Chindia – „U” Craiova ponturi pariuri 22.10.2021

Ponturi Chindia vs Craiova

Stadionul Ilie Oana din Ploiesti va gazdui vineri seara cu incepere de la ora 20.30 partida de fotbal dintre Chindia Targoviste si Universitatea Craiova. Oltenii abordeza meciul cu un moral foarte bun, dar ramane de vazut daca vor continua traseul excelent din ultimele 4 jocuri. Poti urmari intalnirea pe canalele Telekom Sport Digi, Sport si Look Sport +.

Ponturi Chindia vs Craiova

Chindia Targoviste

Dambovitenii sunt pe locul 8 in Liga 1 cu 14 puncte, cel mai probabil vor lupta pentru evitarea retrogradarii, este greu de crezut ca pot urca pe un loc de play-off, diferenta de puncte este una destul de consistenta.

Ramane aceiasi foarte greu de depasit, cu o defensiva agresiva, bine pusa la punct care lasa extrem de putin spatii pentru adversare, nu intamplator a incasat numai 8 goluri in12 runde, doar FC Arges cu 7 sta mai bine la acest capitol, de evitat ponturi fotbal Romania inspirate de la piata de goluri.

Vine dupa o remiza 0-0 la Botosani, contra unei echipe in forma, mai mult a jucat ultimele 20 de minute cu un jucator in minus, Sergiu Suciu fiind eliminat pentru cumulul de cartonase galbene.

Elevii lui Emil Sandoi au incasat un singur gol in precedentele 6 infruntari, 5 in campioat si una in Cupa Romaniei, aceea fiind de altfel si singura infrangere, 0-1 acasa cu FCSB.

„U” Craiova

Oltenii sunt fara indoiala in cel mai bun moment al lor din acest sezon, au 4 partide castigate la rand, 3 in campionat si una in Cupa Romaniei contra campioanei CFR Cluj, dar cel mai important nu au primit gol in niciunul dintre aceste jocuri.

Laurentiu Reghecampf a pus la punct un mecanism ofensiv de calitate, elevii sai marcand numai putin de 13 goluri in ultimele 4 jocuri, asta in conditiile in care in primele 8 runde aveau doar 9.

Deplasarile nu au fost pe placul sau pana acum, doar doua victorii cu Rapid Bucuresti si FCU Craiova, suferind infrangeri in celelalte 3 infruntari: FCSB, UTA Arad si CFR Cluj.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Chindia (4-4-2) : Cabuz – Capusa, Celea, Iacob, Martac – Corbu, Dulca, Serban, Cherchez – Florea, Popa.

Universitatea Craiova (4-3-3) : Pigliacelli – Capatana, Gaman, Sreciu, Bancu – Nistor, Cretu, Houri – Gustavo, Ivan, Markovic.

Vezi aici toate cotele pentru Chindia – „U” Craiova!

Absenti.

Chindia: Milan Kocic, Sergiu Suciu – suspendati; Mickael Cantave, Cornel Dinu, Nikolaos Baxevanos – accidentati.

„U” Craiova: Antoine Conte, Stefan Vladoiu – accidentati; Elvir Koljic, Pavel Papp – incerti.

Istoric confruntari directe.

Pana acum cele doua formatii s-au infruntat de 4 ori in Liga 1, Chindia avand doua victorii, Craiova una, un alt joc terminandu-se la egalitate. Oltenii au reusit insa si un succes in fata dambovitenilor in editia precedenta de Cupa Romaniei.

Ponturi pariuri Chindia – „U” Craiova – Lily84.

Chindia se apara destul de bine, dar nu cred ca ii va fi suficient in fata Craiovei, o echipa ultra ofensiva si care are o banca de rezerve cu multe solutii de calitate, oricand poate da peste cap orice organizare tactica.

Dambovitenii pun rareori probleme in atac, limitandu-se doar la faze fixe sau eventuale contraatacuri, le va fi greu in fata unor jucatori rapizi pe benzi, de asemenea mijlocasii Universitatii se repliaza foarte rapid si dubleaza aparatorii.

Jovan Markovic este o buna solutie in atac daca va lipsi Elvir Koljic, de asemenea in benzi Andrei Ivan si Gustavo Vagenin. Pe banca oltenilor ca solutii ofensive de calitate sunt suficiente nume care pot da calitate si consistenta jocului.

Mizez pe victoria oaspetilor, dar daca ai dubii poti urmari startul jocului si observa desfasurarea ostilitatilor, apoi poti utiliza Superbet online pentru a plasa un pariu.

Pronostic Chindia – „U” Craiova: victorie „U” Craiova cota 1.93