U Craiova – CFR Cluj ponturi pariuri 11.04.2021

Reeditarea finalei editiei precedente de Liga 1, va avea loc pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, acolo unde Craiova si CFR Cluj s-au intalnit si in ultimul meci al campionatului precedent. Jocul va incepe de la ora 21:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda, duelul putand fi urmarit pe programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+.

Craiova.

Va incheia campionatu regulat pe pozitia a 3-a, avand 57 de puncte inaintea ultimei runde, cu 6 mai putin decat adversara sa.

A luat 10 puncte din ultimele 5 runde, fiind invinsa de Chindia, scor 1:0, remizand in runda precedenta, 0:0 cu cu FCSB.

Ar fi putut sa castige in jocul cu FCSB, Cicaldau fiind hipnotizat perfect de Andrei Vlad, cel care probabil i-a si indus acestuia unde sa trimita de la punctul cu Var in minutul 62 al intalnirii.

CFR Cluj.

E pe pozitia secunda din Liga 1, avand 63 de puncte, cu 1 mai putin decat FCSB. Are 4 victorii si 1 infrangere in ultimele 5 runde, fiind invinsa de FCSB, scor 3:0, castigand runda precedenta, acasa, cu Dinamo.

A avut parte de un meci usor cu Dinamo, arbitrul Birsan fiind omul meciului, eliminand gratuit 2 jucatori ai lui Dinamo in primele 37 de minute, golul victoriei fiind inscris de Omrani in minutul 80, un „gol de 3 puncte”.

Echipele probabile:

Craiova (4-3-3): Pigliacelli; Vladoiu, Constantin, Balasa, Bancu; Cicaldau, Mateiu, Nistor; Cimpanu, Ivan, Bairam.
CFR Cluj (4-3-3): Balgradean; Manea, Vinicius, Burca, Camora; Itu, Bordeianu, Hoban; Chipciu, Debeljuh, Gadea.

Absenti.

Craiova: Valentin Screciu (nerefacut), Olteanu (in afara lotului), Paul Papp (incert), Reagy Ofosu (incert).
CFR Cluj: Valentin Costache (suspendat), Ciprian Deac (suspendat), Arlauskis (suspendat), Cestor (accidentat).

Istoric Confruntări Directe

Doar 1 succes au izbutit oltenii in precedentele 5 intalniri cu formatia clujeana, succes venit la Cluj, in iunie 2020, scor 3:2, CFR Cluj impunandu-se de 3 ori in ultimele 5 confruntari directe.

In tur, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 0:0, meci in care Craiova a marcat un gol neobservat de brigada de arbitrii.

Ponturi pariuri Craiova – CFR Cluj -> Ramses90.

Merg pe mana gazdelor in acest joc, mai ales dupa cum s-au prezentat cele doua formatii in ultimele runde, CFR Cluj aratand ca o echipa esuata, una fara nicio idee pe plan ofensiv, cu un joc continuu asezat, lipsit de orice dinamica.

Iar in conditiile astea, CFR Cluj e aproape victima sigura in fata oricarui adversar serios, fara viteza in joc sansele de a inscrie fiind mici, CFR Cluj marcand doar 2 goluri in 3 din ultimele 4 meciuri, declaratiile post-meci ale antrenorului Edi Iordanescu fiind haioase.

Daca vine vorba de viteza in joc, cred ca formatia craioveana e cea mai buna din campionat in acest moment, iar cu un astfel de joc sansele ca Craiova sa se impuna in acest joc sunt mari.

Pronostic Craiova – CFR Cluj & Cota: DNB 1 – 1.60