Caută
Close this search box.

Gaz Metan – FC Arges ponturi pariuri 30.07.2021

gaz metan fc arges ponturi pariuri

Runda cu numarul 3 din Liga 1 este deschisa de meciul Gaz Metan – FC Arges. Confruntarea va avea loc vineri, de la ora 19:00, pe Stadionul Gaz Metan din Medias. Reusesc pitestenii sa sparga gheata si sa obtina primul rezultat pozitiv al sezonului? VEZI in continuare pronosticul pe care am mizat, precum si alte informatii utile!

gaz metan fc arges ponturi pariuri

Gaz Metan.

In runda precedenta a pierdut pe terenul Farului cu 2-0. Astfel, dupa cele 2 etape jucate ramane cu 3 puncte (pozitia a 10-a).

Fundasul brazilian Yuri Matias ramane in continuare suspendat dupa cartonasul rosu primit in meciul cu CS Mioveni din prima etapa. In meciul cu Farul, Yuri a fost inlocuit in centrul defensivei de Felix Mathaus; chiar daca fundasul din Capul Verde a facut penalty-ul de la golul 1, este destul de probabil sa se afle din nou in unsprezecele de start.

Vlad Morar are probleme medicale, motiv pentru care in jocul cu Farul a ramas pe banca pana la finalul meciului. Disponibilitatea acestuia ramane incerta si pentru aceasta partida.

FC Arges.

Simte din plin plecarea golgheterului Cephas Malele. Dupa cele 2 runde disputate in actualul sezon nu a reusit sa marcheze, pierzand ambele meciuri cu acelasi scor: 1-0 (cu Universitatea Craiova si cu UTA Arad in etapa precedenta).

Are cateva absente importante pentru acest joc; Antun Palic a lipsit in meciul din runda trecuta din cauza unor probleme medicale si mai mult ca sigur va absenta si de aceasta data.

Alte doua absente foarte probabile sunt cele ale lui Serban si Tofan; ambii au acuzat probleme musculare in disputa cu aradenii si raman sub semnul intrebarii pentru acest joc.

Este si o veste buna pentru banca tehnica; a fost oficializat transferul atacantului ghanez, Said Ahmed (ultima data la Rio Ave).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Gaz Metan (4-2-3-1): Valceanu – Romeo, Matricardi, Felix Mathaus, Velisar – Filip, Gabriel Moura – Horsia, Chamed, Gradinaru – Sarr.

FC Arges (4-2-3-1): Greab – Viana, Turda, Pitian, De Jonghe – Meza Colli, Honciu – Tanase, Isfan, Dumitrascu – Lupeta.

Absenti.

  • Gaz Metan: Yuri (suspendat), Vlad Morar (incert).
  • FC Arges: Palic, Serban, Tofan.

Istoric Confruntari Directe.

  • Gaz Metan a iesit neinvinsa din ultimele 4 intalniri directe (3 remize si 1 succes).
  • Precedentele 2 confruntari directe s-au incheiat cu acelasi scor: 1-1. La predictii pariuri pe scor corect, 6.20 este cota la Betano pentru ca si in acest joc sa fie acelasi rezultat.

Ponturi pariuri Gaz Metan – FC Arges – ionel_iulian94.

Dupa rezultatele pe care le-a inregistrat in primele 2 etape, FC Arges se va deplasa la Medias cu gandul de a sparge gheata si de a marca, dar totodata si de a lua toate punctele. Insa, mai mult ca sigur mediesenii nu se vor lasa mai prejos si vor incerca si ei sa profite de lacunele din defensiva oaspetilor pentru a se impune.

Astfel, mergand pe acest considerent, sunt de parere ca vom asista la o partida destul de deschisa, cu numeroase ocazii de poarta, si implicit cu cel putin 2-3 reusite. Daca esti un parior care prefera sa joace de pe telefon atunci iti recomand articolul Top Case de pariuri mobil!

Si istoricul confruntarilor directe ne indica faptul ca sunt sanse mari sa vedem multe goluri in partida de vineri; fiecare din ultimele 9 dispute directe s-au incheiat cu cel putin 2 goluri inscrise.

Pronostic Gaz Metan – FC Arges & Cota: Total goluri peste 1.5 – 1.52