Cum deschid cont la BetStars in 2021

BetStars este cu un pas inaintea caselor de pariuri online din Romania cand vine vorba de deschiderea unui cont. In mai putin de un minut ai cont la BetStars, asta pentru ca la inceput se cere doar o adresa de e-mail, un username si o parola. Alte date personale, cum ar fi nume si prenume, adresa completa, numar telefon mobil, oras, judet, cod postal, trebuie completate inainte sa faci prima retragere de bani, prin metoda care ai depus. Desigur ca poti sa completezi aceste date si imediat dupa ce ai deschis contul, totul depinde de timpul si disponibilitatea pe care le ai in momentul respectiv.

Da click AICI pentru a incepe sa joci la pariuri online cu super bonusuri!

betstars cont nou

In acest articol o sa-ti prezintce trebuie sa faci ca sa te inregistrezi rapid la aceasta casa de pariuri online.

Dupa ce ai intrat pe betstars.ro, da click pe ”Înregistrează-te acum” din coltul dreapta sus al site-ului. Se va deschide un formular unde trebuie sa completezi datele asa cum poti vedea si in imaginea de mai jos:

betstars cont nou - pas 1

  • Tara de resedinta: scrie deja acolo Romania, asa ca nu mai faci nicio schimbare.
  • Adresa de email: introdu o adresa de casuta electronica asociata contului tau de pariuri.
  • ID Stars: introdu un nume de utilizator cu care sa te loghezi de fiecare data pe cont. ID-ul ales trebuie sa aiba minim 4 caractere.
  • Parola: introdu o parola pentru contul tau de pariuri Betstars care trebuie sa aiba minim 8 caractere, sa inceapa cu o litera mare sau mica si sa contina cel putin o cifra.
  • Dupa aceea pe “Continua” si se va deschide inca o pagina cu termeni si conditii de acceptat si disponibilitatea ta de a primi promotii din partea Betstars pe e-mail.

betstars cont nou - pas 2

Dintre cele toate 3 casute ultima este cea mai importanta, pentru ca daca n-o bifezi nu poti sa deschizi contul. A doua casuta este pentru cei care vor sa primeasca pe e-mail diferite promotii, cum ar fi bonusuri de reincarcare la pariuri sau bilete gratis pentru turnee PokerStars. In final da click pe butonul “Creeaza cont“.

Daca ai vreo intrebarea legata de modul in care poti sa deschizi un cont nou la PokerStars lasa-ne un comentariu si te vom lamuri rapid.

Vezi AICI care este casa de pariuri preferata de romani!

Leave a Comment: