătorul selectat trebuie să fie eliminat din meci (să primească un cartonaș roșu) pentru ca pariul să fie câștigat.

Betano primește un cartonaș roșu

59. Gol din lovitură liberă directă – pariezi pe faptul că jucătorul selectat va înscrie un gol direct dintr-o lovitură liberă, oricând pe parcursul meciului.

Betano gol din lovitură liberă directă

60. Jucătorul să primească primul cartonaș – mizezi pe jucătorul care va vedea primul avertisment al partidei.

Betano jucătorul să primească primul cartonaș

61. Jucătorul să înscrie în ambele reprize – pariezi pe faptul că un anumit jucător va reuși să înscrie cel puțin caâe un gol în fiecare repriză a meciului.

Betano jucătorul să înscrie în ambele reprize

62. Jucătorul să lovească bara – pentru ca pariul să fie câștigat jucătorul selectat trebuie să expedieze cel puțin o dată mingea în bară în timpul regulamentar.

Betano jucătorul să lovească bara

63. Marchează și primește cartonaș – pariezi pe faptul că jucătorul selectat va înscrie oricând în meci și va primi și un cartonaș.

Betano marchează și primește cartonaș

64. Înscrie și oferă pasă de gol – jucătorul pe care mizezi trebuie să înscrie cel puțin un gol pe parcursul meciului și în același timp să ofere minimum o pasă din care să rezulte gol.

Betano înscrie și oferă pasă de gol

65. Trimite un assist – pariezi pe faptul că jucătorul selectat va oferi cel puțin o pasă de gol în meci.

Betano trimite un assist

66. Pariu dublu pe primul/ultimul marcator și scor corect – alegi primul sau ultimul marcator din meci și-l combini cu scorul corect de la finalul celor 90 de minute.

Betano pariu dublu pe marcator și scor corect

Speciale

67. Pariuri speciale – opțiunile diferă de la meci la meci. Agenția Betano listează o serie de pariuri speciale pe care poți miza. De exemplu în imaginea de mai jos poți observa pariurile de tipul „Ronaldo marchează oricând si rezultat prima repriză/rezultat final/scor corect în meci”.

Betano pariuri speciale

68. Câștigă și primește gol – pariezi pe victoria uneia dintre echipe și în același timp și pe faptul că aceasta va încasa cel puțin un gol în meci.

Betano câștigă și primește gol

69. Câștigă cu revenire – mizezi pe faptul că o echipă se va impune la finalul celor 90 de minute dupa ce a fost condusă.

Betano câștigă cu revenire

70. Cursul jocului – la acest tip de pariu trebuie să anticipezi corect echipa care va deschide scorul și rezultatul final (1, X sau 2) la finalul partidei. Există și posibilitatea de a paria pe 0-0.

Betano cursul jocului

71. Scor corect (Multiplu) – agenția pune la dispoziție mai multe scoruri corecte, dintre care va trebui să alegi selecția câștigătoare.

Betano scor corect multiplu

72. Scor corect oricând – dacă în orice moment al jocului se înregistrează scorul ales de tine, atunci pariul va fi câștigat. Există mult mai multe opțiuni de pariere decât cele afișate în imaginea de mai jos.

Betano scor corect oricând

73. Autogol – mizezi pe faptul că în meci se va înscrie sau nu se va înscrie printr-un autogol.

Betano autogol

74. Penalty acordat – pariezi pe faptul că în timpul regulamentar de joc (90 de minute) va fi sau nu acordată o lovitură de la 11 metri.

Betano penalty acordat

75. Penalty acordat Prima repriză – indici dacă în prima repriză a jocului va fi sau nu acordat un penalty oricărei echipe.

Betano penalty acordat prima repriză

76. Echipa care va marca/va rata un penalty – pariezi pe faptul că una dintre echipe va reuși să marcheze sau va rata o lovitură de pedeapsă.

Betano echipa care va marca / rata din penalty

77. Să se acorde două penalty-uri – mizezi pe faptul că în meci vor fi acordate sau nu 2 sau mai multe lovituri de la 11 metri.

Betano să se acorde două penalty-uri

78. Ambele echipe să primească penalty – pariul va fi câștigat dacă fiecare echipă va beneficia de minim o lovitură de pedeapsă. În cazul în care cel puțin una dintre echipe nu primește penalty va fi câștigătoare selecția „Nu”.

Betano ambele echipe să primească penalty

79. Echipa care face prima schimbare – trebuie să indici corect care dintre formații va efectua prima schimbare în meci. Poți paria chiar și pe faptul că ambele echipe vor schimba în același timp sau că nu va fi efectuată nicio înlocuire.

Betano echipa care face prima schimbare

80. Prima aruncare de la margine – pariezi pe echipa care va beneficia de prima aruncare de la margine în meci.

Betano prima aruncare de la margine

81. Înscrie o rezervă – mizezi pe faptul că un jucător intrat pe parcursul meciului va înscrie sau nu un gol în timpul regulamentar.

Betano înscrie o rezervă

82. Oricare portar înscrie – pariezi pe faptul că oricare dintre portari va reuși să marcheze oricând în meci.

Betano oricare portar înscrie

83. Primul eveniment din partidă – trebuie să indici corect care va fi primul eveniment care va avea loc în meci. Opțiunile disponibile sunt: aruncare de la margine, lovitură liberă, lovitură de poartă, lovitură de colț sau gol marcat.

Betano primul eveniment din partidă

84. Nici un pariu pe echipa gazdă – dacă echipa gazdă va câștiga meciul vei primi miza înapoi. Astfel, poți miza pe egalitate sau pe succesul echipei vizitatoare.

Betano nici un pariu pe echipa gazdă

85. Nici un pariu pe echipa oaspete – dacă echipa oaspete câștigă meciul vei primi banii înapoi. Astfel poți miza pe egalitate sau pe succesul echipei gazdă.

Betano nici un pariu pe echipa oaspete

86. Prima Repriză Home No Bet – dacă echipa gazdă conduce la pauză primești înapoi banii mizați. Poți paria pe egalitate la pauză sau pe faptul că oaspeții vor conduce după primele 45 de minute.

Betano prima repriză home no bet

87. Prima Repriză Away No Bet – dacă echipa vizitatoare va conduce la pauză vei primi banii mizați înapoi. Poți paria pe egalitate la pauză sau pe faptul că gazdele vor conduce după primele 45 de minute.

Betano prima repriză away no bet

88. Pauză sau Final – trebuie să indici rezultatul care se va înregistra fie la pauza meciului, fie la finalul timpului regulamentar.

Betano pauză sau final

89. Pauză/Final – Șansă dublă – pariezi pe rezultatul înregistrat la pauza meciului și la finalul acestuia cu șansă dublă, adică trebuie să anticipezi corect 2 din cele 3 rezultate posibile la finalul fiecărei reprize.

Betano pauză/final șansă dublă

90. Total minute goluri (Peste/Sub) – minutele de marcare a golurilor în meci vor fi adunate și pe baza rezultatului se va stabili acest pariu. Linia diferă de la meci la meci.

Betano total minute goluri peste/sub

Speciale jucători

91. Speciale jucători – opțiunile de pariuri diferă de la meci la meci. De exemplu, la partida în cauză sunt listați 4 jucători și poți paria pe numărul total de șuturi pe care aceștia le vor expedia pe spațiul porții adverse.

Betano speciale jucători

Cornere

92. Echipa care are următorul corner (Corner 1) – pariezi pe formația care va executa prima lovitura de colț a meciului.

Citește mai multe despre: Pariuri pe cornere

Betano echipa care are următorul corner

93. Cornere – 3-way – mizezi pe numărul de cornere care vor fi executate în meci. Există mai multe linii și poți paria dacă linia va fi depășită sau nu și în plus există și varianta de a paria pe un număr fix de cornere.

Betano cornere 3-way

94. Cornere Peste/Sub – opțiunea este asemănătoare cu cea de mai sus doar că în acest caz nu mai există varianta de a paria pe un număr exact de cornere. Sunt disponibile mai multe linii pe care poți să pariezi pe „Peste” sau „Sub”.

Betano cornere peste/sub

95. Cornere 3-way Prima repriză – pariurile cu 3 variante pentru numărul de cornere sunt valabile și doar pentru prima repriză.

Betano cornere 3-way prima repriză

96. Cornere Prima repriză Sub/Peste – mizezi pe numărul total de lovituri de colț care vor fi executate în primele 45 de minute ale meciului.

Betano cornere prima repriză sub/peste

97. Echipa gazdă Cornere Peste/Sub – pariezi pe numărul de cornere executate de echipa gazdă. Acest tip de pariu este disponibil atât pentru tot meciul, cât și pentru prima repriză.

Betano echipa gazdă cornere peste/sub

98. Echipa oaspete Cornere Peste/Sub – pariezi pe numărul de cornere executate de echipa oaspete. Acest tip de pariu este disponibil atât pentru întreg jocul, cât și pentru prima repriză.

Betano echipa oaspete cornere peste/sub

99. 2-Way Handicap cornere – mizezi pe echipa care va executa mai multe lovituri de colț. Handicap -0.5 înseamnă că echipa aleasă va avea mai multe cornere, în timp ce handicap +0.5 înseamnă că va fi egalitate sau echipa aleasă va executa mai multe lovituri de colț. Se aseamănă cu handicapul cu 2 variante de la goluri.

Betano 2-Way handicap cornere

100. Echipa cu cele mai multe cornere – pariezi pe formația care consideri că va executa mai multe lovituri de la colț. Există și posibilitatea de egalitate. Acest tip de pariu este disponibil atât pentru întregul meci, cât și pentru prima repriză.

Betano echipa cu cele mai multe cornere

101. Primul la X cornere – ai mai multe linii de cornere și trebuie să specifici echipa care crezi că va executa prima numărul respectiv de lovituri de la colț.

Betano primul la x cornere

102. Interval cornere Peste/Sub 1-10 – mizezi pe numărul de cornere care vor fi executate în intervalul de timp specificat. În cazul de față pariezi pe faptul că se va executa sau nu un corner în primele 10 minute de joc.

Betano interval cornere peste/sub 1-10

103. Cornere Par/Impar – trebuie să alegi dacă numărul total de cornere executat în meci va fi par sau impar.

Betano cornere par/impar

104. Total cornere – pariezi pe intervalul loviturilor de la colț care crezi că vor fi executate. După cum poți vedea ai la dispoziție 5 opțiuni.

Betano total cornere

Cartonașe

105. Total cartonașe (Peste/Sub) – mizezi pe numărul total de cartonașe care vor fi acordate în meci. Ai mai multe linii disponibile și poți miza pe faptul că aceastea vor fi sau nu depășite.

Betano total cartonașe peste/sub

106. Total cartonase roșii – la acest tip de pariu sunt luate în considerare numai cartonașele roșii și ai la dispoziție 2 linii pe care poți paria.

Betano total cartonașe roșii

107. Handicap – Cartonașe – trebuie să indici echipa care crezi că va primi cele mai multe avertismente. Handicap -0.5 înseamnă că echipa respectivă va primi mai multe cartonașe, în timp ce Handicap +0.5 înseamnă să fie egalitate sau echipa aleasă să primească mai multe cartonașe.

Betano handicap cartonașe

108. Cartonaș rosu direct – pariezi pe faptul că în meci se va acorda cel puțin un cartonaș rosu direct (NU compus din 2 galbene).

Betano cartonaș roșu direct

109. Cartonaș rosu Prima Repriză – mizezi pe faptul că va fi arătat sau nu un cartonaș roșu în prima repriză de joc.

Betano cartonaș roșu prima repriză

110. Cartonaș roșu și Penalty acordat – poți paria și că în meci se va acorda un cartonas roșu și o lovitură de la 11 metri.

Betano cartonaș roșu și penalty acordat

111. Ambele echipe să primească un cartonaș roșu – selecția „Da” va fi câștigată în cazul în care ambele echipe vor primi cel puțin câte un cartonaș roșu.

Betano ambele echipe să primească un cartonaș roșu

112. Echipa gazdă/Echipa oaspete cartonaș roșu – poți miza pe faptul că echipa gazdă sau echipa oaspete va primi sau nu un cartonaș roșu în timpul regulamentar.

Betano echipa gazdă / oaspete cartonaș roșu

113. Echipa care va primi următorul cartonaș (Cartonaș 1) – pariezi pe echipa care consideri că va primi primul avertisment în meci.

Betano echipa care va primi următorul cartonaș

114. Ultima echipă care primește cartonaș – trebuie să indici corect echipa care va încasa ultimul cartonaș din partidă.

Betano ultima echipă care primește cartonaș

115. Echipa gazdă/Echipa oaspete Total cartonașe (Peste/Sub) – mizezi pe numărul total de cartonașe pe care îl va primi fiecare echipă.

Betano echipa gazdă / oaspete total cartonașe peste/sub

116. Intervalul primului cartonaș al meciului – trebuie să anticipezi corect momentul în care va fi acordat primul avertisment al meciului. Ai la dispoziție 3 intervale de timp (înainte / după minutul 1, 10 si 29).

Betano intervalul primului cartonaș al meciului

Minute

117. Primul gol înainte de – la acest pariu este specificat un anumit minut (în cazul de față 28:00) și trebuie să specifici dacă primul gol va fi marcat înainte sau după minutul respectiv.

Betano primul gol înainte de

118. Gol marcat după minutul – pariezi pe faptul că se va marca sau nu după minutul afișat (în cazul de față 70:00).

Betano gol marcat după minutul

119. Minutul următorului gol (Gol 1) – sunt disponibile intervale de timp de 10 minute și trebuie să specifici momentul în care se va marca primul gol al meciului.

Betano minutul următorului gol (gol 1)

120. Următorul gol înainte de min. X (Gol 1) – există mai multe linii (minute din meci) și trebuie să anticipezi dacă se va marca sau nu înainte de minutul respectiv.

Betano următorul gol înainte de minutul x (gol 1)

121. Minutul următorului gol Echipa gazdă (Gol 1) – trebuie să anticipezi corect intervalul de timp în care echipa gazdă va marca primul său gol.

Betano minutul următorului gol echipa gazdă (gol 1)

122. Echipa gazdă Următorul gol înainte de min. X (Gol 1) – există mai multe linii (minute din meci) și pariezi pe faptul că echipa gazdă va marca sau nu va marca primul ei gol înainte de minutul respectiv.

Betano echipa gazdă următorul gol înainte de minutul x (gol 1)

123. Minutul următorului gol Echipa oaspete (Gol 1) – trebuie să anticipezi corect intervalul de timp în care echipa vizitatoare va marca primul ei gol în meci.

Betano minutul următorului gol echipa oaspete (gol 1)

124. Echipa oaspete Următorul gol înainte de min. X (Gol 1) – există mai multe linii (minute din meci) și pariezi pe faptul că echipa vizitatoare va marca sau nu va marca primul ei gol înainte de minutul respectiv.

Betano echipa oaspete următorul gol înainte de minutul x (gol 1)

125. Minutul ultimului gol – trebuie să anticipezi corect intervalul de timp din meci în care se va înscrie ultimul gol.

Betano minutul ultimului gol

126. Rezultat pe interval Minute X-Y – există mai multe intervale de timp disponibile și trebuie să precizezi care va fi rezultatul în acea perioadă de joc. Contează doar golurile înscrise în intervalul specificat.

Betano rezultat interval minute

127. Interval goluri Peste/Sub Minute X-Y – pariezi pe numărul de goluri înscrise în intervalul de timp specificat.

Betano interval goluri peste/sub minute

128. Timp suplimentar oficial – Prima repriză – alegi numărul de minute de prelungire care crezi că vor fi acordate pentru prima repriza (0-1 ori 2 sau mai multe minute).

Betano timp suplimentar oficial - prima repriză

Statistici

129. Prima repunere de la 6 metri – pariezi pe echipa care crezi că va avea prima repunere de la 6 metri din meci (aut de poartă).

Betano prima repunere de la 6 metri

130. Primul șut pe poartă – mizezi pe echipa care crezi că va avea primul șut pe spațiul porții în meci.

Betano primul șut pe poartă

131. Primul ofsaid – pariezi pe echipa care crezi că va fi surprinsă prima în poziție de ofsaid.

Betano primul ofsaid

132. Prima lovitură liberă – mizezi pe echipa care crezi că va avea prima lovitură liberă din meci.

Betano prima lovitură liberă

133. Lovește bara – pariezi pe faptul că mingea va lovi cel puțin o data bara. Ai la dispoziție și linia de 1.5, pe care poți paria „Sub” sau „Peste”.

Betano lovește bara

134. Șuturi pe poartă – pariezi că linia de șuturi pe poarta oferită de agenție va fi sau nu depășită în timpul regulamentar.

Betano șuturi pe poartă

135. Echipa gazdă/Echipa oaspete șuturi pe poartă – mizezi pe numărul de șuturi trimise pe spațiul porții de echipa gazdă sau de echipa oaspete.

Betano echipa gazdă / oaspete șuturi pe poartă

136. Numărul schimbărilor – pariezi pe numărul de înlocuiri care vor fi efectuate de către antrenori în prima repriză sau pe parcursul întregului meci.

Betano numărul schimbărilor

137. Total faulturi – mizezi pe numărul total de fault-uri care vor fi comise în meci. Poți paria și doar pe faulturile înregistrate de una dintre formații.

Betano total faulturi

138. Ofsaiduri peste/sub – pariezi pe numărul de ofsaiduri care vor fi semnalizate în meci, în total sau per fiecare echipă în parte.

Betano ofsaiduri peste/sub

139. Total aruncări de la margine – mizezi pe faptul că numărul aruncărilor de la margine din meci va depăși sau nu numărul afișat.

Betano total aruncări de la margine

140. Posesia mingii – pariezi pe faptul că echipa afișată de agenție va avea o posesie mai mare sau mai mică în comparație cu cifrele afișate.

Betano echipa x - posesia mingii

141. Total lovituri de poartă – mizezi pe faptul că numărul total de lovituri de poartă afișate de agenție va fi sau nu depășit în timpul regulamentar.

Betano total lovituri de poartă

142. Interval lovitură liberă Peste/Sub 1-10 – pariezi pe numărul de lovituri libere care vor fi executate în primele 10 minute ale meciului.

Betano interval lovitură liberă peste/sub 1-10

143. Interval aruncare de la margine Peste/Sub 1-10 – mizezi pe numărul de aruncări de la margine care vor fi executate în primele 10 minute de joc.

Betano interval aruncare de la margine peste/sub 1-10

Tipuri de pariuri Betano la tenis

Pariuri principale

1. Câștigător meci – cel mai popular tip de pariu la tenis; trebuie să indici corect jucătorul / jucătoarea care va câștiga partida.

Betano câștigător meci

2. Total game-uri – sunt oferite mai multe linii de către agenția de pariuri și poți paria pe faptul că respectivul număr de game-uri va fi sau nu depășit la finalul meciului.

Betano total game-uri

3. Total Game-uri Handicap – pariezi pe câștigătorul meciului după acordarea unui anumit handicap de game-uri. Handicapul negativ înseamnă că jucătorul trebuie să recupereze diferența respectivă, în timp ce handicapul pozitiv se referă la faptul că jucătorul ales nu va pierde meciul la o diferență mai mare de game-uri decât linia selectată.

Betano total game-uri handicap

Pariuri pe seturi

4. Câștigător set (Set 1) – mizezi pe jucătorul care va câștiga primul set al meciului.

Betano câștigător set (set 1)

5. Pariuri pe set – trebuie să indici corect scorul la seturi cu care se va încheia confruntarea. În cazul de față, fiind un meci de 2 din 3 seturi, sunt 4 opțiuni de pariere, dar în cazul meciurilor ATP din turneele de Grand Slam, meciuri jucate în sistemul 3 din 5 seturi, vor fi mai multe variante.

Betano pariuri pe set

6. Game-uri totale set (Set 1) – pariezi pe numărul de game-uri (Peste/Sub) care se vor juca în primul set al meciului. Există mai multe linii (până la 10.5) pe lângă cele afișate în imaginea de mai jos.

Betano game-uri total set (set 1)

7. Handicap Seturi – mizezi pe victoria unuia dintre jucători aplicând un handicap pe numărul de seturi. În situația de față, la un meci „cel mai bun din 3”, există evident numai linia de 1.5. În cazul meciurilor de 5 seturi există liniile de 1.5 și 2.5. Handicap -1.5 înseamnă că jucătorul ales va câștiga meciul la diferență de cel puțin 2 seturi.

Betano handicap seturi

8. Numărul seturilor din meci – pariezi pe numărul exact de seturi care se vor juca în meci.

Betano numărul seturilor din meci

9. Jucătorul să câștige un set – pariezi pe faptul că unul dintre jucători va câștiga cel puțin un set sau nu va câștiga niciunul.

Betano jucătorul să câștige un set

10. Oricare set se încheie 6:0 sau 0:6 – dacă ești de părere că cel puțin un set din meciul respectiv se va încheia cu scorul de 6:0 sau 0:6, atunci pariezi pe opțiunea „Da” (indiferent de jucătorul care va câștiga setul).

Betano oricare set se încheie 6:0 sau 0:6

11. Game-uri set Par/Impar (Set 1) – mizezi pe faptul că numărul total de game-uri jucate în primul set va fi impar sau par.

Betano game-uri set par/impar (set 1)

12. Set – primul la 3 game-uri (Set 1) – pariezi pe jucătorul care consideri că va câștiga primul 3 game-uri în cel dintâi set al meciului.

Betano set - primul la 3 game-uri (set 1)

13. Scor set (set 1) – mizezi pe scorul corect la game-uri cu care se va încheia primul set din partidă; sunt oferite toate variantele posibile.

Betano scor set (Set 1)

14. Setul să ajungă la tie-break (Set 1) – dacă te aștepți la un prim set foarte echilibrat poți miza pe faptul că acesta va ajunge în tie-break; există și varianta contrară, în care setul să se termine după cel mult 12 game-uri.

Betano setul să ajungă în tie-break (set 1)

15. Ambii jucători să câștige un set – pariezi pe faptul că fiecare jucător va câștiga  câte un set sau poți să mizezi pe varianta contrară, în care unul dintre ei se va impune la 0.

Betano ambii jucători să câștige un set

Game-uri Peste/Sub

16. Jucător Total game-uri – mizezi pe numărul de game-uri pe care unul dintre jucători le va câștiga pe parcursul întregului meci.

Betano jucător total game-uri

17. Jucător Total game-uri – Primul set – la fel ca mai sus, pariezi pe numărul de game-uri pe care unul dintre jucători le va câștiga, doar că acum va fi luat în considerare doar primul set.

Betano jucător total game-uri primul set

18. Marja victoriei – trebuie să indici corect câte game-uri va câștiga în plus unul dintre jucători. ATENȚIE! La acest tip de pariu există și varianta „Egal”, adică ambii jucători să câștige același număr de game-uri în meci.

Betano marja victoriei tenis

Pariuri pe ași

19. Total ași – pariezi pe faptul că linia de ași propusă de casa de pariuri (în cazul de față 5.5) va fi sau nu depășită pe parcursul meciului.

Betano total ași

20. Jucător Total ași – mizezi pe numărul de ași serviți de unul dintre jucători. ATENȚIE la liniile oferite de agenție. De exemplu, mai jos avem liniile de 1.0 și 4.0. Astfel, dacă se servesc fix 4 ași de către a doua jucătoare sau un singur as în cazul primei, atunci pariul va primi cota 1 (vei primi miza înapoi).

Betano jucător total ași

21. Total ași – Primul set – trebuie să indici corect dacă linia de ași propusă pentru primul set va fi sau nu depășită (Peste/Sub).

Betano total ași primul set

22. Jucător Total ași – Primul set – pariezi pe așii serviți de unul dintre jucători pe parcursul primului set.

Betano jucător total ași primul set

23. Primul as – trebuie să indici corect care dintre jucători va servi primul as din meci.

Betano primul as

24. Cei mai multi ași – Handicap – în funcție de linia de handicap oferită de agenție trebuie să specifici care jucător va avea cei mai mulți ași serviți după aplicarea acelui handicap sau avantaj. ATENȚIE! Poate exista și varianta de egal, la care primești banii înapoi. Mai jos linia este de 3.0, astfel dacă jucătoarea a doua va servi cu exact 3 ași mai mulți decât adversara pariul va fi anulat (va primi cota 1).

Betano cei mai mulți ași handicap

25. Ași în primul game – dacă crezi că în primul game al meciului se va servi cel puțin un as, atunci pariezi pe opțiunea „Da” la o cotă foarte bună; ai la dispoziție și varianta contrară.

Betano ași în primul game

26. Jucător Total ași și duble greșeli – se adună așii și dublele greșeli înregistrate de un anumit jucător și poți paria că linia afișată de casa de pariuri va fi sau nu depășită.

Betano jucător total ași și duble greșeli

Pariuri pe duble greșeli

27. Total duble greșeli – pariezi pe numărul de duble greșeli de pe parcursul meciului.

Betano total duble greșeli

28. Jucător Duble greșeli – la fel ca mai sus, pariezi pe numărul de duble greșeli, doar că de data aceasta se face referire doar la un anumit jucător. În cazul liniei 3.0 existaăsi varianta unui pariu nul, dacă vor fi exact 3 duble greșeli ale jucătoarei respective.

Betano jucător duble greșeli

29. Total duble greșeli – Primul set – mizezi pe numărul greșelilor duble care vor avea loc în primul set al meciului.

Betano total duble greșeli primul set

30. Jucător Total duble greșeli – Primul set – pariezi pe dublele greșeli ale unuia dintre jucătorii implicați, luându-se în considerare doar primul set.

Betano jucător total duble greșeli primul set

31. Prima dublă greșeală – trebuie să anticipezi corect care dintre jucători va face prima dubla greșeală din meci.

Betano prima dublă greșeală

32. Cele mai multe duble greșeli – Handicap – trebuie să indici jucătorul care va avea cele mai multe duble greșeli după aplicarea handicapului afișat de agenția de pariuri online.

Betano cele mai multe duble greșeli handicap

33. Duble greșeli în primul game – poți să mizezi pe faptul că în primul game al meciului vor fi sau nu duble greșeli.

Betano duble greșeli în primul game

Alte pariuri speciale

34. Tie-break în meci – pariezi pe faptul că oricare dintre seturi va fi decis în urma unui tie-break sau că toate seturile se vor încheia dupa cel mult 12 game-uri.

Betano tie-break în meci

35. Marcatorul primului punct – trebuie să anticipezi corect care dintre jucători va câștiga primul punct al partidei.

Betano marcatorul primului punct

36. Reușește primul break al meciului – mizezi pe jucătorul care va reuși să câștige primul game pe serviciul adversarului.

Betano reușește primul break al meciului

37. Total break-uri – pariezi pe numărul total de break-uri care vor fi făcute în întregul meci, există și opțiunea de a paria doar pe totalul break-urilor din primul set.

Betano total break-uri

38. Jucător Total break-uri – mizezi pe numărul de break-uri reușite de unul dintre jucători. Exista sș varianta de pariu anulat, în cazul în care (considerând exemplul de mai jos) primul jucător va reuși exact 4 break-uri, iar cel de-al doilea fix 3.

Betano jucător total break-uri

39. Primul challenge – trebuie să indici corect care dintre jucători va solicita primul challenge al partidei.

Betano primul challenge

40. Jucător – procentaj de reușită la primul serviciu (%) – pariezi pe procentajul de reușită al primului serviciu la fiecare jucător în parte.

Betano jucător procentaj de reușită la primul serviciu

41. Jucător Total puncte câștigate – mizezi pe numărul total de puncte pe care un jucător le va câștiga pe parcursul meciului (Peste/Sub).

Betano jucător total puncte câștigate

42. Total mingi de meci – trebuie să indici corect numărul de mingi de meci care vor fi pe parcursul întregului joc.

Betano total mingi de meci

43. Scorul dupa 2/4/6 game-uri (Set 1) – poți să pariezi pe scorul care va fi înregistrat după primele 2, 4 sau 6 game-uri ale primului set.

Betano scorul după 2/4 game-uri

44. Scorul după 2 seturi – trebuie să indici corect care va fi scorul după 2 seturi.

Betano - scorul după două seturi

45. Total game-uri câștigate pe serviciu după scorul – pariezi pe numărul de game-uri care vor fi câștigate la 0, la 15, la 30 sau la 40; este disponibil atât pariul general (care include ambii jucători), cât și pariuri separate pentru fiecare jucător în parte.

Betano total game-uri câștigate pe serviciu după scorul x

Nu uita nici de pariurile live betano! Mulți pariori câștigă bani frumoși cu betano live pariind pe evenimente deja în desfășurare!

Daca ai întâlnit pariuri la Betano care nu se regăsesc în acest articol și nu știi ce înseamnă lasă-le în comentariu și le vom explica în detaliu.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply