Caută
Close this search box.

Case de Pariuri Spania – Unde joacă românii?

case de pariuri unde pot juca romanii din spania

Există case de pariuri din Spania care au licență și în România? Da! Și vei vedea de ce este important acest lucru.

500 RON Bonus

Oferit de Cea Mai Bună Casă!

Cine spune că doar românii obișnuiesc să joace la pariuri? Nu este deloc așa! Pariurile sunt populare în întreaga lume, inclusiv în Spania. Prin urmare, dacă alegi să vizitezi această țară sau mergi în Spania pentru un job mai bun, trebuie să știi care sunt casele de pariuri disponibile atât în România cât și în Spania.

Legislație pariuri sportive Spania

Te întrebi dacă este legal să pariezi în Spania? Ei bine, află că este! Acest domeniu este reglementat de Dirección General de Ordenación del Juego, instituția soră cu ONJN din România.

 

Poți paria legal atunci când joci în Spania, așa că nu ar trebui să îți faci griji din acest punct de vedere. Ba chiar, putem spune că industria pariurilor din Spania este foarte dezvoltată, existând peste 70 operatori de jocuri de noroc autorizați.

directia generala jocuri de noroc spania

Câți dintre aceștia sunt activi și în România? Aflăm în rândurile următoare.

Case de pariuri din România și Spania

Știm bine că în Spania avem unul dintre cele mai frumoase campionate de fotbal, fiind scena unde i-am putut urmări pe Messi și Ronaldo în derby-uri cum probabil nu vom mai avea vreodată. Acest campionat rămâne la fel de spectaculos, așa că nu puțini sunt pariorii care caută ponturi LaLiga pentru a obține profit de pe urma meciurilor pe care le vizionează.

 

Dar unde să joci aceste ponturi? Iată câteva recomandări de agenții disponibile atât în România cât și în Spania. Dacă tot ai ales să vizitezi țara celebrului „El Clasico”, ar fi păcat să nu pariezi pe el, nu? Iată care sunt casele de pariuri pe care le poți avea în vedere:

888sport - pariuri, casino și poker atât în Spania cât și în România

O primă casă de pariuri din România pe care o vei găsi și în Spania este 888sport. Chiar dacă în topul nostru 888sport ocupă doar locul 16, există suficiente motive pentru a avea această agenție în vedere.

 

De exemplu, vei găsi 888sport păreri pozitive atât printre pariorii români cât și printre spanioli.

888sport logo negru

Merită să le oferi o șansă și, cel mai probabil, vei avea parte de o experiență pozitivă.

Case Spaniole - Betfair

Dacă te-ai obișnuit să joci la Betfair în România, avem o veste bună pentru tine: vei putea face asta și în Spania. 

 

Betfair este una dintre agențiile populare în Spania, așa că merită să urmărești promoțiile care oferă bonus fără depunere Betfair deoarece probabil că îți dorești să beneficiezi de el, nu-i așa?

Tu obișnuiești să joci la această casă de pariuri în România sau în Spania?

Efbet - o opțiune interesantă de pariuri pentru românii din Spania

Chiar dacă în România nu are foarte mulți fani, Efbet este totuși o agenție de pariuri destul de bine dezvoltată. Apropo, dacă ai nevoie de un cod bonus Efbet atunci ar trebui să citești articolul nostru!

 

Despre Efbet mai trebuie să știi că activează și în Spania, așa că ai putea juca la ei dacă ești în căutarea unei agenții la care să pariezi. 

Interfața site-ului web din Spania se aseamănă destul de mult cu cea a site-ului din România, așa că nu ar trebui să îți fie dificil să te obișnuiești cu platforma.

Case de Pariuri Spania - PokerStars

În România, PokerStars nu este o opțiune foarte populară printre pariori. Când vine vorba despre poker aceasta este prima opțiune pentru jucători, însă pentru pariuri nu este la fel de populară.

 

Cu toate acestea, în Spania lucrurile stau puțin diferite iar astfel pariorii din această țară obișnuiesc să joace destul de des la PokerStars. Fac asta oare pentru aplicația PokerStars care a fost foarte bine construită?

Indiferent care sunt motivele pentru care spaniolii preferă PokerStars pentru pariuri, suntem siguri că există argumente suficient de bune pentru care aleg să facă asta.

 

Acestea sunt, așadar, cele mai importante case de pariuri disponibile atât în România cât și Spania. Sperăm că recomandările noastre îți vor fi de ajutor pentru a alege mai ușor o agenție de pariuri din Spania la care să pariezi.