Pontul zilei propus de Lavinia – 11 Aprilie 2021

Asteptam un gol in repriza secunda dintre Fereirra si Benfica si speram sa avem un nou pronostic castigator. Oferta de astazi este din nou una extrem de atractiva, asa ca avem nevoie de acea inspiratie de a alege bine !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 11 Aprilie !

pontul zilei

Villarreal – Osasuna

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Villarreal si Osasuna, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Spania: LaLiga !

Villarreal este in lupta pentru un loc de Europasi nu au voie sa mai faca niciun pas gresit. In acest moment sunt pe locul 7, la egalitate de puncte cu Real Sociedad si Sevilla. Acestia vin dupa un meci greu cu Zagreb, acolo unde au luat un pas mare spre semifinalele. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie si cred ca mai au putere de inca o victorie. Pe teren propriu au o rata foarte buna la victorie, iar acest lucru va conta mult la moral.

De cealalta parte, Osasuna este pe locul 14, la 5 puncte peste linia rosie a clasamentului. Inca nu sunt salvati de la retrogradare, asa ca nevoia de puncte inca exista. Din punctul meu de vedere Osasuna este cu cel putin o clasa mai slaba decat Villarreal, iar forma lor din ultima perioada ne arata ca nu au forta sa marcheze. Mizez pe o victorie a celor de la Villarreal, iar cota este una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 11.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 39 RON Bonus fără depunere!