Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la MaxBet in 2020

Maxbet nu este tocmai una dintre agentiile de pariuri online de top, insa cu toate acestea operatorul pune la dispozitia jucatorilor aplicatia Maxbet dedicata pentru iOS. Nu avem insa aplicatie pentru Android – cel putin in 13 ianuarie 2019 cand am scris acest articol, nu era – prin urmare cei care detin un astfel de dispozitiv si vor sa parieze online la Maxbet o pot face doar din varianta pentru mobil a site-ului.

maxbet apk descărcare

1. Cum descarci aplicatia Maxbet de pariuri pentru iOS?

Poti gasi cu usurinta aplicatia Maxbet direct in magazinul de aplicatii pentru iOS. Aceasta este prima varianta de a descarca aplicatia sau poti accesa adresa m.maxbet.ro/ro de pe dispozitivul tau pe iOS, iar in partea de jos a acelei pagini vei avea buton care va duce direct in pagina aplicatiei din AppStore.

2. Ce avantaje prezinta aplicatia Maxbet pentru pariuri?

Daca nu esti 100% convins ca o aplicatie dedicata pentru pariuri merita instalata, atunci poate te convingi dupa ce citesti o serie dintre avantajele pe care le prezinta:

  • Te autentifici imediat prin intermediul Touch ID.
  • Beneficiezi de promotii si bonusuri exclusive pentru mobil.
  • Iti plasezi cu usurinta biletele live, dar si pe cele pre-meci.
  • In plus, aplicatia pentru pariuri Maxbet este mult mai stabila si usor de utilizat decat site-ul web optimizat pentru mobil.

Ti-am aratat asadar cum descarci aplicatia de pariuri sportive pentru iOS de la Maxbet si ai mai aflat ca nu exista o aplicatie dedicata pentru Android. Chiar daca unii vor fi in continuare de parere ca aplicatiile pentru pariuri sportive nu prezinta cine stie ce avantaje, sunt sigur ca odata ce le vor incerca si se vor bucura de o experienta de pariere superioara a vor realiza ca acestea sunt cel mai bun mod de a paria de pe telefonul mobil sau tableta.

Deschide cont AICI la Maxbet – bonus 700 RON!

Leave a Comment: