Cum depun bani la BetStars in 2021

BetStars ofera multe metode de depunere printre care: Skrill, Neteller, carduri bancare, Paysafecard si transfer bancar. Depunerea minima este de 5 dolari sau echivalentul in lei indiferent de metoda de plata aleasa. In acest articol o sa-ti prezint fiecare metoda de depunere in parte, cu imagini reprezentative pe intelesul tau.

Descopera AICI cele mai bune case de pariuri online in acest an!

Tot ce trebuie sa faci pentru a face o depunere este sa te loghezi in contul de pariuri de la Betstars. Dupa aceea apasa pe butonul ”Depunere” din coltul dreapta sus a paginii principale. Se va deschide un formular ca in imaginea de mai jos:

betstars metode depunere bani

1. Cum efectuez un depozit cu cardul la Betstars?

Dupa ce ai ales ca metoda de depunere cardul bancar se va deschide un formular ca in imaginea de mai jos. Va trebui sa completezi informatiile bancare: numar card, data de expirare si CVN care este codul de securitate al cardului.

betstars depunere bani cu cardul
  • Numar card – scrie cele 16 cifre de pe fata cardului care sunt impartite in 4 grupe de cate 4 cifre.
  • Data expirarii cardului – pe cardurile Visa scrie Valid Thru care inseamna valabilitatea pana la data de – unde sunt trecute luna si anul in care expira cardul.
  • CVN sau codul de siguranta – cele 3 cifre care reprezinta CVN sunt pe spatele cardului.

2. Cum efectuez o depunere cu Skrill la Betstars?

Dupa ce ai ales sa faci un depozit cu acest portofel online si ai scris suma de bani, o sa apara un mesaj de la BetStars in care iti solicita sa ai contul Skrill verificat in totalitate înainte de a-l putea utiliza pentru depuneri. Apoi se ve deschide un formular unde va trebuie sa introduci adresa de email ca in imaginea de mai jos:

pokerstars depunere bani skrill


Vei fi redirectionat catre site-ul Skrill unde vei introduce parola, iar banii vor intra imediat in contul de pariuri.

3. Cum efectuez o depunere prin Neteller la Betstars?

Daca ai ales sa depui bani cu Neteller se va deschide un formular unde vei scrie numarul de 12 cifre al contului tau Neteller, plus ID-ul de securitate format din 6 cifre pe care acest portofel online il schimba o data la cateva luni pentru siguranta tranzactiilor.

betstars depunere bani neteller

4. Cum efectuez un depozit cu Paysafecard la Betstars?

Daca ai decis sa depui cu Paysafecard ar fi bine sa stii ca nu poti sa retragi prin aceasta metoda, ci prin transfer bancar. La fel este si in cazul depunerilor cu cardurile bancare Maestro si MasterCard.

Dupa ce ai ales Paysafecard se va deschide un formular in care sunt sumele presetate de 20, 50 si 100 de euro sau poti sa introduci alta suma dorita de tine. Vei fi redirectionat spre site-ul Paysafecard unde te loghezi cu user si parola, apoi poti sa transferi banii catre BetStars.

betstars depunere bani paysafecard

5. Cum efectuez un depozit prin transfer bancar la Betstars?

Poti depune minim 5 dolari, euro sau echivalentul in valuta contului. Este posibil sa vi se solicite documente suplimentare pentru verificarea contului daca vrei sa depui prin aceasta metoda de plata.

betstars depunere bani transfer bancar

In cazul in care este ceva neclar legat de depunerea de bani la Betstars poti sa lasi un comentariu la acest articol.

Descopera AICI casa de pariuri online preferata de romani in 2020!

Leave a Comment: