Elche – Real Madrid Ponturi Pariuri 30.12.2020

Elche Real Madrid Ponturi Pariuri 30122020

Ultimul meci al lui Real Madrid în 2020 este o deplasare pe terenul lui Elche, acolo unde los blancos au mare nevoie de cele 3 puncte în lupta cu Atletico la titlu.

La Betfair, ai o mulțime de pariuri atractive din care eu am ochit o cotă de 1.80, acest pariu îl poți câștiga în primele 5 minute ale meciului. Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă ești de acord cu pontul meu.

Elche Real Madrid Ponturi Pariuri 30122020

Elche

Trupa lui Calonge este pe locul 16 în La Liga, fiind în zona minată a clasamentului unde orice pas greșit o poate duce pe un loc retrogradabil. Elche a reușit să strângă în acest sezon, 15 puncte dar zestrea putea fi mult mai mare deoarece Elche are 2 meciuri mai puțin față de majoritatea formațiillor ce luptă pentru a evita retrogradarea.

În ultimele 5 meciuri disputate în campionat, fosta echipă a lui Cristi Săpunaru nu a reușit să înregistreze nicio victorie. Elche a obținut 3 egaluri, ultimul cu Osasuna etapa trecută scor 2-2 și 2 înfrângeri, cu Atletico (1-3) și cu Granada (1-0).

Formația lui Calonge are al doilea cel mai slab atac din La Liga având doar 12 goluri înscrise până în acest moment.

Real Madrid

Trupa Los Blancos se află pe locul 2 în La Liga la egalitate de puncte cu liderul Atletico Madrid, ambele echipe reușind să adune 32 de puncte.

În ultimele 5 etape Realul a reușit să obțină 5 victorii primind doar 2 goluri și reușind să marcheze de 11 ori.

Karim Benzema, atacantul celor de la Real, alături de Iago Aspas de la Celta Vigo se află pe primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori din La Liga. Real Madrid este cea mai bună echipă în deplasare în acest sezon din La Liga, aducând 17 puncte din jocurile ce le-a disputat pe terenuri străine.

Echipe Probabile și Absenți

Echipe Probabile

Elche (4-1-4-1): Badia – Barragan, Verdu, Josema, Sanchez Mino – Marcone – Josan, Guti, Fidel, Morente – Boye.

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos – Vasquez, Benzema, Asensio.

Absenți

Elche: Niciunul

Real Madrid: Rodrygo, Modric.

Istoric Confruntări Directe

Singurele confruntări directe între cele 2 echipe s-au petrecut de-a lungul sezoanelor 2013-2014 și 2014-2015, în care Real Madrid a câștigat cele 4 întâlniri.

Ponturi Pariuri Elche – Real Madrid. David96

Desfășurarea acestui meci cred că va fi în felul următor, Elche se va barica în propria jumătate de teren și încercând să dea lovitura pe contraatac, iar Real Madrid va încerca din primul minut să rezolve treaba cât mai repede pentru a avea cele 3 puncte asigurate.

Astfel este inevitabil ca ocaziile să nu apară încă din zorii partidei la poarta lui Elche, iar cu o apărare atât de aglomerată Real va încerca și șuturi de la distanță care în majoritatea cazurilor nu sunt cadrate pe poartă. Astfel cred că în primele 5 minute ale partidei portarul lui Elche sigur își va arăta calitățile de lovire a balonului prin degajare.

Betfair are această opțiune interesantă în oferta lor de pariuri dar înainte să joci acest pont te invit să citești, 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre această agenție de pariuri online.

Până la o nouă analiză, vă doresc să aveți un an 2021 cât mai verde. Sănătate!

Pronostic Elche – Real Madrid: peste 0.5 auturi de poartă în primele 5 minute – Cotă 1.80