Case de pariuri recomandate pentru a juca biletul zilei în 2021

Primul lucru la care te gândești când vrei să alcătuiești biletul zilei este cota totală a acestuia. De aceea îți recomand să joci biletul zilei la casele de pariuri online, nu la agențiile stradale.

case de pariuri recomandate pentru biletul zilei

Diferența de cote dintre acestea este una sesizabilă, mai ales dacă pariezi mize mari. În plus n-are rost să te complici cu drumuri inutile până la agenție.

Un alt avantaj, dacă alegi să joci biletul zilei la casele de pariuri online, este că nu trebuie să plătești cei 5% din miză sub formă de taxa. Astfel obții un câștig mai mare pe bilet.

Dacă te-ai decis să joci biletul zilei ar fi bine să ai conturi la mai multe case de pariuri. Astfel vei putea profita de diferența de cote dintre acestea și vei obține un câștig mai mare pentru aceleași ponturi pariuri. Poate ți se pare o diferență prea mică de bani pe moment, dar după câteva bilete câștigate o să-ți dai seama că și acel profit mic este important.

Top 3 case de pariuri recomandate pentru a juca biletul zilei

  1. Betano (deschide cont aici – bonus 500 RON) – agenția de pariuri online numărul 1 în preferințele românilor, lucru datorat în principal unei oferte de pariere foarte bune și unor cote de top.
  2. Fortuna (înregistrează-te aici – bonus 500 RON) – este alegerea ideală dacă vrei să joci la pariuri online fără să ai nevoie de cont sau card bancar.
  3. NetBet (pariază acum – bonus 500 RON) – foarte mulți pariori din întreaga țară aleg să joace la acest operator, deoarece aici găsesc o ofertă de pariere foarte bogată și, mai ales, multe bonusuri și promoții atractive.

Acum că ai vazut care sunt principalele recomandări de case de pariuri online la care să joci biletul zilei sfatul meu este să dai click pe linkurile de mai sus și să te înregistrezi la toate. Ulterior vei putea să joci biletul zilei acolo unde vezi că ai cotele mai bune sau oferta de pariere potrivită nevoilor tale.

Leave a Comment: