Cod bonus Maxbet in 2020

Cand vorbim despre cod bonus Maxbet ne gandim la acel text pe care il scrii in formularul de înregistrare pentru a primi bonusul de 700 RON. Despre acest cod și cum iei bonusul la prima depunere la casa de pariuri Maxbet iti voi vorbi in randurile urmatoare.

Cod bonus Maxbet

Aceasta casa de pariuri online doreste sa iti incepi asa cum se cuvine aventura pe platforma Maxbet. Din acest motiv, esti premiat inca de la inceput cu un bonus de pana la 700 RON, de care poti beneficia cu ajutorul unui cod bonus. Vei avea astfel o bancă destul de consistentă pentru a juca ponturile în care ai încredere.

Important de stiut legat de bonusul de înregistrare este ca primul depozit trebuie sa fie de minim 50 de lei, iar inainte de efectuarea depunerii trebuie doar sa introduci codul bonus BUNVENIT!

Pe site-ul casei de pariuri online gasesti absolut toate detaliile cu privire la termenii si conditiile bonusului Maxbet.

Bonusul este disponibil pentru clienții noi ai casei de pariuri, la prima depunere pe care aceștia o efectuează în contul Maxbet.

maxbet cod bonus

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a profita de bonus:

  1. Dai CLICK AICI pentru a deschide cont.
  2. Depui cel puțin 50 RON folosind cod bonus Maxbet: ”BUNVENIT” în secțiunea corespunzătoare.

În acest moment bonusul tău a fost activat, iar la fiecare 5 pariuri de 50 RON pe evenimente diferite primești 100 de lei în Pariuri Gratuite (freebet)! Dacă repeți acest proces de 7 ori vei obține în total 700 de lei sub forma pariurilor gratuite.

De reținut este că promoția actuală a bonusului este valabilă până la data de 31.07.2020.

Maxbet este pe locul 3 în topul caselor de pariuri recomandate din punctul de vedere al valorii bonusului la înregistrare! Prin urmare, merită fără îndoială să te înregistrezi aici și să profiți de promoție.

Da click AICI – Deschide un cont la Maxbet – Ia bonusul de 700 RON!

Leave a Comment: