Cum depun bani la Betfair in 2021

Vrei sa efectuezi o depunere de fonduri la Betfair si nu stii cum? In randurile urmatoare vei gasi toate informatiile necesare si vei vedea cat de simplu este sa incepi sa joci la aceasta agentie. Iti voi explica cum poti depune prin toate metodele disponibile, dar si care sunt taxele si limitele de care trebuie sa tii cont.

betfair depunere bani

Cum depui bani la Betfair?

In primul rand trebuie sa te loghezi in contul Betfair sau daca nu ai unul, foloseste-te de butonul de mai jos (valabil și pentru pariuri sportive UK):

Deschide cont Betfair AICI – bonus 450 RON!

In partea de sus a paginii vei observa butonul “Depunere“, iar daca dai click pe el se va deschide o fereastra cu toate modalitatile de plata disponibile:

betfair depunere bani cu card

Modalitatile de depunere la Betfair

In tabelul urmator poti observa toate modalitatile prin care poti depune bani in acest moment la aceasta agentie. De asemenea, gasesti si depunere minima acceptata prin fiecare metoda de plata, precum si comisionul perceput si timpul de procesare al tranzactiei.

Metoda de plataComisionDepunerea minimaTimp procesare
Card bancar040 RONinstantaneu
Transfer bancar060 RON2-5 zile
Skrill / Neteller070 RONinstantaneu
Paysafecard025 RONinstantaneu

Depunerea cu cardul la Betfair

Daca vrei sa pui bani la Betfair cu cardul bancar, atunci selecteaza din meniul afisat optiunea “Card de credit/debit” si iti va fi afisata o fereastra de forma:

depunerea cu cardul bancar la betfair

Daca nu ai mai depus pana acum prin aceasta metoda, atunci va trebui sa asociezi un card bancar contului tau de jucator. Pentru a face asta, da click pe “Adaugati card nou” si completeaza informatiile cerute. Apoi, apasa pe “Adaugati card“.

Tot ce iti ramane de facut este sa introduci codul de securitate al cardului si suma pe care vrei sa o depui la Betfair.

betfair completare date card

Depunere la Betfair prin Skrill/Neteller

Pentru a efectua o depunere de bani prin Skrill, selecteaza aceasta metoda de plata, introdu adresa de e-mail a contului Skrill, suma dorita si apasa pe butonul “Depunere“. Vei fi redirectionat catre site-ul Skrill, acolo unde trebuie sa confirmi tranzactia, iar banii vor intra instant in contul de pariuri.

betfair depunere cu skrill

Depunerea prin Neteller este foarte similara. Dupa ce selectezi aceasta metoda, trebuie sa introduci detaliile contului Neteller, suma dorita pentru depunere si sa apesi pe butonul “Depunere”.

betfair - depunere neteller

Depunere prin Transfer bancar la Betfair

Daca ai de gand sa alimentezi contul de pariuri online prin transfer bancar, atunci ai mai jos toate detaliile necesare. Trebuie doar sa te prezinti la banca ta cu detaliile contului in care vrei sa depui, sa specifici suma dorita si asta este tot. Tine cont insa ca banii pot ajunge in contul tau de jucator chiar si in 5 zile lucratoare. In imaginea de mai jos ai datele pe care trebuie sa le specifici operatorului de la banca atunci cand mergi sa depui:

betfair depunere bani - transfer bancar

Depunere cu Paysafecard la Betfair

Ultima metoda de plata disponibila la este Paysafecard. Daca nu ai auzit de Paysafecard, trebuie sa stii ca acesta este un card preplatit de valoare fixa cu care poti depune la majoritatea agentiilor de pariuri.

Pentru a depune cu Paysafecard, selecteaza aceasta metoda, introdu suma dorita si apasa pe butonul “Depunere“. Vei fi redirectionat catre site-ul Paysafecard, acolo unde trebuie sa te loghezi in contul tau si sa confirmi tranzactia.


Deschide cont AICI la Betfair – bonus 450 RON!

Leave a Comment: