Casa de pariuri online recomandata pentru a paria pe Liga Campionilor in 2021

Liga Campionilor reprezinta una dintre competitiile fotbalistice care starneste cel mai mare interes in randul pariorilor. Intalnindu-se in fiecare meci doar cele mai bune echipe ale Europei, toti pariorii mizeaza pe aceste confruntari.

casa de pariuri online recomandată pentru a paria pe liga campionilor

In acest articol iti voi spune unde este cel mai bine sa plasezi ponturi pariuri pe meciurile din Champions League. Voi analiza atat oferta de pariuri pre-match, cotele, pariurile speciale, cat si selectiile pe care poti miza live la cele mai bune case de pariuri online existente in acest moment pe piata.

1. Oferta de pariuri pe Liga Campionilor

Este evident faptul ca toate casele de pariuri online recomandate ofera optiunile clasice de pariere, precum rezultat final, sub/peste numar de goluri, ambele echipe marcheaza etc. In cele ce urmeaza iti voi prezenta tipurile de pariuri specifice fiecarei agentii, pe care nu le gasesti la alti operatori.

In ceea ce priveste handicapul asiatic, Unibet ofera cele mai bune astfel de pariuri, deoarece la aceasta agentie poti beneficia si de linii de handicap ajustabile. Si Fortuna sau NetBet ofera handicap asiatic, insa nu sunt disponibile pentru pariere decat 2-3 linii din care poti alege.

La liniile asiatice pe goluri tot Unibet (deschide cont aici) sta cel mai bine, deoarece ofera mai multe optiuni de pariere, insa si la Winmasters si Fortuna poti gasi destule variante din care sa alegi.

In privinta pariurilor pe cartonase, acestea pot fi gasite la Unibet, NetBet si Betano. Cea mai diversificata oferta o gasesti la Betano, acolo unde ai foarte multe optiuni de pariere, precum: jucatorii care vor fi avertizati, prima echipa care ajunge la un anumit numar de cartonase, dar si alte selectii foarte interesante care iti pot aduce profit. La Unibet si NetBet vei gasi pariuri clasice, de tipul sub/peste numar de cartonase, prima echipa care primeste cartonas sau handicap asiatic pe cartonase.

In ceea ce priveste pariurile pe intervale de timp, Betano este cu siguranta cea mai buna alegere. La acest operator ai o multime de tipuri de pariuri pe intervale de timp, incepand de la goluri intr-un anumit interval si pana la minutele de prelungire care vor fi aratate pentru prima repriza. La NetBet vei gasi doar optiunea de a paria pe goluri in intervale de 10 sau 15 minute si marcarea primului gol inainte sau dupa un anumit minut, iar la Fortuna poti paria pe intervalul primului gol.

Betano se remarca printr-un tip de pariu unic si anume scor corect oricand in meci. Este un tip de pariu care incepe sa atraga din ce in ce mai mult interes, deoarece se pot gasi pariuri la cote foarte bune si selectiile pot fi castigatoare inainte de fluierul de final al partidei.

2. Pariurile speciale pe Liga Campionilor

Unibet ofera multe tipuri de pariuri speciale foarte interesante. In ceea ce priveste pariurile speciale pe jucatori, la acest operator poti paria pe faptul ca un jucator va inscrie si va fi avertizat, va inscrie si va oferi un assist, va da o pasa de gol sau ca va fi avertizat, iar echipa lui va pierde. De asemenea, foarte interesant este si tipul de pariu Scorecast/Wincast. Aici trebuie selectat un marcator (oricand in meci, primul gol sau ultimul gol) si scorul exact sau un marcator si rezultatul final al partidei. Daca esti inspirat poti prinde cote foarte frumoase pe aceste pariuri speciale.

NetBet (inregistreaza-te aici) se remarca prin pariurile speciale privind loviturile libere, schimbarile si repunerile din margine. Pentru toate aceste evenimente se poate alege echipa care va avea prima sau ultima astfel de actiune in meci.

La Betano poti paria pe cursul jocului (care echipa marcheaza prima si care va fi rezultatul final al meciului), autogol sau penalty acordat, suturi pe poarta, posesia mingii, fault-uri comise sau chiar goluri inscrise de portari.

Fortuna ofera la pariurile speciale pe Liga Campionilor selectii de tipul Scorecast Primul Marcator sau Ultimul marcator la care trebuie sa anticipezi scorul corect la finalul meciului precum si primul sau ultimul marcator.

3. Cotele oferite pe meciurile din Liga Campionilor

In ceea ce priveste valoarea cotelor la meciurile de Liga Campionilor, acestea nu difera foarte mult intre agentii, insa este bine sa pariezi mereu pe cea mai buna cota pentru a iesi in castig pe termen lung.

La Betano trebuie sa profiti mereu de meciurile pentru care agentia ofera marja 0% de profit la rezultat final. In astfel de situatii, cotele pentru pariul clasic de tipul 1×2 vor fi cele mai mari de pe piata.

In ceea ce priveste pietele pe goluri, Unibet ofera de cele mai multe ori cele mai valoroase cote si in plus poti profita de pariurile asiatice ajustabile pe goluri. De asemenea, la pariurile pe cartonase aceasta agentie pare sa ofere cele mai bune cote.

Fortuna sta destul de bine bine la cotele oferite pentru pariurile pe cornere, in timp ce la NetBet este foarte probabil sa gasesti cea mai buna valoare pentru pariurile combinate sau pentru selectiile din prima repriza.

4. Oferta de pariuri live pe Liga Campionilor

Pariurile live sunt foarte populare in randul pariorilor si de aceea oferta live pe meciurile din Liga Campionilor este foarte importanta. In continuare iti voi prezenta care este cea mai buna agentie in privinta pariurilor live pe Liga Campionilor.

La Betano poti gasi optiunea de a paria pe echipa care marcheaza prima dintre toate meciurile programate in aceeasi seara. Este un pariu destul de interesant la care vei primi indiferent de selectie o cota foarte buna, deci nu strica sa arunci o privire la acest operator inainte cu 10-15 minute de startul meciurilor. De asemenea, vei putea miza pe marcatori, jucator care inscrie 2 goluri sau chiar un hat-trick si nu lipsesc nici pariurile pe cartonase sau cornere. Ca pariuri speciale vei gasi “Metoda marcarii primului gol”, “Loveste bara” sau cate minute de prelungiri vor fi acordate pentru prima repriza.

Unibet se remarca prin pariurile de tipul Action Betting, acolo unde poti paria pe evenimentele care se vor intampla in intervale de un singur minut (aruncare de la margine, lovitura libera, aut de poarta, gol, corner, penalty sau nu apare). De asemenea, exista pariuri pe intervale de timp, precum si pariuri pe cartonase, cornere sau marcatori, iar asiaticele nu lipsesc din oferta.

La NetBet vei gasi pariuri live pe intervale de 5 minute, in care poti miza pe goluri, cornere si penalty-uri, precum si pe marcatori. Nu lipsesc nici pariurile clasice pe cornere.

La Fortuna (inregistreaza-te aici) poti juca pe intervalul de marcare al primului gol, pe cornere, dar si pe marcatori. Nu se remarca prin niciun pariu deosebit, insa este un operator care a facut recent pasul in mediul online si cu siguranta vor veni imbunatatiri.

Vezi AICI ultimele ponturi pariuri pe Liga Campionilor!

Ti-am prezentat cele mai importante aspecte legate de casele de pariuri online care ofera pariuri pe meciurile din Liga Campionilor. Dupa cum probabil ai observat deja nu exista cea mai buna agentie pentru aceasta competitie, fiecare are plusurile si minusurile ei. De aceea sfatul meu este sa-ti deschizi cont la toate agentiile mentionate, deoarece astfel vei putea profita mereu de cea mai buna cota, dar si de pariurile speciale specifice fiecarui operator.

Leave a Comment: