Case de pariuri online autorizate care oferă pariuri pe cornere

În acest articol o să-ți prezint casele de pariuri online autorizate la care poți paria pe cornere și ce tipuri de pariuri oferă. Pariurile pe cornere sunt din ce în ce mai populare deoarece majoritatea pariorilor aleg să nu mai depindă de rezultatul final al meciului sau numărul de goluri înscrise.

agenții online care oferă pariuri pe cornereÎnainte să-ți prezint top case de pariuri care oferă pariuri pe cornere trebuie să știi că este necesară o analiză cât mai completă despre stilul de joc și statistica cornelor obținute de către cele două echipe.

Casele de pariuri au început să aibă o ofertă cât mai diversificată a pariurilor pe cornere și-n continuare o să-ți prezint la ce case de pariuri online poți să joci astfel de pariuri:

  1. superbet.ro – – le găsești în categoria Speciale a meciului. Ai posibilitatea să mizezi pe numărul total de cornere din meci sau din prima repriză, dar și pe combinații unice, precum total goluri în meci și total cornere în meci. Deschide cont AICI la Superbet și primești bonus până la 500 RON la primele 3 depuneri!
  2. betano.com – poți să pariezi pe o ofertă bogată, cu multe linii la total cornere pe meci sau fiecare repriză, handicap, primul la x cornere, cât și total cornere pe echipe. De asemenea poți paria pe intervale, dar și pe sub/peste cornere atât pe varianta cu 3 rezultate (inclusiv exact x cornere), cât și pe varianta cu 2 rezultate. Dă click AICI și primești până la 500 RON ca să pariezi pe cornere!
  3. 888sport.ro – ai posibilitatea să mizezi pe numărul total de cornere executate în meci, dar și de fiecare echipă în parte. La acestea din urmă există câte 4 linii pentru fiecare formație. De asemenea ai și opțiunea de a miza pe cornere cu handicap, dar și pe echipa care va executa cele mai multe lovituri de la colțul terenului. Înregistrează-te AICI la 888Sport și primești bonus până la 1.000 RON la prima depunere!
  4. efortuna.ro – poți miza pe numărul de cornere executate în meci, de fiecare echipă în parte, dar și pe numărul de cornere din fiecare repriză, atât în total cât și per echipă. Pariază AICI pe cornere și primești bonus până la 500 RON!
  5. unibet.ro – oferta de pariuri pe cornere este identică cu cea de la Unibet. Ia AICI bonus până la 300 RON pentru a paria pe cornere!

După cum se poate observa ai 5 case de pariuri din care poți să alegi. La majoritatea vei găsi multe opțiuni de pariuri pe cornere la meciurile din competiții importante și mai puține la meciuri din ligi mai puțin importante.

Pe lângă tipurile de pariuri este important să iei în calcul și cotele oferite. Pe termen lung vei avea doar de câștigat dacă vei paria pe cele mai bune cote. Din acest motiv ideal ar fi s-ai cont la toate cele 5 case de pariuri prezentate anterior.

Leave a Comment: