Cea mai buna casa de pariuri pentru a paria pe campionatele mici de fotbal in 2021

Desi campionatele principale de fotbal atrag evident cel mai mare interes din partea pariorilor, exista destui jucatori care sunt interesati si de competitiile mai putin cunoscute. De multe ori este mai usor sa gasesti un pronostic bun de jucat la campionate de “mana a doua”, plus ca pe parcursul intregului sezon exista suficiente zile in care oferta fotbalistica este lipsita de evenimente de top.

casa de pariuri recomandată pentru campionate mici

In cele ce urmeaza iti voi prezenta ce conditii trebuie sa indeplineasca o casa de pariuri la care sa joci pe campionate de fotbal ”mici” in cele mai bune conditii, dar si care este cea mai buna agentie in aceasta privinta la momentul de fata.

1. Cum iti alegi agentia la care sa pariezi pe campionatele mici de fotbal?

Daca esti in cautarea unei case de pariuri online la care sa joci pe campionatele mici de fotbal, atunci ar trebui sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

  • Numarul de competitii secundare acoperite – este foarte important ca agentia pe care o alegi sa acopere un numar cat mai mare de campionate fotbal. Chiar daca la prima vedere vei spune ca pe tine te intereseaza doar anumite campionate, nu stii niciodata cand vei gasi un pariu bun de jucat si pe alte competitii. Ar fi pacat ca respectivul eveniment sa nu se gaseasca in oferta de pariere. Asadar, orienteaza-te spre agentia la care gasesti in oferta cel mai mare numar de competitii mici de fotbal. Uita-te ce meciuri sunt azi programate si verifica oferta casei de pariuri pentru a vedea daca meciurile de azi pe care ti-ai dori sa pariezi sunt disponibile
  • Tipurile de pariuri disponibile – aspectul imediat urmator de care trebuie sa tii cont este reprezentat de oferta de pariere pe meciurile de fotbal mai putin importante. Degeaba agentia acopera un numar mare de competitii daca poti paria, de exemplu, doar pe rezultatul final la astfel de jocuri. O oferta de pariere cat mai bogata este in avantajul tau, deoarece in acest fel vei putea alege mai usor pronosticurile castigatoare. Iti recomand sa cauti o casa unde ai o gama larga de pariuri pe cornere, cartonase (inclusiv cartonas galben si cartonas rosu separat).

2. Cea mai buna casa de pariuri online pentru campionatele mici de fotbal

Betano (deschide cont aici – bonus 500 RON) este in momentul de fata cea mai buna casa de pariuri online cand vine vorba de campionatele mici de fotbal.

In continuare iti voi prezenta cateva detalii legate despre pariurile la aceasta agentie si iti voi arata de ce reprezinta cea mai buna alegere in acest caz.

  • Numarul de competitii secundare acoperite

betano ligi secundare

La momentul scrierii acestui articol (intr-o zi de sambata), Betano acoperea un numar foarte mare de competitii fotbalistice. Neluand in calcul primele doua ligi din principalele campionate de fotbal (printre care se numara Anglia, Germania, Spania, Italia, Franta, Belgia, Olanda, Turcia, Rusia, Elvetia, Romania), la Betano se putea paria pe un numar de 170 de campionate de fotbal.

De exemplu, in Grecia se putea paria inclusiv pe liga a treia sau pe campionatul under 19, erau acoperite 14 ligi de fotbal, iar in Israel pe langa primele 2 ligi se putea miza inclusiv pe liga under 19.

In ceea ce priveste cele mai “exotice” campionate pe care agentia Betano le avea in oferta de pariere, se numara: primele 2 ligi din Guatemala, Barbados, Bahrain, Honduras, Palestina, Filipine, Uganda, Maroc, Kenya sau Bolivia.

Un lucru este clar: chiar si cei mai “pretentiosi” pariori cu siguranta vor fi incantati de oferta de pariuri pe campionatele mici de fotbal la Betano. Daca nu gasesti la aceasta agentie vreun meci de fotbal, atunci sansele de a-l gasi in alta parte sunt aproape zero.

La Betano nu vei gasi doar un numar mare de competitii mici de fotbal, ci si o oferta de pariere foarte buna, astfel ca ai de unde sa alegi pronosticuri castigatoare.

De exemplu, pentru meciurile din Malta, la Betano se gaseau 100 de tipuri de pariuri, lucru care, la anumite agentii, nu este valabil nici macar pentru cele mai tari meciuri de fotbal. Daca voiai sa pariezi pe meciurile din San Marino, aveai de ales din 25 de tipuri de pariuri disponibile, lucru valabil si pentru meciurile din Palestina sau Rwansa.

Se poate observa asadar destul de usor ca Betano nu doar a “trantit” in oferta meciuri de fotbal din campionatele mici, ci s-a axat si pe dezvoltarea unei oferte de pariuri cat mai bune, care sa ii multumeasca pe toti jucatorii.

Acestea sunt principalele aspecte care fac din Betano cea mai buna agentie de pariuri pentru campionatele mici de fotbal. Evident, pe langa competitiile acoperite si oferta generoasa de pariuri, la Betano vei fi intampinat de un bonus consistent la prima depunere, de un site extrem de usor de folosit, de transmisiuni in timp real, precum si de posibilitatea de a paria de pe telefon si tableta in cele mai bune conditii.

Ti-am prezentat in acest articol ce trebuie sa urmaresti atunci cand iti alegi agentia de pariuri online la care sa joci pe campionatele de fotbal mai putin cunoscute. De asemenea, ti-am aratat si care este cea mai buna agentie de pariuri online in aceasta privinta, astfel ca acum iti vei putea plasa pariurile pe competitiile mici de fotbal in cele mai bune conditii.

Leave a Comment: