Loto online la Casa Pariurilor in 2021

Exista foarte multi pariori “clasici” care au jucat sau joaca la Loteria Romana, dar si la alte loterii internationale si multi dintre ei au succes cu aceasta metoda de pariere.

loto online la casa pariurilor

Casa Pariurilor iti ofera posibilitatea de a juca la loto online, iar in acest articol iti voi explica cum poti face acest lucru.

Nu mai putin de 62 de loterii iti pun la dispozitie cei de la Casa Pariurilor ca sa poti paria online, cele mai cunoscute dintre acestea, in randul romanilor, fiind: Grecia Kino 20/80; Italia Win for Life 10/20; Italia 6/90; Polonia Multi Loto 20/80.

loto casa pariurilor

Ca sa poti paria pe una dintre loteriile mentionate mai sus nu trebuie decat sa faci cont pe site-ul celor de la Casa Pariurilor si sa efectuezi o depunere. Mai departe, totul este foarte simplu, avand in vedere ca cele 62 de loterii sunt foarte bine structurate si dupa ce vei selecta una dintre ele vor fi afisate numerele din care trebuie sa alegi. Nu mai este nevoie decat sa selectezi numerele pe care doresti sa le joci, sa plasezi miza si biletul tau este finalizat.

Indiferent ca doresti sa joci un bilet simplu la loto sau un bilet in sistem miza minima la aceasta casa de pariuri este de 2 RON / bilet, iar miza maxima este de 150.000 RON.

Daca doresti sa joci un bilet in sistem trebuie sa alegi prima data numerele pe care vrei sa le pui pe bilet si, mai apoi, va trebui sa bifezi bulina din dreptul sistemului dorit.

Avantajele principale atunci cand vine vorba de pariurile pe loto online la Casa Pariurilor sunt in numar de 2: nu mai este nevoie sa stai la coada precum in agentiile stradale si nu mai exista riscul ca numerele sa fie scrise incorect de catre casiera, avand in vedere ca tu doar trebuie sa faci “click” de cateva ori si biletul va fi plasat.

In cazul in care ai de gand sa joci la loto online pe casapariurilor.ro trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • In situatia in care o extragere a fost intrerupta sau anulata, pariurile raman valabile pentru urmatoarea extragere din cadrul aceleiasi loterii.
  • Nu poti juca la 2 sau mai multe loterii pe acelasi bilet, fiind necesar pentru fiecare loterie cate un bilet diferit.

Aici e simplu sa dai si peste rezultatele loto de la casa pariurilor. Poti scrie in campul de cautare din site sau pe google ”loto casa pariurilor rezultate loto” si mai mult ca sigur vei gasi ceea ce cauti.

Daca vrei sa joci loto online iti recomand s-o faci la NetBet, adevarata casa pariorilor cand vine vorba de Loto. CLICK AICI pentru a deschide cont!

Leave a Comment: