Verificare bilet Casa Pariurilor în 2021

Casa Pariurilor este o agenție de pariuri care funcționează atât offline cât și online. În acest articol îți voi arăta cum se verifică biletul în fiecare din cele 2 moduri în care poți plasa pariuri la această casă de pariuri.

Verificare bilet Casa Pariurilor

1. Cum verific biletul jucat online la Casa Pariurilor?

În cazul în care ai ales să joci la Casa Pariurilor online va trebui să accesezi casapariurilor.ro, să te loghezi în cont și să intri-n secțiunea “BILETE“. Se va deschide o pagină nouă unde va trebui să dai click pe biletul dorit pentru a vedea toate evenimentele de pe el și starea acelor pariuri.

Dacă vrei să faci și o verificare bilet loto sau un pariu pe jocuri virtuale va trebui să dai click pe opțiunea cu același nume de pe pagina “BILETE“.

Pe lângă Casa Pariurilor mai sunt licențiate în România și alte agenții de pariuri pe internet. Lista operatorilor recomandați de 10pariuri.ro îi găsești pe pagina Case de pariuri.

2. Cum verific biletul jucat într-o agenție stradală Casa Pariurilor?

Dacă intri pe wwwcasapariurilor.ro vei vedea în partea dreaptă textul “Verificați bilet (PIN)“. Acolo va trebui să scrii codul PIN de pe biletul de joc.

Verificare bilet Casa Pariurilor offline

Opțional ai mai putea să descarci aplicația Casa Pariurilor pentru pariuri. În ea vei avea posibilitatea să scanezi direct codul QR al biletului și ulterior vei primi notificări pe mobil de fiecare dată când un pronostic de pe bilet a fost decis. O opțiune interesantă în opinia mea, mai ales pentru cei care joacă multe bilete sau multe meciuri pe biletul zilei. Astfel aceștia vor fi informați în timp real de modul în care sunt soluționate pariurile.

Dacă vrei să afli unde e cea mai apropiată agenție stradală de locul unde te afli trebuie doar să scrii pe google ”casa pariurilor Brasov” sau casa pariurilor Oradea, casa pariurilor Cluj, Suceava etc., în funcție de orașul sau localitatea în care te afli.

Pariază AICI la cea mai bună casă de pariuri online!

Betano - casa de pariuri numarul 1 in RomaniaL1170664W000663 superbet logoL1160659W000328 public win logoL1172986W000768 L1160657W000330
100% pana la 500 RON 500 RON (primele 3 depuneri) 200% pana la 2000 RON + 500 Rotiri Gratuite 100% pana la 300 RON
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
 • ionescu gheorghe spune:

  Daca meciul GRBALJ R. – RUDAR P. din data de 20.02.2018 ( ora 15:00 ) din campionatul Muntenegru Liga 1 a fost intrerupt prin abandon la scorul de 0:0 , care nici nu mai conteaza datorita abandonului jocului , de ce nu-l validati nici macar azi 21.02.2018 ( ora 15 :30 ) deci la 24 de ore de la abandon , cu cota 1 ?? orice meci abandonat , nu se mai reia , si i se atribuie cota 1 . Deci nu e un meci intrerupt din cauza furtunii , extraterestrilor , etc , etc , ci ABANDONAT ! Miine ii dati cota 1 in sfirsit ??

  • Laur1985 spune:

   Salut Gheorghe. Ia legatura cu staff-ul casei de pariuri pe casapariurilor.ro. Noi suntem un site independent de casa de pariuri, doar iti prezentam in acest articol cum se verifica biletul la Casa Pariurilor.

 • Costel Magda spune:

  Succes

 • Romeo1990 spune:

  Imi place la agrntia asta sa pariez

 • Ionut spune:

  Cum verific biletul la casa pariurilor lucky six

 • Nicu spune:

  Dar la voi nu se acorda șansă dacă faci un bilet de o ridica ce suma 1-100de Ron nu acordați șansă decembrie oare

 • Nicu spune:

  Omul joaca după posibilitățile fiecăruia chiar dacă face un bilet și pierde un meci acordați șansă Cum fac toate jocurile la voi e altfel dece oare sunteți altfel va rog mult faceți ce e de cuviință va mulțumesc

 • Open

  Close
  >