Case de pariuri care ofera handicap asiatic in 2021

Handicapul asiatic este un tip de pariu de care n-ai auzit prea multe daca pana acum ai pariat doar la agentii stradale. Acolo ai doar handicapuri europene, foarte rare fiind cazurile unde sa poti paria pe o echipa cu handicap -0.25 sau pe total goluri peste 1.25.

case de pariuri care oferă handicap asiatic

Aceste handicapuri asiatice sunt un mare plus pentru noi, pariorii, deoarece ne putem ajusta cotele in functie de analiza partidei. Si vin cu un exemplu ca sa-ti dai seama cat de importante sunt handicapurile asiatice. Avem meciul Real Madrid – Granada cu cote 1.05 7 13. Stii ca Real Madrid va castiga dar cota pentru victorie este foarte mica, chiar si cea pentru un succes la minim 2 goluri este mica, dar parca n-ai risca pe un handicap european -2, adica pentru un succes la mai mult de 2 goluri.

Ce faci in acest caz la Casa Pariurilor? Nu risti si joci handicapul european -1 sau risti si joci handicapul european -2. In schimb la o casa de pariuri online ai fi putut lua handicapul asiatic -1.75, caz in care daca Real bate la exact 2 goluri jumatate de miza iti este rambursata iar jumatate este inmultita cu cota. Astfel obtii un castig mai bun decat la handicapul european -1 si nu pierzi pariul cum s-ar fi intamplat la handicapul european -2.

Citește în detaliu: Ce inseamna goluri asiatice

Acum ca ti-am explicat ce avantaj mare are acest tip de pariu hai sa-ti zic si care sunt casele de pariuri online la care poti plasa pariuri cu handicap asiatic. Am facut o analiza a agentiilor recomandate luand acelasi meci la fiecare dintre cele care ofera handicapuri asiatice pentru a vedea unde avem o oferta mai buna.

In capul listei este 888Sport (deschide cont acum – bonus 1.000 RON). Aici am gasit la meciul analizat 20 de linii pentru handicapurile asiatice pe rezultatul final. O sa-ti dai seama ca este un numar imens dupa ce vei vedea cate linii au celelalte agentii din articol. Pentru rezultatul la pauza existau 10 linii de handicap asiatic.

Acelasi numar de pariuri este disponibil si la Unibet si Admiral, la care ai o oferta similara, cu un plus totusi pentru Unibet deoarece este o casa mai bine reprezentata in tara noastra.

Winmasters (click aici pentru a te inregistra) este a patra recomandare de casa de pariuri daca vrei sa pariezi pe handicapuri asiatice. Aici am gasit 4 linii pentru rezultatul final si cate 3 pentru prima repriza. Exact la fel stateau lucrurile si la NetBet (joaca aici un pariu fara risc cu 500 RON), unde am gasit tot 3 linii la final si 2 la pauza.

Salvează

Leave a Comment: