Cum depun bani la Betfair in 2022

Vrei sa efectuezi o depunere de fonduri la casa de pariuri Betfair si nu stii cum? In randurile urmatoare vei gasi toate informatiile necesare si vei vedea cat de simplu este sa incepi sa joci la aceasta agentie. Iti voi explica cum poti depune prin toate metodele disponibile, dar si care sunt taxele si limitele de care trebuie sa tii cont.

Încasează 550 LEI

bonus de bun venit!

Oferta expiră în curând!

Cum depui bani la Betfair?

In primul rand trebuie sa te loghezi in contul de jucator sau daca nu ai unul inregistreaza-te aici.

In partea de sus a paginii vei observa butonul "Depunere", iar daca dai click pe el se va deschide o fereastra cu toate modalitatile de plata disponibile:

cum depui bani la betfair

Modalitatile de depunere la Betfair

In tabelul urmator poti observa toate modalitatile prin care poti depune bani la Betfair. De asemenea, gasesti si depunere minima acceptata prin fiecare metoda de plata, precum si comisionul perceput si timpul de procesare al tranzactiei.

Metoda de plata

Comision

Depunerea minima

Timp procesare

Card bancar

0

40 RON

instantaneu

Transfer bancar

0

60 RON

2-5 zile

Skrill / Neteller

0

70 RON

instantaneu

Paysafecard

0

25 RON

instantaneu

Depunerea cu cardul la Betfair

Daca vrei sa pui bani la Betfair cu cardul bancar, atunci selecteaza din meniul afisat optiunea "Card de credit/debit" si iti va fi afisata o fereastra de forma:

depunerea cu cardul bancar la betfair

Daca nu ai mai depus pana acum prin aceasta metoda atunci va trebui sa asociezi un card bancar contului tau de jucator. Pentru a face asta, da click pe "Adaugati card nou" si completeaza informatiile cerute. Apoi, apasa pe "Adaugati card".

Tot ce iti ramane de facut este sa introduci codul de securitate al cardului si suma pe care vrei sa o depui la Betfair.

cum depui cu cardul la betfair

Depunere la Betfair prin Skrill/Neteller

Pentru a efectua o depunere de bani prin Skrill, selecteaza aceasta metoda de plata, introdu adresa de e-mail a contului Skrill, suma dorita si apasa pe butonul "Depunere". Vei fi redirectionat catre site-ul Skrill, acolo unde trebuie sa confirmi tranzactia, iar banii vor intra instant in contul de pariuri.

depunere prin skrill la betfair

Depunerea prin Neteller este similara. Dupa ce selectezi aceasta metoda trebuie sa introduci detaliile contului Neteller, suma dorita pentru depunere si sa apesi pe butonul "Depunere".

cum depui cu neteller la betfair

Depunere prin Transfer bancar la Betfair

Daca ai de gand sa depui bani la Betfair prin transfer bancar, atunci ai mai jos toate detaliile necesare. Trebuie doar sa te prezinti la banca ta cu detaliile contului in care vrei sa depui, sa specifici suma dorita si asta este tot. Tine cont insa ca banii pot ajunge in contul de jucator de la Betfair chiar si in 3 zile lucratoare. In imaginea de mai jos ai datele pe care trebuie sa le specifici operatorului de la banca atunci cand mergi sa depui:

transfer bancar betfair

Depunere cu Paysafecard la Betfair

Ultima metoda de plata disponibila la este Paysafecard. Daca n-ai auzit de Paysafecard trebuie sa stii ca acesta este un card preplatit de valoare fixa cu care poti depune la majoritatea agentiilor de pariuri. 

Pentru a depune cu Paysafecard, selecteaza aceasta metoda, scrie suma dorita si apasa pe butonul "Depunere". Vei fi redirectionat catre site-ul Paysafecard, acolo unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi tranzactia.

depunere cu paysafecard la betfair

Leave a Comment: