Case de pariuri legale recomandate pentru pariuri live pe hochei pe gheață în 2021

Hocheiul pe gheață este unul dintre sporturile preferate de pariori dar nu se bucură de o popularitate așa mare ca fotbalul, tenisul sau baschetul. Totuși, casele de pariuri online încearcă să ofere o experiență cât mai plăcută pasionaților de hochei pe gheață.

agenții pariuri live hochei pe gheață

În primul rând nu recomand să pariezi pe acest sport dacă nu-l urmărești, nici măcar liga nationala de hochei. Îți fac această recomandare deoarece este foarte ușor să faci o analiză greșită a meciului. Pentru a te documenta câtuși de puțin despre meciul pe care urmează să pariezi, fă o căutare pe google de tipul clasament hochei Suedia sau clasament hochei Cehia (în funcție de campionatul pe care joci), pentru a vedea măcar cum se clasează echipele în ligă.

În continuare o să-ți prezint casele de pariuri legale pentru a juca pariuri live pe meciuri de hochei pe gheață.

Am ales să-ți recomand 3 case de pariuri recomandate pentru pariurile live pe hochei pe gheață care au o ofertă destul de bogată pe partea de live. Acolo poți să pariezi cam tot ce-ți dorești dacă ești pasionat de acest sport. Poți să pariezi de la tipurile populare (rezultat final, handicap, total goluri), până la tipuri mai complexe, precum cele pe intervale sau succesiune evenimente.

Prima sugestie este Betano, unde ai parte de o ofertă bogată la pariurile principale, cu mai multe linii din care s-o alegi pe cea mai bună. Mai ai parte de ofertă bună și la pariurile pe cele 3 reprize, dar și la opțiunile rapide, precum cine marchează primul gol sau care echipă va suferi următoarea eliminare.

În continuare am ales să-ți recomand agenția Unibet (ia aici 300 RON bonus la prima depunere) unde poți să pariezi pe rezultat final, total goluri, handicap asiatic, total goluri echipe , scor corect și intervale de timp. Un plus pentru care merită să alegi Unibet este că ai posibilitatea să alegi din destul de multe linii, în funcție de analiza ta, atât pe total goluri cât și la handicap.

În final am ales casa de pariuri Fortuna (bonus 500 RON aici la primul depozit), cea care vine cu o ofertă puțin mai săracă cu numărul de lunii la total goluri sau handicap, dar care plusează cu o ofertă mai diversificată la golurile pe fiecare repriză și succesiune evenimente.

Indiferent de casa de pariuri recomandată la care alegi să joci pariuri live pe hochei pe gheață cu siguranță o să ai o experiență plăcută, având de unde să alegi pronosticul dorit și la o cotă bună.

Leave a Comment: