Case de pariuri cu bonus primul pariu fără risc în 2021

Inițial erau mai multe case de pariuri care ofereau pariuri fără risc. Din acest motiv am și scris acest articol. Între timp a mai rămas o singură agenție recomandată care oferă un astfel de bonus clienților noi.

Case de pariuri cu bonus primul pariu fără risc

Spre deosebire de bonusul la prima depunere un prim pariu fără risc îți poate aduce câștiguri considerabile într-un timp scurt. Acest lucru se întâmplă deoarece poți risca mai mult pe primul bilet jucat la o agenție care oferă un astfel de bonus, pentru că n-ai ce pierde.

Dacă, de exemplu, ai avea 500 RON disponibili pentru pariere și i-ai depune la netbet.ro, atunci vei putea risca să-i pariezi pe primul bilet cu o cotă de 10. În cazul în care pariul va ieși vei lua 5.000 RON! Dacă nu va ieși nu va fi problemă, deoarece îți vor fi rambursați cei 500 RON ca bonus.

NetBet – primul pariu fără risc până la 500 RON

500 lei pariu fără risc la netbet

Singurul bonus recomandat în luna ianuarie a anului 2020 sub forma unui prim pariu fără risc. Deschizi cont la NetBet, faci o primă depunere (atenție, NU depune prin Skrill sau Neteller) și joci primul pariu cu o miză de până la 500 RON pe un bilet care să conțină doar cote de cel puțin 1.50.

Dacă ai ghinion și pierzi vei primi integral suma pariată sub forma unui pariu gratuit. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conțină doar pronosticuri cu cota minimă 2.00. În caz că va fi câștigător în cont vei primi profitul cash.

Dă click AICI dacă vrei să joci un pariu fără risc la Netbet!

Ține cont că bonusurile oferite de agențiile de pariuri pe net se pot schimba, așa că sfatul meu, dacă vrei să profiți de un astfel de bonus, este să te uiți putin pe site-ul nostru în secțiunea bonusuri pariuri pentru a vedea care sunt la momentul curent cele mai bune bonusuri de tipul primul pariu fără risc.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment: