Pareri si discutii despre Betfair in 2022

Vorbim in acest articol despre o casa de pariuri online cu o popularitate in crestere la noi in tara.

Te invit sa ne spui in comentarii parerea ta despre experienta pe care ai avut-o cu acest operator, iar daca nu ai pariat inca la Betfair atunci poti afla care e parerea pariorilor despre aceasta agentie, parerea mea, dar si care sunt avantajele deschiderii un cont la Betfair.

Încasează 550 LEI

bonus de bun venit!

Oferta expiră în curând!

1. De ce mi-as deschide un cont de pariuri la Betfair?

  • Pentru ca este singura casa de pariuri licentiata din Romania care ofera pariuri de tip Exchange.
  • Pentru ca iti ofera un bonus de pana la 450 RON la inregistrare.
  • Pentru ca ai la dispozitie platforma de pariuri live, optiunea cash-out si live streaming pe cele mai importante partide.
  • Pentru ca poti paria de pe mobil prin aplicatia de Android si iOS.

2. Pareri ale utilizatorilor despre casa de pariuri online Betfair.

  • Eu am cont la Betfair de foarte multi ani. Am retras de mai multe ori, de fiecare data fara probleme. Procesul de verificare a contului a decurs super rapid. In opinia mea e cel mai bun site de pariuri”.
  • Betfair e renumita pentru pariurile de tip Bet exchange, dar eu joc acolo fiindca de multe ori pe campionatele de top la ei gasesc cele mai mari cote. Nu e totuna sa ai la acelasi meci o cota de 1.90 sau o cota de 2.05.
  • ”Nu imi place sa pariez aici pentru ca sunt putine variante de pariere. Daca preferi sa joci doar solisti, sub/peste nr. de goluri sau GG/NG atunci e ok, dar daca vrei pariuri mai complexe n-ai sa le gasesti aici”.
  • Am noroc cu Betfair ca am unde paria legal pe betting exchange. La noi nu prea se axeaza lumea pe partea asta, dar merita sa-ti deschizi cont aici ca sa incerci, iar apoi te vei convinge singur de beneficii”.

3. Parerea mea despre casa de pariuri online Betfair.

Am pariat acum ceva timp la ei, dar nu pot sa imi amintesc vreun lucru care sa-mi fi displacut. Cotele propuse de bookmakerii de la Betfair sunt foarte valoroase, cash-outul functioneaza de minune, iar site-ul se misca excelent.

Singurul inconvenient pe care as putea sa-l mentionez e acela ca nu gaseam intotdeauna toate variantele de pariere dorite. Altfel, recomand cu toata increderea aceasta casa de pariuri, una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania!

Pentru a deschide un cont la Betfair da click AICI!

Leave a Comment: