Verificare bilet Casa Pariurilor în 2021

Casa Pariurilor este o agenție de pariuri care funcționează atât offline cât și online. În acest articol îți voi arăta cum se verifică biletul în fiecare din cele 2 moduri în care poți plasa pariuri la această casă de pariuri.

Verificare bilet Casa Pariurilor

1. Cum verific biletul jucat online la Casa Pariurilor?

În cazul în care ai ales să joci la Casa Pariurilor online va trebui să accesezi casapariurilor.ro, să te loghezi în cont și să intri-n secțiunea „BILETE„. Se va deschide o pagină nouă unde va trebui să dai click pe biletul dorit pentru a vedea toate evenimentele de pe el și starea acelor pariuri.

Dacă vrei să faci și o verificare bilet loto sau un pariu pe jocuri virtuale va trebui să dai click pe opțiunea cu același nume de pe pagina „BILETE„.

Pe lângă Casa Pariurilor mai sunt licențiate în România și alte agenții de pariuri pe internet. Lista operatorilor recomandați de 10pariuri.ro îi găsești pe pagina Case de pariuri.

2. Cum verific biletul jucat într-o agenție stradală Casa Pariurilor?

Dacă intri pe wwwcasapariurilor.ro vei vedea în partea dreaptă textul „Verificați bilet (PIN)„. Acolo va trebui să scrii codul PIN de pe biletul de joc.

Verificare bilet Casa Pariurilor offline

Opțional ai mai putea să descarci aplicația Casa Pariurilor pentru pariuri. În ea vei avea posibilitatea să scanezi direct codul QR al biletului și ulterior vei primi notificări pe mobil de fiecare dată când un pronostic de pe bilet a fost decis. O opțiune interesantă în opinia mea, mai ales pentru cei care joacă multe bilete sau multe meciuri pe biletul zilei. Astfel aceștia vor fi informați în timp real de modul în care sunt soluționate pariurile.

Dacă vrei să afli unde e cea mai apropiată agenție stradală de locul unde te afli trebuie doar să scrii pe google ”casa pariurilor Brasov” sau casa pariurilor Oradea, casa pariurilor Cluj, Suceava etc., în funcție de orașul sau localitatea în care te afli.

Pariază AICI la cea mai bună casă de pariuri online!

Leave a Comment:

7 comments
Add Your Reply