La Betfair ai cele mai mari cote de pe piata prin ”Price Rush” !

Price Rush

Care este scopul nostru la pariuri? Sa facem profit si sa identificam cele mai bune cote de pe piata. Acum ai si posibilitatea de a face asta, prin intermediul Price Rush de la Betfair. Totul este foarte simplu, iar in continuarea articolului vei vedea si de ce.

Ce inseamna “Price Rush”?

Betfair (click aici pentru a te inscrie – bonus 450 RON) este cu siguranta una dintre cele mai puternice agentii de pariuri online din lume si are ca scop oferirea celor mai bune cote de pe piata. A gasit acum o solutie ingenioasa pentru a face asta, prin intermediul acestei functii.

Un pariu Price Rush este un pariu la cote mai mari decat cele propuse initial de catre operator. Aceste cote le vei obtine datorita Betfair Exchange, functie pe care in Romania o gasesti doar la aceasta casa de pariuri online.

In momentul in care vom plasa un pariu simplu la Betfair, operatorul verifica automat piata de Exchange si daca va gasi acolo cote mai bune pentru evenimentul ales de tine iti va oferi un Price Rush pe respectivul pariu, marind automat cota.

Tine cont de faptul ca aceasta optiune Price Rush este disponibila pentru pariurile pe fotbal, tenis, curse de cai, baschet, golf, fotbal american, darts si hochei, insa numai pentru pariurile simple.

Cum vezi daca ai obtinut un “Price Rush”?

Totul este foarte simplu si usor de remarcat. Plaseaza un pariu normal de pe site-ul Betfair, iar daca operatorul a identificat un “Price Rush” pentru selectia ta cuponul de pariu va aparea precum in imaginea de mai jos.

bilet betfair

In prima imagine vezi cum arata cuponul tau pentru un pariu normal, iar in a doua gasesti cuponul dupa ce ai obtinut un “Price Rush”.

Pariază AICI – 450 RON bonus!

Leave a Comment: