Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la BetStars in 2021

Cand pun in balanta avantajele si dezavantajele unei case de pariuri ma uit la oferta sporturilor oferite, fac o comparatie a cotelor cu alte case de pariuri online, arunc o privire catre bonusul la prima depunere si daca clientii vechi mai primesc promotii, daca are meniu in limba romana, daca are transmisii live video plus buton de Cash Out, daca variantele de pariuri sunt multe pentru fiecare meci in parte si nu in ultimul rand daca are aplicatie pentru mobil.

Betstars app descărcare

Betstars stie ca un parior multumit de felul in care se misca site-ul atat pe desktop, dar si pe mobil, se va intoarce la aceasta casa de pariuri online sa parieze. Betstars ofera aplicatii pentru mobil atat pentru Android cat si pentru iOS, iar eu o sa-ti explic cum sa le descarci, ca sa ai o experienta buna cand pariezi live.

Vezi AICI care este casa de pariuri cu cea mai buna aplicatie pentru mobil!

1. Cum descarci aplicatia BetStars pentru iOS?

In primul rand intra de pe iPhone in AppStore si in casuta de Cautare scrie BetStars si-ti vor aparea 3 aplicatii. Prima este pentru pariuri, a doua pentru poker si a treia pentru casino, toate create de aceeasi firma.

Da click pe prima care se numeste BetStars pariuri online si apoi apasa butonul “Obtineti“. Se va descarca rapid aplicatia in mobilul tau si acum poti paria linistit la orice ora din zi si din noapte.

betstars App Store

2. Cum descarci aplicatia BetStars pentru Android?

Inainte sa-ti explic cum descarci la aplicatia de pariuri Betstars pentru Android, ar fi bine sa stii care sunt cerintele minime ale telefonului mobil pentru asa ceva. Mobilul tau trebuie sa aiba instalat sistemul de operare Android 4.4.2 sau versiuni mai recente, cu o rezolutie minima a ecranului de 800×480.  Aceste specificatii le-am gasit pe site-ul Betstars in sectiunea Ajutor.

Intra pe site-ul BetStars de pe mobil si sus iti va aparea o imagine care este aplicatia de mobil pentru Android. Da click acolo unde scrie BetStars.

Betstars site mobil

Se va deschide o pagina noua, ca in imaginea de mai jos si va trebui sa dai click pe butonul DESCARCA.

Betstars descărcare apk Android

Imediat iti va aparea mesajul care te atentioneaza ca aplicatia va fi descarcata din surse externe. Va trebui sa intri in setarile telefonului si sa dai click pe accept descarcari din surse externe. Dupa ce ai descarcat aplicatia intra apoi in sectiunea Descarcari din meniul telefonului mobil unde o sa gasesti folderul. Doar mai trebuie sa te loghezi in contul BetStars si poti incepi sa joci la pariuri online.

Pariaza AICI de pe mobil la cea mai buna casa de pariuri din Romania!

Leave a Comment: