Dinamo – Academica Clinceni ponturi pariuri 02.08.2021

dinamo clinceni ponturi pariuri

Partida care trage cortina etapei cu numarul 3 din Liga 1 va avea loc in “Groapa”, pe stadionul Dinamo, unde formatia bucuresteana o va intalni pe Academica Clinceni. Ilfovenii sunt cotati cu prima sansa la castigarea partidei insa vom vedea daca trupa lui Bonetti va reusi sa produca o noua surpriza. Partida isi are start-ul de la ora 21:30.

dinamo clinceni ponturi pariuri

Dinamo.

Clubul din Soseaua Stefan cel Mare traverseaza o perioada extrem de dificila, mai ales pe plan financiar. Un context negru pentru intreaga echipa care este obligata sa accepte un fapt ce doar in timp se poate rezolva. 

Cu toate acestea, alb-rosii au surprins chiar la debutul in noul sezon, invingand Voluntari cu scorul de 3-2 dupa un hattrick semnat de Sorescu. “Cainii” au avut si sansa, iar acest lucru s-a vazut in partida secunda din Banie. Nou promovata “U” Craiova a reusit sa se impuna in fata dinamovistilor cu scorul de 1-0 la capatul unui joc controlat in mare masura de olteni.

Paul Anton este in continuare indisponibil datorita unei accidentari, in timp ce Ricardo Grigore are toate sansele sa revina in primul 11 dupa intoarcerea de la Jocurile Olimpice.

Academica Clinceni.

Daca in urma cu doua sezoane, grupare ilfoveana se situa in a doua jumatate a clasamentului iata ca in stagiunea precedenta, lucrurile au stat complet diferit. Elevii lui Poenaru au reusit sa prinda ultima pozitie de play-off, competitie pe care au incheiat-o pe locul 5, cu un total de 11 puncte in 10 partide.

Cu cateva schimbari de lot in start-ul noului sezon, Academica a debutat cu stangul in ambele jocuri contra celor de la Sepsi si CFR Cluj, ocupand in acest moment locul 15 cu niciun punct obtinut.

Dupa esecul de la Sfantu Gheorghe unde ilfovenii nu au avut nicio ocazie clara de gol, acestia au fost ceva mai increzatori impotriva campioanei, insa diferenta de valoare si de experienta s-a vazut in final. Cu o singura ocazie de gol si o posesie de 40%, Academica mai are de lucrat la omogenitate, insa aceasta va veni in timp.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Dinamo (4-3-3): Esanu – Sorescu, Grigore, Giafer, Filip – Radu, Rauta, Cretu – Mihaiu, Moldoveanu, Florescu

Clinceni (4-2-3-1): Paun – Achim, Bilali, Patriche, Holzmann – Moulin, Cascini – Cioiu, Vanzo, Kazlauskas – Velios

Absenti.

Dinamo:

Academica Clinceni:

Istoric Confruntări Directe

Ultima confruntare directa a avut loc chiar in Groapa unde am asistat la o victorie surprinzatoare a ilfovenilor cu scorul de 3-1.

Cele mai interesante pronosticuri Romania Liga 1 le poti plasa si la Betano alaturi de o cota de 2.80 pentru un rezultat de GG+3 la meciul din Groapa.

Ponturi pariuri Dinamo – Academica Clinceni -> Andrew.

Ma astept la o partida deschisa in Stefan cel Mare unde Academica sa forteze deschiderea scorului inca din primul minut, fiind dornica sa se descatuseze dupa esecurile suferite in start-ul de sezon.

Dupa o prestatie modesta in Banie, nu cred ca lucrurile se vor schimba radical in jocul lui Dinamo. Are carente foarte mari la constructie, iar in aparare se vede lipsa de experienta. Ramane laudabila prestatia cu FC Voluntari unde desi a avut parte si de multa sansa, a aratat multa dorinta, iar acest lucru cred ca se va simti din nou, cel putin pe plan ofensiv.

Trupa lui Poenaru nu are alta varianta decat victoria, iar bookmakerii o plaseaza in pole-position pentru duelul din Groapa. Prestatii modeste pe plan ofensiv pentru Academica care sufera dupa plecarile lui Rusescu si Andronic, insa ma astept sa joace cu ambitie in aceasta etapa, fiind 3 puncte extrem de importante, mai ales in compania unei echipe ce se afla intr-o reconstructie totala.

Pronostic Dinamo – Academica Clinceni:Peste 2,5 goluri – Cota 2.35