Case de pariuri care ofera pariuri pe intervale de goluri in 2021

Multi pariori aleg sa plaseze pariuri pe intervale de goluri la agentiile de pariuri stradale. Pentru acestia si nu numai am pregatit un articol in care iti voi prezenta care sunt acele case de pariuri online la care vei gasi pariuri pe intervale de genul 1-3 goluri, 2-4 goluri, 1-4 goluri etc.

agenții care ofră pariuri pe intervale de goluri

De ce prefera pariorii aceste ponturi pariuri?

In primul rand pentru ca la un meci la care cred ca se vor marca 2 sau 3 goluri sau 2, 3 sau 4 goluri jucand un astfel de pariu se acopera in mai multe situatii, decat ar face-o daca ar juca pariuri de tipul sub / peste.

In al doilea rand si pentru ca pot beneficia de cote mai mari la unele meciuri in care cred ca se vor marca multe goluri; de exemplu sunt pariori care in loc sa joace peste 2.5 goluri prefera un pariu pe intervalul 3-6 goluri, cota fiind putin mai buna deoarece in cazul in care se inscriu 7 sau mai multe goluri acest pariu ar fi pierdut, pe cand cel pe peste 2.5 goluri ar fi castigat.

Am luat ca etalon un meci din Spania La Liga, deoarece daca nu ofera astfel de pariuri la o asemenea partida atunci sigur nu ofera deloc! Iti prezint doar intervalele care sunt unice, pentru ca altfel pot fi si intervale precum 0-1, dar este acelasi lucru cu sub 1.5 goluri sau 0-3 care este acelasi lucru cu sub 3.5 goluri.

Agentiii de pariuri care ofera pariuri pe intervale de goluri

  • Betano – propune urmatoarele intervale pentru pariere: 0-1, 2-3 si 4-6 goluri, insa la meciurile importante poti gasi aproape orice interval posibil (de la 1-2 goluri la 3-5 goluri, de exemplu); pariaza aici!
  • Fortuna – propune urmatoarele intervale pentru pariere: 0-1, 2-3, 4-5 goluri; pariaza aici!
  • Winmasters – propune urmatoarele intervale pentru pariere: 2-3 si 4-6 goluri, dar la jocurile de top ai la dispozitie orice varianta doresti – de la 1-3 goluri la 3-4 si altele; pariaza aici!
  • Betfair – propun urmatoarele intervale pentru pariere: 0-1 goluri si 2-3 goluri; pariaza aici!
  • Netbet – propune urmatoarele intervale pentru pariere: 2-3 si 4-6 goluri, iar la meciurile din campionate de top are de departe cea mai buna oferta de pariuri pe intervale (vezi imaginea de mai jos); pariaza aici!

netbet interval goluri

In imaginea de mai sus se poate observa ca la netbet.ro poti plasa pariuri si pe faptul ca intr-un meci nu se va inscrie un anumit numar de goluri dintr-un interval. De exemplu daca as selecta “Altele decat 2-4”; acest pronostic ar fi castigator daca in meciul respectiv nu se vor marca 2, 3 sau 4 goluri.

Acestea sunt casele de pariuri recomandate la care poti plasa pariuri pe intervale. Dupa cum poti observa oferta este destul de limitata. Probabil ca mai sunt disponibile pariuri pe intervale si la alte agentii de pariuri, dar am preferat sa-ti prezint doar acei operatori pe care noi ii recomandam!

Pariaza online AICI pe intervale!

Save

Leave a Comment: