Case de pariuri unde pariaza romanii

case de pariuri unde pariază românii Am vrut sa vedem unde pariaza romanii si de aceea pe site-ul 10pariuri.ro a lansat un sondaj in care intrebam vizitatorii unde pariaza. Sunt 7 case de pariuri disponibile in sondaj, cele la care noi va sfatuim sa jucati pariuri pe internet.

Agentia de pariuri pe net cea mai votata este Fortuna (inregistreaza-te acum). Nu mai putin de 48% dintre cei 373 de votanti au ales Fortuna. N-ar fi exclus ca motivul pentru care agentia ceha este lidera detasata in acest top este acela ca ea e singura din cele 7 din lista care ofera atat pariuri online cat si offline.

La mare distanta de Fortuna, adica la peste 120 de voturi in momentul scrierii articolului, o gasim pe Unibet (vezi aici site-ul agentiei). Faptul ca 56 de persoane au ales Unibet nu ma surprinde deoarece vorbim despre cea mai cunoscuta casa de pariuri dintre cele licentiate in Romania (cand zic cunoscuta ma refer la nivel continental).

Cu 8 votanti in minus Netbet (deschide cont acum) se afla pe locul 3 in sondaj. Sponsorizarea FCSB-ului Bucuresti si panourile publicitare care impanzeau cele mai mari orase din tara sunt principalele motive pentru care NetBet a ajuns intr-un timp scurt in topul caselor de pariuri online.

Tu la care case de pariuri online joci? Poti sa votezi in sondajul din dreapta acestei pagini sau ne poti raspunde printr-un comentariu imediat dupa finalul acestui articol.

Pariaza acum la casa de de pariuri online preferata de romani!

Leave a Comment: