Ce are special operatorul de jocuri de noroc Betfair in 2021

In acest articol o sa scriu despre casa de pariuri online Betfair care este unul dintre operatorii de jocuri de noroc de top. Ceea ce o face speciala pe aceasta casa de pariuri este platforma de betting exchange deoarece este singura licentiata in Romania si cea mai cunoscuta din lume.

ce are special betfair

Se pot plasa si pariuri normale la Betfair, pe partea de Sportsbook. Acolo nu se remarca neaparat cu ceva special, dar pariorii aleg aceasta casa de pariuri mai mult datorita platformei de exchange.

Personal n-am incercat partea de trading, dar toate parerile celorlalti pariori cu care am discutat despre Betfair Exchange au fost pozitive. In principiu, pe partea de exchange se pariaza pro sau contra unui tip de pariu. Tu poti accepta conditiile impuse de un alt parior si astfel sa pariezi contra lui sau poti propune un pariu la cota dorita si sa astepti sa accepte un alta persoana pariul tau.

Prin urmare operatorul de jocuri de noroc online Betfair are marele avantaj reprezentat de platforma de Exchange, unica legala in Romania.

Inregistreaza-te AICI la Betfair Exchange!

Leave a Comment: