Cum verifici rezultatele la Casa Pariurilor

Vrei să afli cum poți să verifici rezultatele la Casa Pariurilor simplu și ușor? În acest articol îți vom oferi câteva sfaturi practice în acest sens.

Casa Pariurilor cum verifici rezultatele

Îți prezentăm în rândurile următoare cum poți afla rezultate live Casa Pariurilor și cum poți urmări simplu și ușor rezultate sportive de pe biletul tău cu ponturi pariuri jucat la Casa Pariurilor.

1. Cum verifici biletul la Casa Pariurilor jucat online

Dacă obișnuiești să pariezi de acasă, de pe laptop sau de pe telefon, pe casapariurilor.ro rezultate vei găsi foarte ușor cu doar câteva click-uri. Avantajul biletelor jucate online la casele de pariuri este acela că nu trebuie să pierzi timp căutând rezultate din Liga 1 sau din alte ligi sportive.

Toate biletele sunt în cont, așa că trebuie doar să intri în secțiunea bilete, acolo unde vei afla ușor care sunt evenimentele care au ieșit și care nu.

Secțiunea de Bilete online poate fi accesată dând click pe butonul „Bilete” din partea dreaptă, sus.

rezultate casa pariurilor

Aici vei putea vedea rapid rezultate pariuri și totodată statusul biletelor tale.

De asemenea, platforma online a agenției Casa Pariurilor îți permite să filtrezi biletele în așa fel încât să ai acces cât mai rapid la informațiile dorite. Poți folosi următoarele filtre:

  • Stare: Toate, Activ, Câștigător, Necâștigător;
  • Locația: Online, Agenție;
  • Data plasării biletului: Toate, Ultimele 24 h; Ultimele 48 sau poți alege un interval de timp;
  • Există și o funcție de căutare a biletului după PIN.

bilete casa pariurilor

Pe pagina Bilete ai acces nu numai la rezultatele pariurilor sportive, ci îți oferă o perspectivă mult mai complexă. Poți vedea aici rezultate loto Casa Pariurilor, dând click pe butonul „LOTO” sau chiar rezultatele jocurilor virtuale, precum rezultatele Lucky Six.

Pentru a vedea informațiile despre biletele de la jocurile la care ai participat trebuie doar să părăsești secțiunea Casa Pariurilor rezultate loto accesând butonul „JOCURI”. Și acestea pot fi filtrate folosind diferite criterii.

2. Cum urmărești rezultatele live la Casa Pariurilor

Uneori rezultatele meciurilor nu sunt actualizate în timp real pe bilet sau cel puțin sunt actualizate cu întârziere. Jucătorii nerăbdători vor însă să aibă posibilitatea de a folosi un instrument Casa Pariurilor rezultate live.

Poți face asta accesând pagina LIVE, disponibilă în meniul superior pe site-ul CasaPariurilor.ro. Aici vei vedea toate evenimentele care sunt în desfășurare iar astfel este foarte ușor să urmărești oferta Casa Pariurilor Rezultate live fotbal azi.

casa pariurilor pagină live

Marchează toate evenimentele de pe bilete ca favorite, folosind steluța din dreptul lor, iar astfel vei putea avea la îndemână rezultate fotbal Casa Pariurilor dar și din alte sporturi. Ai deci la dispoziție posibilitatea de a urmări Casa Pariurilor rezultate Live Tenis, rezultate live hochei dar și din multe alte sporturi.

casa pariurilor live page

3. Cum verifici rezultatele la Loto la Casa Pariurilor

Rezultatele la Loto pot fi verificate foarte ușor pe site-ul Casa Pariurilor. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina „LOTO” din meniul stânga sus iar mai apoi pagina „Rezultate” din dreapta sus.

verificare rezultate casa pariurilor loto

rezultate loto casa pariurilor

Apoi poți vedea toate rezultatele la Loto dintr-o anumită zi. Data o poți alege folosindu-te de un instrument foarte intuitiv situat în partea superioară.

rezultate zilnice loto casa pariurilor

Astfel poți verifica rezultate Casa Pariurilor. Sperăm că sfaturile noastre ți-au fost de ajutor pentru a fi la curent cu toate rezultatele meciurilor de fotbal care te interesează.

Deschide cont AICI la cea mai apreciată casă de pariuri online !

Leave a Comment: