Cum descarci aplicația pentru pariuri de la Casa Pariurilor (2021)

Chiar dacă-n mediul online Casa Pariurilor nu este una dintre casele de pariuri de top, în ceea ce privește pariurile offline acest operator este unul destul de cunoscut și de apreciat. În acest articol te învăț cum poți să descarci aplicația pentru Android și pentru iOS de la Casa Pariurilor. Îți voi prezenta, de asemenea, și ce facilități oferă aceste aplicații pentru mobil și de ce-ți recomand să le instalezi.

Pariază online AICI la casa de pariuri online preferată de români!

Casa Pariurilor apk descărcare

Cum descarci aplicația pentru pariuri de la Casa Pariurilor?

Pentru a descărca aplicația de mobil de la Casa Pariurilor tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul agenției, casapariurilor.ro, de pe dispozitivul mobil. Odată intrat pe această pagină în partea de jos a ecranului vei primi un mesaj de informare cu privire la existența aplicației pentru mobil.

casa pariurilor site mobil

Trebuie să apeși pe butonul “Descarcă”. Se va deschide o nouă fereastră, acolo unde trebuie să apeși pe “Get in for Android” sau “Download on the App Store” și astfel descărcarea aplicației va porni automat.

CasaMobile

1.1 De ce primești mesaj de avertizare când descarci aplicația Casa Pariurilor pentru Android?

Dacă primești un mesaj de avertizare la descărcarea aplicației pentru Android este normal. Magazinul de aplicații pentru Android, Google Play, nu acceptă aplicații care au legătură cu jocurile de noroc sau case de pariuri. De aceea, toate aplicațiile de pariuri pentru mobil pe Android se descarcă din surse externe. Acesta este motivul pentru care ești avertizat.

Te asigur că nu există niciun risc dacă descarci aceste aplicații. Ele sunt foarte sigure și folosite de o mulțime de jucători.

2. Care sunt facilitățile oferite de aplicația pentru mobil Casa Pariurilor?

Probabil te vei întreba ce facilități oferă această aplicație pentru pariuri sportive și care ar fi motivele pentru care s-o instalezi. Cele mai importante facilități ale aplicației Casa Pariurilor sunt următoarele:

  • Urmărești în direct transmisiuni live direct pe telefonul mobil.
  • Beneficiezi de notificări în timp real despre biletele plasate.
  • Poți asculta comentarii audio în limba română.
  • Scanezi biletele plasate în agenție și urmărești desfășurarea lor pe telefonul mobil.
  • Ai la dispoziție funcția Pariu Rapid.

Acestea sunt doar o parte dintre funcționalitățile aplicației de pariuri de la Casa Pariurilor și, cu siguranță, pe parcursul utilizării ei vei descoperi și alte lucruri pozitive.

Descoperă AICI cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil!

Ți-am prezentat cum poți să descarci aplicațiile Android și iOS de la Casa Pariurilor, dar și ce facilități sunt oferite în cadrul acestora. Cu siguranță experiența de pariere va fi net superioară în comparație cu site-ul web optimizat pentru mobil. În concluzie îți recomand să descarci și să instalezi aplicația dedicată pentru pariuri sportive.

Leave a Comment: