Casa de pariuri online recomandată pentru a paria pe Europa League în 2021

Europa League reprezintă a doua cea mai europeană competiție fotbalistică europeană inter-cluburi, care însă devine din ce în ce mai apreciată-n rândul pariorilor, mai ales că începând cu acest sezon premiile în bani s-au dublat, ridicând și mai mult valoarea acestei competiții.

casa de pariuri online recomandată pentru europa league

Dacă vrei să afli care este cea mai bună casă de pariuri online pentru a juca ponturi pariuri Europa League, atunci te voi ajuta în rândurile următoare prezentându-ți oferta, pariurile speciale, cotele, dar și pariurile live oferite de cei mai importanți operatori de pe piață în acest moment.

Oferta de pariuri pe Europa League

Aici este evident că toate casele de pariuri oferă pariurile clasice pe goluri, rezultat final, pauză/final, ambele marchează etc., așa că diferența se face la pariurile specifice fiecărui operator, pe care nu le găsești la altă agenție.

În continuare îți voi prezenta selecțiile interesante pe care poți paria la top case de pariuri.

Casa de pariuri online Betano (deschide cont aici – bonus 500 RON) oferă o gamă variată de pariuri pentru meciurile din Europa League. La acest operator poți paria pe cornere, cartonașe, jucători și chiar pe intervale de timp. În ceea ce privește pariurile pe jucători ai mai multe opțiuni, precum: un jucător să marcheze, să primească un cartonaș, să lovească bara sau să ofere un assist, în timp ce la intervale de timp poți alege minutul marcării primului gol, precum și numărul de reușite într-un anumit moment al jocului.

La Unibet vei găsi cea mai variată gamă de pariuri asiatice, de la handicapuri asiatice ajustabile și până la linii asiatice pe goluri, acestea fiind tipuri de pariuri foarte căutate de către pariori. De asemenea, nu lipsesc nici la acest operator pariurile privind jucătorii, cornerele sau cartonașele.

NetBet oferă o serie de pariuri asiatice, însă mai reduse din punct de vedere al liniilor decât la Unibet. Această agenție se remarcă prin ofertele foarte bune pe piețele de goluri, acolo unde poți juca pe numărul exact de goluri dintr-un meci sau pe intervalele în care se va marca. Nu lipsesc pariurile pe cornere sau marcatori.

La Betfair poți paria pe rezultatul final al unui meci combinat cu pronosticul GG, o serie de handicapuri pentru prima repriză și final de joc, dar și un pariu la care vei găsi mereu cote pe măsură: “Va înscrie prima și va pierde”. Nu lipsesc pariurile pe cornere și marcatori, iar la unele partide vei găsi chiar și selecții de tipul Scorecast sau Wincast.

Agenția de pariuri online Fortuna (înregistrează-te aici – bonus 500 RON) oferă linii asiatice ajustabile pe goluri, numărul de reușite într-un anumit interval de timp, dar și marja cu care se va impune o anumită echipă. Poți paria și la acest operator pe primul sau ultimul marcator, precum și pe jucători care vor înscrie un hat-trick.

Pariuri speciale pe Europa League

Ca pariuri speciale pe Europa League, Betano oferă câteva selecții foarte interesante pe care le poți juca, precum: “Cursul jocului” – unde trebuie să anticipezi corect echipa care va marca prima și rezultatul final al meciului, “Câștigă cu revenire”, “Scor corect oricând în meci”, dar și pariuri pe statistică, bazate pe posesia mingii, numărul de offside-uri, faulturi sau șuturi pe poartă.

Unibet (înregistrează-te aici – bonus 300 RON) atrage atenția prin pariurile speciale de tipul Scorecast/Wincast. La Scorecast trebuie să anticipezi corect jucătorul care va marca primul gol, ultimul gol sau va marca oricând în meci, alături de scorul corect la finalul partidei. La Wincast pariurile pe marcator sunt combinate cu simplul rezultat final. La aceste tipuri de pariuri vei primi cote foarte bune, de care poți profita.

În ceea ce privește pariurile speciale la NetBet, această agenție oferă o serie de pariuri combinate de tipul “Rezultat final + sub/peste număr de goluri”, precum și scor corect multiplu sau victorie la 0.

Betfair oferă un tip de pariu special foarte interesant, la care trebuie să anticipezi corect echipa care va înscrie prima și-n ce interval de timp. De asemenea, poți paria pe rezultatul final al unui meci combinat cu un interval de goluri înscrise, dar și pe tipuri de pariuri precum “Penalty ratat” sau marjă de câștig.

Casa de pariuri online Fortuna nu oferă prea multe tipuri de pariuri speciale. La această agenție poți juca pe pariuri combinate de tipul “Rezultat final & peste/sub”, pe câștigătoarea la 0 a unei partide, dar și pe faptul că o echipă va câștiga doar una dintre reprize.

Cotele oferite pentru meciurile din Europa League

La Betano trebuie să profiți mereu de meciurile la care agenția acordă marja profitului 0%, pentru că atunci vei beneficia de cele mai bune cote pe pariurile pe rezultatul final.

Betfair (înregistrează-te acum – bonus 500 RON) oferă, în general, cote generoase pentru piețele pe goluri, în timp ce la Unibet este posibil să găsești cote excelente pentru pariurile pe cornere.

Fortuna se remarcă, uneori, prin cotele bune acordate pariurilor combinate, iar NetBet este probabil cea mai bună alegere dacă îți place să pariezi pe intervale de timp.

Oricum ar fi, nici o casă de pariuri online nu va avea mereu cele mai bune cote, de aceea este bine să ai conturi deschise la mai multe agenții și să pariezi mereu pe cea mai bună cotă oferită.

Oferta de pariuri live pe Europa League

În ceea ce privește pariurile live, la Betano vei găsi disponibile pariuri pe cartonașe, cornere, marcatori, chiar și câteva pariuri speciale, printre care “Lovește bara”, “Penalty acordat” sau “Metoda marcării primului gol”.

La Unibet cele mai interesante pariuri sunt cele pe intervale de timp, dar poți juca și pe cornere, marcatori sau pariuri asiatice pe rezultat final sau piețele de goluri.

NetBet (deschide cont aici – bonus 500 RON) se remarcă prin pariurile pe piețe rapide, acolo unde pariurile sunt decise foarte repede. În același timp beneficiezi și de pariuri pe cornere și câteva selecții pe marcatori – primul gol, gol oricând sau jucătorul care va marca o dublă.

La Fortuna cele mai căutate tipuri de pariuri live pe Europa League sunt cele asiatice, atât handicapul, cât și piețele pe goluri. De asemenea, există selecții pe cornere, “Prima echipă la X cornere”, dar și pariuri pe marcatori.

Betfair oferă chiar și pariuri live pe cartonașe la meciurile din Europa League, pe lângă selecțiile clasice. În plus poți paria pe scor corect oricând in meci sau pe piețe rapide de 1 minut la care trebuie să anticipezi evenimentul care va avea loc – aut, lovitură liberă, offside etc.

Ți-am prezentat cele mai importante aspecte legate de pariurile pe Europa League la cele mai bune agenții de pariuri online. După cum probabil ai observat, nu putem alege un operator “câștigător”, deoarece fiecare are plusurile și minusurile sale.

În concluzie, sfatul meu este să deschizi cont la toate agențiile recomandate. În acest fel vei beneficia mereu de cea mai bună cotă, de tipuri de pariuri unice, dar și de promoțiile pe care operatorii le oferă constant clienților.

Leave a Comment: